cukr8 napisal/-a:nastasia napisal/-a: treba se je potruditi in najti dobrega psihiatra ( vem, da je tezko), ker taksne terapije zadevo hitro poslabsajo.
Ja, ampak kako naj pa vemo, kateri je dober?
A moramo potem zamenjat ene par terapevtov in poskušat z različnimi terapijami v nedogled, preden ga najdemo?
Jaz npr. že nekaj časa iščem okrog podatke in naslove, ampak iz tega se še ne more vedeti, a bo v redu.. Tako da sploh ne vem, za koga naj se odločim..
se ti ne zdi vredno se potruditi za lastno dobro pocutje?
vse se da, ce se hoce, in dober psihoterapevt/psihiater/psiholog je po mojem skromnem mnenju najpomembnejsi del terapije.

.. Saj ravno zato se pa nočem sprijaznit že s prvim terapevtom, ki mi pride na pot..
 .. Saj ravno zato se pa nočem sprijaznit že s prvim terapevtom, ki mi pride na pot..

in tud ravno razmišljam o psihoterapevtski pomoči. Bi mogoče katera lahko svetovala kakšne dobre psihoterapevte ali pa psihologe v ljubljani oz. okolici?
  in tud ravno razmišljam o psihoterapevtski pomoči. Bi mogoče katera lahko svetovala kakšne dobre psihoterapevte ali pa psihologe v ljubljani oz. okolici?

...
 ... 

.. Ampak imam še kup enih drugih težav, tako da sem skoraj prepričana, da če se lotim najprej reševanja le-teh, bo tudi depresivnost počasi zbledela.. Oziroma se mi dozdeva, da je vse skupaj povezano..
 .. Ampak imam še kup enih drugih težav, tako da sem skoraj prepričana, da če se lotim najprej reševanja le-teh, bo tudi depresivnost počasi zbledela.. Oziroma se mi dozdeva, da je vse skupaj povezano..

..
 ..