Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Hmmm pri teh stvareh je pomembno tudi koliko si ti stara pa če si še nedolžna. Načeloma, ko si malo starejši in ko nisi več nedolžen, seks ni več tak big deal in se več ne čaka na "pravi trenutek" kot ko si še mlajši. Hočem povedati, da mu je mogoče fajn s tabo in bi pač seksal in nima nobenih slabih namenov. Če si ti še nedolžna oz. ti iz kakršnega koli razloga pač še ni do seksa z njemu, mu moraš povedati in če mu ni samo do seksa bo sigurno počakal, da boš ti pripravljena.
Čeprav to, da noče s tabo na pjačo in te vabi domov sicer ne zveni ravno za resno zvezo... lahko pa da se motim. Nisi nič napisala o tem, če sta se sploh pogovarjala kaj o zvezi ali je to bolj za zabavo...
chuby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a chuby »

hvala za odg.
Drugače pa nism več nedolžna, sem imela fanta 4 leta, tud avanture, tko da sam sex mi ni problem. Nočm pa izpast pred njim kot naivna deklica, kar seveda sem in nočm, da bi se me prvošču na tak način.
Enostavno mi je tip tok všeč, da neb rada zabluzila in se potem tolkla po glav, kok sm bla neumna. Najbolj se lovim okrog tega, da je 9 let starejši in nimam ravno zaupanja pri takih tipih... Nočm ga nadlegovat glede tega kaj in kako si on predstavlja to z nama, ker si itk mislm najslabš, tega pa nočm slišat. Pa tud mal nadležno se mi zdi, če bi ga že na začetku masirala s tem. Nism rekla, da noče na pijačo, ker ga jaz nisem še nikoli klicala, vabila.On sam vpraša, če mam čas in naj pridem-sem ga vprašala zakaj me vab, ogd:ker sem mu všeč.Jah, potem me pa spoštuj pa mal drgač deli z mano, ane!!!?? To se mi zdi vse eno lapanje. Sekiram se, ker mi je všeč pa se bojim bit spet przadeta, upam da bo ta zatrapanost minila, če že ne kaj druzga...
zato tud upam na kake pametne nasvete preden me bo očaral do te meje, d bom čist zasanjana.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

daj pobudo za pijačo, sprehod ... ti!

drugače pa sem tudi sama imela izkušnjo z 10 let starejšim, sva šla celo na pijačo, drugače pa sva bila pri njem in še nekje, kjer naju ni nihče videl. samo potem sem kmalu spoznala, da to ni to, ker on bi me poklical samo na kake 14 dni, ko bi me potreboval. to pa ni to, sem mu povedala, kar sem si mislila in zaključila, na srečo, samo enotedensko zvezo!
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

moj je tudi 9 let starejši, pa je čist cool :)
sam odvisno je od tega, a on na tebe gleda kot na neko majhno punčko al ne..
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Melani napisal/-a:moj je tudi 9 let starejši, pa je čist cool :)

. . al pa če te njegovi kolegi jemljejo kot neko malo punčko in pol use proti tebi tipu govorijo . . npr. moja kolegica ma tak problem :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Antea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Antea »

3 leta mlajši (čeprav sem rekla...nikoli mlajšega - zarečenega kruha se največ poje...)
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

[She.] napisal/-a:
Melani napisal/-a:moj je tudi 9 let starejši, pa je čist cool :)

. . al pa če te njegovi kolegi jemljejo kot neko malo punčko in pol use proti tebi tipu govorijo . . npr. moja kolegica ma tak problem :/

ja, na srečo ma moj mlajše kolege.. edinega ki je proti men govoru, ga je pa pol kr kmal sklenslal, pa čeprav sta bla od malega "best frenda".
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Moj ma tud enih par mlajših kolegu- to so smrkavci eno leto starejši od mene pa mislijo, da držijo boga za jajca in pljuvajo čez mene. Da ne govorim o tem kolko so pametni starejši kolegi kašen otrok sm. . . :angry:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

eh, na začetku so bli njegovi prjatli tui proti meni, zto k je biu ceu čas nmest z nimi ku ponavadi z mano. . . samo pol k so se navadli smo se ful uštekali.
edino, edn se mu je neki zlagau in naju prplejau do preprira.. taka klofuta je padla in od tkrt nimata stikou, k bohvari da ga vidim z nim!! :evil: :evil:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

Moj dragi je starejši 10 let. Z njim se razumem dejansko 100X bolje kot s svojimi vrstniki. Edino kar mnoge moti je da sem jst stara 18, on pa 28.
Uporabniški avatar
jepota
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jepota »

moj piki je 4 leta starejši od mene...čeprou svojih let ne kaže hihi*

nikol nism marala mlajših do sebe niti ne toliko svojih vrstnikov...vedno mi je blo ušeč da je tip strajši usaj za leto ali dve od mene.

:razz: :razz:
...SaMa...
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a ...SaMa... »

moj frajer je pa 17 let starejši od mene... jaz pa sem stara 17... in se razumema odlično... in imava se rada iz dneva v dan bolj...
chuby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a chuby »

no ja, kar lepe razlike:)
sam očitno sem edina, ki s strejšimi nima sreče, se mi zdi da vsi nekako pričakujejo od mene samo eno stvar, ne morm jim zaupat... Velik ljubezni vsem, ki vam to uspeva :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

...SaMa... napisal/-a:moj frajer je pa 17 let starejši od mene... jaz pa sem stara 17... in se razumema odlično... in imava se rada iz dneva v dan bolj...

In kaj doma vejo, da maš tolko starga fanta ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Drejcek79
Sramežljivka
Sramežljivka