Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Mi2 sva tud mela učasih, sam zdej pa ga dam kr na hladno. :D Bogi, učeri je biu ceu šokiran, ko sm mu rekla, da ne bo nič in je skor prosu, da bi. Sam ni dobiu. To bo uzgojna kazen, ker zdej se vi2 1x na teden in bo doooolga do naslednič. Da se navadi. :twisted:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

*janch* napisal/-a:Res je, da brez dobrega odnosa tudi dobrega seksa ne more biti, v tem smislu je seks pomojem res neke vrste pokazatelj odnosov v zvezi :D

mhm, dobro napisano.
Drugače pa mislim, da ni ravno glavni pokazatelj zveze ampak le en od dokazateljev. Je res,da če v zvezi škriplje tudi pri sexu ni vse več tako dobro.
Aja, p!ka--->kruta hh :twisted: :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
chuby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a chuby »

Zadne par mescev se s tipom nism ujela več, non stop mi je šel na živce, za vsako stvar sem mu težila in z ničimer nism bla zadovoljna. Oba sva se ohladla in enostavno mi tud paše ne več seksat z njim. Sploh ne čutm te potrebe, niti ne gledam najn na ta način...enostavni mi je samo še dobr prjatu, navezanost zaradi navade. Grdo rečen, ampak oba veva kako je in sva kar pustila stvar nedorečeno...sva pač prijatelja
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

p!ka napisal/-a:^^ Mi2 sva tud mela učasih, sam zdej pa ga dam kr na hladno. :D Bogi, učeri je biu ceu šokiran, ko sm mu rekla, da ne bo nič in je skor prosu, da bi. Sam ni dobiu. To bo uzgojna kazen, ker zdej se vi2 1x na teden in bo doooolga do naslednič. Da se navadi. :twisted:

Sam seksa ni dobro uporabljat kot kazen v zvezi. Se ti hitro maščuje... Sicer ma vsak svoje načine, kako kaj doseže... Sam tvoj tipo tut ni otrok, da zdej pa ker ni bil priden, ne dobi sladice.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Kika napisal/-a:
p!ka napisal/-a:^^ Mi2 sva tud mela učasih, sam zdej pa ga dam kr na hladno. :D Bogi, učeri je biu ceu šokiran, ko sm mu rekla, da ne bo nič in je skor prosu, da bi. Sam ni dobiu. To bo uzgojna kazen, ker zdej se vi2 1x na teden in bo doooolga do naslednič. Da se navadi. :twisted:

Sam seksa ni dobro uporabljat kot kazen v zvezi. Se ti hitro maščuje... Sicer ma vsak svoje načine, kako kaj doseže... Sam tvoj tipo tut ni otrok, da zdej pa ker ni bil priden, ne dobi sladice.

To misliš ti.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*Pinki*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Pinki* »

Js pa opazam da ucasih kr tecna ratam ce doug ne in pol se itak iz tega razvije kreg... :evil:

Drgac pa js tud mislm da ce se tm ne ujameta, tud drugje ne stima najbol. Ne da je odnos odvisn od seksa ampak usaj moje mnenje je, da se s seksom 2 res totalno povezeta, custveno in telesno in tko tud svojo ljubezn lohk najbl dobesedno dokazes oziroma pokazes.

p!ka sam ne ga predoug pustit cakat :)
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

Če bi me vprašala 3 leta nazaj, če je seks v zvezi full pomembn, bi rekla, da je marsikej druzga, ampak zdej pa mislim, da je full pomembn in da je res pokazatelj kok zveza funkcionira.

Če si slabe volje in prizadeta zarad partnerja, kako boš potem seksala z njim. Jest ne morem.
Res je, da kdaj pa kdaj na ta način rešiš tiste vsakdanje problemčke, ampak to ne mora bit dolgoročna rešitev.

Sej, če z nekoga nimaš več rad, kako boš potem lahko seksal z njim in to ti pove vse. Ker se ti itak vse skupej ponavad gnusi in upira. Men se je to nardil par let nazaj in nisem mogla bit s svojim fantom, če se ga nisem prej napila, tko da sva seksala sam še za vikend, pa še to mogoče dvakrat na mesec....
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

P!ka, iz tipovih izkušenj ti povem, ker mu je to bivša delala, da rajš tega ne počni, če hočeš seb dobr in če ga imaš rada. Tipom seks pomen več kot ženskam (vsaj mojmu full pomen) in se jim tak odnos ne zdi najbl normaln.

Mojmu je ženska govorila, da če ne bo "priden" (beri cucek) pol zvečer ne bo dobu in na koncu se mu je obrnila s tem načinom.

Pa da ne boš mislila, da te kej osebno napadam, to je samo nasvet. Ker je pa res, da tipe na ta način najlažje držiš na vrvici, če niso prveč karakterji.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Ma sploh ne vem, če ste zastople kaj sm mislna s tistim kar sm napisala. Na prejšni strani je bla mala debata, da seksajo po prepiru. Jz sm napisala, da sva to tud mi2 učasih delala- sva se skregala, "pomelna"- učasih resno, učasih ne, se poljubčkala in seksala. Ni mi ni več do tega. Tuki sm ga dala na hladno.
In če se mu bom obrlna, ker nočem po prepiru seksat pol kr nej se mu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

p!ka napisal/-a:
Kika napisal/-a:

To misliš ti.

hehe...pika..po eni strani te razumem...tudi sama sem včasih takšna...
vendar si ne predstavljam da bi kdaj on meni to naredo(da bi me zavrnil)...po mojem bi se kar sekirat začela.... :?
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

LoveLy*, tlele se pa čist strinjam s tabo. Jest bi se pomojem požrla, kao kaj je pa zdej to, da je ON MENE zavrnu. Ampak pol bi bla pa tok jezna nanj, da pomojem en mesec neb dobu :lol: kaj se pa tako obnaša :P
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

matty13 napisal/-a:LoveLy*, tlele se pa čist strinjam s tabo. Jest bi se pomojem požrla, kao kaj je pa zdej to, da je ON MENE zavrnu. Ampak pol bi bla pa tok jezna nanj, da pomojem en mesec neb dobu :lol: kaj se pa tako obnaša :P

Dobra. :lach: :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

p!ka napisal/-a:Ma sploh ne vem, če ste zastople kaj sm mislna s tistim kar sm napisala. Na prejšni strani je bla mala debata, da seksajo po prepiru. Jz sm napisala, da sva to tud mi2 učasih delala- sva se skregala, "pomelna"- učasih resno, učasih ne, se poljubčkala in seksala. Ni mi ni več do tega. Tuki sm ga dala na hladno.
In če se mu bom obrlna, ker nočem po prepiru seksat pol kr nej se mu.

Ja tud jaz mislm tko... :? če se skregamo (še posebno če on zaje*e!) mi niti slučajno ni več do seksa.
Ne rečem če gre za kake male "spopade" v katerih se bl na hec vse obrne..Če so pa pomembne stvari se moram pa najprej pomenit...
Se spomnim da sva mela enkrat tako situacijo; jaz sem bla ful jezna nanj, ker je na polni črti zaj*** določene stvari. In ko sva se naslednjič vidla, je blo zanj že vse "pozabljeno", meni je pa še kr vrelo vse... In ga še objet nism mogla iskreno preden se ni opraviču, pa da sva se pomenla normalno...
Drugač pa; men je seks eden izmed glavnih faktorjev v zvezi... In težko bi shajala v vezi če se pri tem s partnerjem nebi ujela...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jst se tud nism mogla sploh vzburit, k sm mela probleme z bivšim... pa čeprov sva jih potem kao 'rešla' in je bil on itk ceu potreben in sladek, jst pač nism mogla.. no nakonc sm mu ustregla, ampak ni blo tko kot ponavad. kr med seksom sm mislla na druge stvari.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Za dober seks je lep in spoštljiv odnos med partnerjema ključnega pomena. Takoj, ko nekaj "škriplje", stvar ni več taka, kot bi morala biti.

Prav tako pa je seks tudi kar nekako pogoj za uspešno zvezo. Prepričana sem, da se zveza zaradi nerednega ali slabega seksa prej ali slej začne krhati.

Ne pozabimo pa, da je seks namenjen izkazovanju ljubezni in pripadnosti partnerju, ne pa sredstvo za izsiljevanje ali reševanje nesporazumov.
Odgovori