Ali je narobe, ce si v zvezi pa razmisljas o nekom drugem?
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
meni se je isto naredilo ampak s frendom ki ga poznam že dolgo...dosti sem razmišljala o tistmu frendu in sem zaradi njega mislna pustiti svojga fanta, ki sva skupaj skoraj dve leti...ah ja...k sreči me je potem minilo ker sem videla koliko pomenim svojemu fantu in koliko ga imam rada...
zdaj če ti tvoj fant res ni ne vem koliko pr srcu in če je zveza tako ali tako bedna, razdrta...se nekako splača mogoče. ker pa ima punco je pa problem. dobita se saj še enkrat da ga malo vprašaš o tem...o punci in če je za resne zveze ali samo za eno noč.
zdaj če ti tvoj fant res ni ne vem koliko pr srcu in če je zveza tako ali tako bedna, razdrta...se nekako splača mogoče. ker pa ima punco je pa problem. dobita se saj še enkrat da ga malo vprašaš o tem...o punci in če je za resne zveze ali samo za eno noč.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Jaz, ko sem bila v vezi z nekom..sem razmišljala o nekom drugem, sploh po tem, ko sva se začela malce videvati. Sploh mi ni šel iz glave. Bolj sem se trudila, da ga pozabim, bolj sem mislila nanj in želela biti z njim.
No, tako se je tudi zgodilo...danes sva par že več kot leto in pol in se imava lepo
No, tako se je tudi zgodilo...danes sva par že več kot leto in pol in se imava lepo