Onkraj verjetnega
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Meni je oddaja ušeč čeprau učasih majo kr malce grozlijive zgodbice. Doskrat se zgodi, da celo ločim med fejk in pravimi zgodbicami.
Sam voditelj je res malo čuden.

Sam voditelj je res malo čuden.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
mycosmogirl napisal/-a:A lahko katera plz zgodbo na kratko obnovi :bussi:
Zgodba se je dogajala v bolnišnici eni medicinski sestri, ki je dostikrat delala ponoči. Nekega dne so dobili enega čudnega pacienta, ki ni nič govoril... Mislili so že, da bo umrl, ampak kar naenkrat se mi je stanje izboljšalo. Neke noči je medicinska sestra naredila obhod po bolnišnici in slišala zvoke v njegovi sobi. Ko je vanjo vstopila, je v sobi zagledala še dva starca, oblečena v črno, ki sta sedela poleg bolnika. Medicinski sestri se je zdelo čudno, a je morala iti ven iz sobe, ker ji je pacient zatežil, da želi biti sam z njima.
Naslednjo noč je sklenila pogledat v njegovo sobo, medtem ko je bil pacient na rentgenu. V njegovi kopalnici je opazila vrečke krvi (tiste, ki se napolnijo pri krvodajalstvu). Kar naenkrat je v sobo vstopil pacient in medicinska sestra je opazila, da je ubil zdravnika z ugrizom na vratu. Tako je zvedela, da je vampir. In nato je napadel še njo, samo ona se je pred njim rešila.
To je to

Ma sej so ene take bedne, neverjetne... Danes naprimer so mi ble vse kr neki... Nč nenavadnega, nč omembe vrednega...
Grejo pa vse zgodbe po istem principu (skoraj): neka neznana oseba pride in kaznuje s svojim dejanjem zlobnega človeka, nato pa zveš, da je ta oseba že mrtva kr neki let!... Vsaj kej novga bi se lahko zmislili...
Grejo pa vse zgodbe po istem principu (skoraj): neka neznana oseba pride in kaznuje s svojim dejanjem zlobnega človeka, nato pa zveš, da je ta oseba že mrtva kr neki let!... Vsaj kej novga bi se lahko zmislili...
-
- Kofetarica
- Kontakt: