exdancer napisal/-a:linkica moj post se je nanašal na zveze na splošno in na razpadanje ter nastajanje novih zvez. verjetno ne boš trdila, da si mela v celem svojem življenju samo enega fanta?
če si, si pa pač ena izmed "srečnic" ki je takoj našla nekoga, ki ji popolnoma ustreza, oziroma ni spoznala nikogar, ki bi ji bolj ustrezal kot sedanji fant.
kar se pa tiče skakanja v zelje drugim, sm v tej temi že izrazla svoje mnenje... noben ni vesel, če mu zveza propade, tud js nebi bla vesela, če bi se mi ena obešala po mojem tipu. ampak, če ji uspe, potem sigurno ni kriva samo ona. in se mi zdi neumno kar obsojati vse, k si želijo bit s kom, k že ima partnerja ali pa so že bili z nekom, k je bil takrat v zvezi.
razlogov, k se skrivajo za takimi stvarmi je lahko malo morje in ne obsojaj vseh po vrsti. a mislš, da še noben parček, k zdj naprimer živi skupaj in si je ustvaril družino, ni nastal na ta način? če živiš v tem prepričanju se motiš.
v življenju gremo pač po različnih poteh in kaj pa veš kaj bo tebe doletelo. mogoče bo pa ravno tvoja ljubezen življenja takrt, k ga boš spoznala v zvezi...pa bo svojo punco pustil zard tebe.
govorim hipotetično, da me ne boš takoj napadla nazaj....
Pa uredu...ampak če vidi, da se tip ne zanima zanjo in da je zaseden...nima kaj več okrog skakat...Ker je drugače, če fant njo spozna, mu je všeč, prekine dosedajšnjo zvezo, da je lahko z njo...kot pa, da ona sili in sili vanga, čeprav ve, da je zaseden...Sama sem bila v situaciji, da mi je biu všeč že zaseden fant, pa sem stala v ozadju in bila le njegova prijateljica dokler se zveza ni končala...in tudi na misel mi ni prišlo, da bi karkoli razdirala