Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
preteklosti ni fajn pogrevat,tako da če mu imaš še kaj za povedat, mu povej takoj. ne pa da bosta v zvezi pol leta,pa se bota neke skregala pa mu boš naprej vrgla da je bil z drugo. te sploh ne hodi ponovno v zvezo. če ne moreš odpustiti,potem nima smisla da sploh vztrajaš!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
ma nekega konkretnega odgovora res ni bilo. Oz sem videla ko je sklonil glavo da ve da je zajebal pa še sam ne vem kako. Je rekel da ne ev kaj je takrat šlo narobe. In da je že takoj ugotovil da me pogreša in da je bila napaka ampak da ni hotel poklicati ker še sedaj ne ve če ima pravico da me prosi da ga vzamem nazaj.
Tko da me res zanima kaj ga je takrat pičilo.
Če se za skos vidim z njim....ne vem. Sva se že enkrat pogovarjala o tem kjer se recimo vidiva čez 5 let. In sem mu povedala da se ne vidim nikjer. Ne z njim ne s kom drugim. Niti da bi imela familijo ali službo..morda bom še študentka še vedno
želja mi je da naredim fax..če pa bom takrat samska ali pa že imela familijo...bomo videli..kar bo bo.
trenutno si želim bit z njim in jaz sem pripravljena marsikaj naredit za to. Bomo videli kako daleč bi šel on. Dala pa sem mu vedet da je VSE odvisno samo od njega!!
Tko da me res zanima kaj ga je takrat pičilo.
Če se za skos vidim z njim....ne vem. Sva se že enkrat pogovarjala o tem kjer se recimo vidiva čez 5 let. In sem mu povedala da se ne vidim nikjer. Ne z njim ne s kom drugim. Niti da bi imela familijo ali službo..morda bom še študentka še vedno

trenutno si želim bit z njim in jaz sem pripravljena marsikaj naredit za to. Bomo videli kako daleč bi šel on. Dala pa sem mu vedet da je VSE odvisno samo od njega!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
študentka20 napisal/-a:preteklosti ni fajn pogrevat,tako da če mu imaš še kaj za povedat, mu povej takoj. ne pa da bosta v zvezi pol leta,pa se bota neke skregala pa mu boš naprej vrgla da je bil z drugo. te sploh ne hodi ponovno v zvezo. če ne moreš odpustiti,potem nima smisla da sploh vztrajaš!
danes sem mu povedala vse in tudi od njega sem zahtevala enako!! Tko da se mi zdi da iz tega stališča imava razčiščeno.
In pa glede tega da je biu z drugo. takoj sem mu povedala da vem in da mi gre kar na bruhanje ko si ga predstavljam z njo! Ko pa mi je vse razložil, sem mu rekla da to da je biu z drugo, ni kot nek praktičen problem ker vem da mu ni pomenila nič....gre se samo za zaupanje in on ve da bo trajalo nekaj časa, preden mu bom lahko spet zaupala!!
Tko da odpuščeno mu je....preden pa mu bom lahko spet zaupala....to je pa druga zgodba!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Komunikatorka
Sugar_baby napisal/-a:jst sm bla pa z mojim na pijači....in hoče me nazaj
in kaj boš nardila?
jst n vem če bi lahk bla z bivšim.. tud če pišem da ga ne morem prebolet in to, kar je tud res... n vem pa kko bi reagirala če bi hotu bit spet z mano. da bi mogla it vse to še enx skozi. čeprav sm dovolj neumna da bi to nrdila, ni dvakrat za rečt da ne

-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Sugar_baby jaz sem bla aprila v istih težavah kot ti zdaj...je mel bivši tudi drugo vmes,pa je htel mene s5..in sem mu dala novo priložnost,ker ga sem mela zelo rada (no še zdaj ga mam)... pa ni trajalo dolgo...po enem mesecu si je s5 premislil...in mi rekel da ni to to..da ga ne podpiram,da ga ne razumem... a naredila bi bila karkoli...da bi bila z njim... ampak takoj ko sma se razšla..je bil s5 z tisto...zdaj ma pa že drugo... pa je minlo zelo malo časa od takrat...ne wem kako je taki..wem da ga mam rada...in da ga bom vedno mela...ampak ne morem biti več z njim nikoli,ne smem...
Vsem tukaj pa priporočam..da greste naprej...ker kar se 1x konča ni pol več nikol tako lepo kot prvič...
Vsem tukaj pa priporočam..da greste naprej...ker kar se 1x konča ni pol več nikol tako lepo kot prvič...
-
- Komunikatorka
Midva sve se videla po dveh mescih k sva končala 4 letno zvezo. Ko sva se pogovarjala mi je blo navadn tko kt bi se pogovarjala s svojo kolegico. Nevem sam ful se je spremenu. Ko je pa odšel sm pa sam zajokala. Vem da ga nism še prebolela in ga še kar dolg ne bom sam k sm mela res obdobje k sm res ful mal misnla na njega ali pa tudi nič. Zdaj premišlujem samo o njem. Ga bom kdaj sploh prebolela? 

-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
Danes sma se po 11 dneh slišala...me je poklicala, da me vpraša, kako sem, ker sva, ko sva se nazadnje slišala, poslovila v nekako napetem tonu. Ko sem ga slušala, sem kr začela jokat, pol pa sem spet na začetku....grozno ga pogrešam, čeprav si ne znam predstavljat, kako bi bilo, če bi bila spet skupaj...tak sama sem....