Jaz sem se tudi dosti nažurala pred zvezo, tako da mi tudi ne pašejo kakšne hardcore variante žuranja (beri: alkohol, diskoteke, ponočevanje do zjutraj pa potem še kakšen after,...). No včasih mi še zapaše, samo je bolj težko izvedljivo, ker so kolegice tudi v resnih zvezah in jih je težko skupaj spravit za kakšen žur. Drugače pa se vidimo zelo veliko (skoraj vsak dan), kakšen kino, kavica (obvezno

), zvečer na kakšni pjači,... Ponavadi so tudi naši tipi zraven pa moram priznati, da bi mi večkrat pasalo, da smo same. Saj ne, da se ne bi razumeli ali pa kaj takšnega (moj je rekel, da ve čisto preveč stvari o mojih kolegicah kot bi si jih želel

), samo včasih pa paše tudi tipe poopravljati
Drugače on gre tudi s kolegi ven, sicer manjkrat kot jaz, enkrat na teden pa kar, včasih grem pa tudi jaz z njim. Me ne moti, edino takrat, ko me kliče popoldne pa reče da gre zvečer s kolegi ven,... Rada imam, da mi pove vsaj en dan prej, da jaz ne delam planov, da bom z njim (ker se drugače vidiva vsak dan). Skupaj sva pa malo manj kot eno leto, stara sem 20, on pa 26.