Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

"Obrazec Druga prijava za vpis v 1. letnik v študijskem letu 2008/2009 kandidati kupijo od 18. avgusta 2008 dalje v večjih papirnicah in knjigarnah in ga s priporočeno pošiljko pošljejo
najkasneje do 30. avgusta 2008 visokošolski prijavno-informacijski službi."

:wink:
Uporabniški avatar
٭tinna&#164
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ٭tinna&#164 »

na RIC sem poslala mail, ker sem imela eno vprašanje, pa sem še vprašala kdaj približno bi naj dobli odgovore..so mi odpisali da upajo da pred jesenskim rokom :D
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

٭tinna&#164 napisal/-a:na RIC sem poslala mail, ker sem imela eno vprašanje, pa sem še vprašala kdaj približno bi naj dobli odgovore..so mi odpisali da upajo da pred jesenskim rokom :D

saj so meni to isto napisali, ker morajo imeti določeni rok pač :twisted: :D
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

ZuZa drzim pesti za tist procent. ;)

Kera je se prsla na razredni pouk?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

V predpisanem tridnevnem roku po razglasitvi rezultatov je 1.441 kandidatov (lani 1.639) vložilo zahtevo za vpogled v izpitno dokumentacijo pri enem ali več predmetih. Do sedaj je po opravljenem vpogledu 739 kandidatov (lani 819) vložilo ugovor pri enem ali pri več predmetih, od tega je 28 kandidatov ugovarjalo na izračun izpitne ocene. Skupno število do sedaj vloženih ugovorov po izpitih je 1.116 (lani 1.198), kar predstavlja 2,4 odstotka vseh izpitov, izvedenih v spomladanskem roku.

Državna komisija za splošno maturo (DK SM) je na seji danes, v torek, 12. avgusta, obravnavala ugovore 616 kandidatov pri 868 izpitih. Na podlagi pregleda izpitne dokumentacije oz. mnenj izvedencev za posamezne predmete je sprejela odločitev, da se 143 kandidatom pri 166 izpitih ocena izboljša, od teh je 26 kandidatov po pozitivno rešenem ugovoru splošno maturo opravilo. DK SM bo 616 kandidatom poslala obvestila o rešitvi njihovih ugovorov jutri, 13. avgusta 2008.

Za reševanje ugovorov na ocene pri splošni maturi je sicer predpisan 60-dnevni rok, vendar se bomo na Državnem izpitnem centru in v DK SM potrudili, da bi tudi ostale kandidate, ki so vložili ugovore na ocene, čim prej seznanili s sklepi DK SM o rešitvi njihovih ugovorov. Državni izpitni center bo naslednje sporočilo za javnost posredoval po naslednji seji DK SM, ki bo predvidoma 19. avgusta 2008.

Men se zdi da jst padem v naslednjo sejo :( . Pa tud zdej vidm da nimam kej velik šans da mi zvišajo :( .
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

ZuZa, js se vedno drzim pesti zate!!
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Zakaj misliš, da padeš v drugo?

Mah, ko sem vidla, da so samo 143 od 616 dvignili, sem kar upanje zgubila.. :( Samo upam, da dobim še ta teden, ker res več NE MOREM čakat.. :(
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

izzie napisal/-a:Zakaj misliš, da padeš v drugo?

Mah, ko sem vidla, da so samo 143 od 616 dvignili, sem kar upanje zgubila.. :( Samo upam, da dobim še ta teden, ker res več NE MOREM čakat.. :(

Ker sem bla bolj proti koncu na vrsti-vpogled sem mela 24.7. in tisti k so mel lani na ta datum in kasnej so dobil po drugi seji pošto.

Jp k vidš da so zvišal sam tm okol eni šestini te use mine :cry: .
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Aja.. No, jaz sem mela 23., samo so meli za nama tudi, ali? Pa ni jih dosti ostalo, če so jih 616 rešili..

No, držim pesti, da nama odobrijo (oz. so odobrili)..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Ja lani jih je za drugo sejo ostalo še 160, od tega so jim 53 odobril pritožbo. Kr dost če tko pogledaš.
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka

ko sem malo prej vidla to na ricu se mi je kar vse ustavilo.. :eek: jaz sem imela že 18. tako da bo ziher ju3 :? ..jao..
Sem to, kar sem.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Jst sm bla dons zjutri že tok živčna, kr spat nism mogla. Pa sploh ne vem zakaj sm živčna, kar bo bo..zdej itak ne morm več nč spremenit. Sam rada bi že čimprej zvedla hudiča.

Pa pošta se pomoje ne dobi že dons, ker dons šele pošiljajo..do enga petka bi mogl usi dobit.
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka

ŽuŽa napisal/-a:^^ Jst sm bla dons zjutri že tok živčna, kr spat nism mogla. Pa sploh ne vem zakaj sm živčna, kar bo bo..zdej itak ne morm več nč spremenit. Sam rada bi že čimprej zvedla hudiča.

Pa pošta se pomoje ne dobi že dons, ker dons šele pošiljajo..do enga petka bi mogl usi dobit.

jaaaaa isto..kriza.. tudi sama sem komaj spala..zjutraj pa skakala po hiši kot idiot :cry: in potem sem šla še tisto na ric 1x brat in mislim, da bodo res komaj danes to odposlali..in tako kot praviš..dobimo verjetno nekje do petka :?
Sem to, kar sem.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz sem dobila.. In ugovor pri nobenem predmetu ni utemeljen.. :cry:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Joj škoda. :(

Mene pa ni doma in me že tok stiska če je slučajno pismo pršlo. Sam kaj ko sm že čist obupana. Ma nj gre use nekam.
Zaklenjeno