matejka** napisal/-a:a ve katera mogoče kateri likalniki za lase so boljši - keramični al teflonski? razmišljam da kupim enga pa mi je ta ^^ remington teflonski všeč. Pa če mogoče ve katera, če jih kje prodajajo (big bang al kaj takiga.).
Hvala.
Remingtonovih majo kar nekaj v Big Bangu.. Jaz mam Straight in a stroke, sem ful zadovoljna..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Pikica18 napisal/-a:dekleta, na likalnikih NE šparat. toplo priporočam. NE ŠPARAT!
Se strinjam.. js sm dala za moj likalnik ful (kupla pr frizerju), okoli 90-10 €, samo mi ni žou k je res dobr in še neke posebne ione ma k ti ne tolko uničijo lase.. kar je res, k si ravnam lase skori vsak dan in nimam uničenih las.
po 4ih letih brezhibnega delovanja mi je moj Babylissov likalnik s steklenimi ploščicami odpovedal (ne greje več) in ker itak ne morem brez njega sem si ze ubodla novega - sem pa zelo razocarana nad ponudbo te firme v nasih trgovinah. Ker mi je bil ta likanik res zakon in ker zanj nisem odštela neke male vsote sem si hotla nabavit ta novega Babylissovega pro 230 ionic titanium - no malo morgen, ker ga v celi poplavi likalnikov tud nisem našla Tako da sm sla cist izven konteksta in si nabavla Braunovega (Satinliner). Baje najbolj naprednega(nanotehnologija +ioni). in ga moram zaenkrat res pohvalit! zlika mi lase tako lepo in to ze pri nizki temeraturi. ti ioni res delujejo. poleg tega se ne rabim likat vsak dan. u glavnem dober nakup za 69€
Mam en problemčk...lase si likam že kakšno leto po 2,3x na tedn vendar samo tako da popravim tiste najhujše štrleče lase. Na začetku mi je frizura zdržala čist lpo ceu dan, ne glede na vreme itd... zdaj se mi pa lasje že v enem dnevu ful nafrčkajo oz štrlijo. A se kiri dogaja isto? Pa zakaj če kira ve? Kr sploh ne morm vč met raunih las :S
lolika11 napisal/-a:Mam en problemčk...lase si likam že kakšno leto po 2,3x na tedn vendar samo tako da popravim tiste najhujše štrleče lase. Na začetku mi je frizura zdržala čist lpo ceu dan, ne glede na vreme itd... zdaj se mi pa lasje že v enem dnevu ful nafrčkajo oz štrlijo. A se kiri dogaja isto? Pa zakaj če kira ve? Kr sploh ne morm vč met raunih las :S
jaz mam tudi isti problem. samo ne vem, v čem je finta. si jih zdaj sploh ne ravnam več. sem raje prijetno skuštrana, kot pa da se mi zravnani lasje skravžlajo.