Izpit za avto
-
- Cosmopsiho
Jaz mam zdaj 6 ur za sabo in imam že čist fajni filing pri vožnji, tudi inštruktor me že od prve ure hvali, čeprav me še tu pa tam vedno opozori na kaj in mi daje napotke kako bo na izpitu ipd., čeprav sem še na začetku. Me pa moti, da mi včasih crkne avto, ko moram z ročno speljati v hrib, še huje je, če kdo stoji za mano in se skoraj nazaj vanj odpeljem, čeprav se toliko matram s tisto j***no ročno.
Upam, da bom kmal dobila tisti filing kako je treba speljat. Drugače pa mi gre na živce, če kakšen neuvideven voznik (pa naj bo mlad al star) za mano potrobi v križišču, če si vzamem malce več časa da lepo speljem. Majkemi, saj ne bo konec sveta, če bo počakal mal dlje. Pri čakanju avtošole se folk naj vsaj strpnosti nauči. Kot da se oni niso nikoli učili vozit.
Drgač pa je kul. 

- _vampirk'ca
- Debatorica
Libido. napisal/-a:mene pa že vsi sprašujejo kdaj mislim začet izpit delat sej bom kmalu 19 stara, jst pa še cpp-ja nimam narjenega... če mam pa nekakšno fobijo pred vožnjo avta
toook me je strah da se bom mogla usest za volan in vozit, sploh me je stran da mi ne bo uspelo ovinkov in križišč prav speljat
.. bom raje počakala še nekaj časa, mogoče me bo minilo in se bom potem odločla in začela končno izpit delat
jz bom tut 19 pa nimam izpita.ne d me je strah sam prov na jetra mi grejo testi-cpp pp. če tega neb blo bi že nrdila

Joj, punce, dejte mi povedat, tiste k se že nardile izpit ... a je blo grozno?
Jest mam glavno vožnjo v pon. in me je straah, da ne bom naredila, ker si res želim imet izpit čimprej, ker vozm že od feb. ( vozila sm 2× do 3× na tedn samo
) in me zdej to tepe
... zadnič, ko sm mela šolsko, sem delala take bedne napake, da še sama nisem mogla verjeti ... A so bli zlo strogi z vami na glavni vožnji ( ko ste delale izpit ) ? pa zanima me tud to, a ste na glavni vožnji mogle vozit vzvratno?
hvala in lp :*

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ sej ni tko grozno, samo ne mislt na to da si na glavni in itak če veš da znaš te nima kej skrbet.. sej ni cela reč
mene je blo bolj strah ko sm se prvič usedla sama v avto..
na glavni sm bla živčna samo zaradi tega k mi je še pou ure prej grozila inštruktorca da me nbo spustila na glavno ker ne znam parkirat.. na koncu se je zgodiu čudež in vse tisto kar se nism upala naučit v dveh mescih, sm se v 20 min
(in še vedno mi gre dobro parkiranje če odmislimo bočno, k me itak ni naučila)
na društvenem sm pa šla čez rdečo luč, vedno sm mela težave ko sm mogla dat v drugo (se mi je zatikalo) in so me vseeno spustili skozi
meni ni blo treba vzvratno vozit, samo mogoče dobiš to, če moreš parkirat in malo fališ (tko da dej se potrudit in zdni v prvo box) in se moreš posledično popravit. Sej vzvratna vožnja pa res ni težka
cpp-ji niso težki.. tudi mene je to odbijalo in sm zavlačavala cele počitnice, dokler ni stari popizdu in me upisu na tečaj (če nbi tega nrdu pomoje še zdej nbi mela izpita k sm hotla čakat na sošolko da gremo skupi delat, ona pa še zdej nima neč nrjeno)..
se da vse preživet, sploh pa če pomisliš kko si pol bolj samostojen in nisi odvisen od drugih.

