Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Ne, ne smrdi po zažganem.Joj, ne vem kako bi opisala ta vonj, meni je podoben kot pri zobozdravniku od unih naprav :? :D .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

matejka** napisal/-a:a ve katera mogoče kateri likalniki za lase so boljši - keramični al teflonski? razmišljam da kupim enga pa mi je ta ^^ remington teflonski všeč. Pa če mogoče ve katera, če jih kje prodajajo (big bang al kaj takiga.).

Hvala.

Remingtonovih majo kar nekaj v Big Bangu.. Jaz mam Straight in a stroke, sem ful zadovoljna..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

lolitaa napisal/-a:Ne, ne smrdi po zažganem.Joj, ne vem kako bi opisala ta vonj, meni je podoben kot pri zobozdravniku od unih naprav :? :D .

:lol:
hmmmm, nevem kaj bi lahko bilo. Možno, da se kaka plastika topi? :?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Je crknu dokončno in ker js pač ne morem brez likalnika mam že novga od Remingtona Protect&Shine :wink: .
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Haha super. :D
Kaj je teflonski al keramični?
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Keramični.Sem kr zadovoljna (za enkrat).
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Pikica18 napisal/-a:dekleta, na likalnikih NE šparat. toplo priporočam. NE ŠPARAT!

Se strinjam.. js sm dala za moj likalnik ful (kupla pr frizerju), okoli 90-10 €, samo mi ni žou k je res dobr in še neke posebne ione ma k ti ne tolko uničijo lase.. kar je res, k si ravnam lase skori vsak dan in nimam uničenih las.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jaz imam tudi kvaliteten likalnik in nimam uničenih las.
Je pa keramičen. Razmišljam pa o nakupu teflonskega. A ve katera kater je boljši?
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 4_maya »

po 4ih letih brezhibnega delovanja mi je moj Babylissov likalnik s steklenimi ploščicami odpovedal (ne greje več) in ker itak ne morem brez njega sem si ze ubodla novega - sem pa zelo razocarana nad ponudbo te firme v nasih trgovinah.
Ker mi je bil ta likanik res zakon in ker zanj nisem odštela neke male vsote sem si hotla nabavit ta novega Babylissovega pro 230 ionic titanium - no malo morgen, ker ga v celi poplavi likalnikov tud nisem našla :( Tako da sm sla cist izven konteksta in si nabavla Braunovega (Satinliner). Baje najbolj naprednega(nanotehnologija +ioni). in ga moram zaenkrat res pohvalit! zlika mi lase tako lepo in to ze pri nizki temeraturi. ti ioni res delujejo. poleg tega se ne rabim likat vsak dan. u glavnem dober nakup za 69€ :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Sedaj ko sem bila na morju sta si dve srbkinji iz sosednjega apartmaja likali lase na tleh s pravim likalnikom :eek: :nixweiss: :rofl:

pa jima razložim da za to obstajajo posebni aparati, sta me samo debelo gledali :?
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Yummylicious »

Razmišljam o novem likalniku, pa me zanima, če ima katera Vidal Sasson Nano (te barvasti) in kakšen je kej?
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Mam en problemčk...lase si likam že kakšno leto po 2,3x na tedn vendar samo tako da popravim tiste najhujše štrleče lase. Na začetku mi je frizura zdržala čist lpo ceu dan, ne glede na vreme itd... zdaj se mi pa lasje že v enem dnevu ful nafrčkajo oz štrlijo. A se kiri dogaja isto? Pa zakaj če kira ve? Kr sploh ne morm vč met raunih las :S
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

aja likalnik mam pa zlo dober... Gama...

tko da ne vem u čem je finta
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

densy napisal/-a:Sedaj ko sem bila na morju sta si dve srbkinji iz sosednjega apartmaja likali lase na tleh s pravim likalnikom :eek: :nixweiss: :rofl:

pa jima razložim da za to obstajajo posebni aparati, sta me samo debelo gledali :?

Omg, a ti to resno? :eek:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

lolika11 napisal/-a:Mam en problemčk...lase si likam že kakšno leto po 2,3x na tedn vendar samo tako da popravim tiste najhujše štrleče lase. Na začetku mi je frizura zdržala čist lpo ceu dan, ne glede na vreme itd... zdaj se mi pa lasje že v enem dnevu ful nafrčkajo oz štrlijo. A se kiri dogaja isto? Pa zakaj če kira ve? Kr sploh ne morm vč met raunih las :S

jaz mam tudi isti problem. samo ne vem, v čem je finta. :?
si jih zdaj sploh ne ravnam več. sem raje prijetno skuštrana, kot pa da se mi zravnani lasje skravžlajo. :?
Odgovori