na glavni sm bla živčna samo zaradi tega k mi je še pou ure prej grozila inštruktorca da me nbo spustila na glavno ker ne znam parkirat.. na koncu se je zgodiu čudež in vse tisto kar se nism upala naučit v dveh mescih, sm se v 20 min

na društvenem sm pa šla čez rdečo luč, vedno sm mela težave ko sm mogla dat v drugo (se mi je zatikalo) in so me vseeno spustili skozi

meni ni blo treba vzvratno vozit, samo mogoče dobiš to, če moreš parkirat in malo fališ (tko da dej se potrudit in zdni v prvo box) in se moreš posledično popravit. Sej vzvratna vožnja pa res ni težka

cpp-ji niso težki.. tudi mene je to odbijalo in sm zavlačavala cele počitnice, dokler ni stari popizdu in me upisu na tečaj (če nbi tega nrdu pomoje še zdej nbi mela izpita k sm hotla čakat na sošolko da gremo skupi delat, ona pa še zdej nima neč nrjeno)..
se da vse preživet, sploh pa če pomisliš kko si pol bolj samostojen in nisi odvisen od drugih.
^^ o huala! Ma ja sej, js sm pršla na šolsko ( al društveno al krkol že pač to imenujete ) z občutkom, da vse znam ... ma ja, enkt sm speljeevala z 2., na autocest sem mela bojda premajhno varnostno razdaljo, 2x mi je zabremzau,češ da sm prebliz robnika ... take napake, k jih prej nisem delala sploh
hjoooj 

-
- Komunikatorka
- Kraj: čokoladnica
-
- Komunikatorka
*ka!a* napisal/-a:Joj, punce, dejte mi povedat, tiste k se že nardile izpit ... a je blo grozno?Jest mam glavno vožnjo v pon. in me je straah, da ne bom naredila, ker si res želim imet izpit čimprej, ker vozm že od feb. ( vozila sm 2× do 3× na tedn samo
) in me zdej to tepe
... zadnič, ko sm mela šolsko, sem delala take bedne napake, da še sama nisem mogla verjeti ... A so bli zlo strogi z vami na glavni vožnji ( ko ste delale izpit ) ? pa zanima me tud to, a ste na glavni vožnji mogle vozit vzvratno?
Pravilo številka 1: NE bodi živčna..sprosti se pa pozabi na tistega zadaj

Bodi pozorna na vsako stvar (še posebej STOP znaki), ponovadi niso strogi, le tako delujejo ko ti povejo kako bo potekala vožnja..so zelo uradni, te vikajo. in ja voziš vzratno v ulico, ampak ne skrbi glede tega, verjetno sta z inštruktorjem se vozila po istih cestah kot jih boš dobila na izpitni vožnji;)
Pa srečno!
jaz sem pa mela danes izpitno vožnjo. in sem naredila. ma se mi je cela skala odvalila od srca, ker me je blo cel dan strah, da niti jest nisem mogla (kar se pri meni nikoli ne zgodi
)
*ka!a*: odmisli tistega strica, ki sedi odzadaj, pa vozi lepo mirno. glede strogosti...hja odvisno kakšnega dobiš (eni znajo biti fejst zaj**ani). in jaz nisem rabila vzratno peljat. niti na poligonu ne (kar me je presenetilo). pa poleg stop znakov bodi pozorna na pešce, ki se (vsaj meni
) prikažejo kar od nekod na prehodu. pa fajn vozi v ponedeljek. držim pesti 

*ka!a*: odmisli tistega strica, ki sedi odzadaj, pa vozi lepo mirno. glede strogosti...hja odvisno kakšnega dobiš (eni znajo biti fejst zaj**ani). in jaz nisem rabila vzratno peljat. niti na poligonu ne (kar me je presenetilo). pa poleg stop znakov bodi pozorna na pešce, ki se (vsaj meni

-
- Cosmopsiho
Čestitke za opravljen izpit!
Zdaj pa kar nabirat kilometrino in previdno na cesti.
No, meni gre vedno bolje. Danes sem že sama vozila na poligonu, sama parkirala (inštruktor ni bil z mano v avtu), pa tudi speljevat znam že hitro.
Juhu ane.
Aja, pa danes ko sem se vračala na poligon in ravno zaključevala vožnjo, sem v ogledalu videla za sabo mamo, ona pa sploh ni vedela da sem jaz. Ko sva se dobili, mi je rekla, da je pred njo vozila neka avtošola in da je bila zelo dobra v prometu. 

^^Moje mnenje je tko... Mogoče se pole spremenijo, ampak pravilni odgovori ostanejo vedno isti in se ne spremenijo
. Kaj dosti pri prvi pomoči nimaš za spreminjat, ker je tudi snov čisto ista
.
Včasih pa pomaga (tudi za naprej v življenju), da se naučiš kakšnih "prvopomoških trikov", ne pa samo tiste pole na pamet in čaw

Včasih pa pomaga (tudi za naprej v življenju), da se naučiš kakšnih "prvopomoških trikov", ne pa samo tiste pole na pamet in čaw