Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Sugar_baby napisal/-a:Kva je z vami tipi :x
Zlobni smo do dna nasih crnih src. :D
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Mahagonij napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:Kva je z vami tipi :x
Zlobni smo do dna nasih crnih src. :D
:lol:

Drugače pa no tudi jaz še nisem pozabila na bivšega in očitno tudi on name ne. :o Zdaj je sicer na morju, pride v sredo domov, ampak glej ga zlomka, celo z morja mi je pisal. :?
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Mi dva sva pa nazaj skupi tud če sm jst vedno govorila da ne bo druge šanse.
Mi je že po eni uri pisu če se lahk pogovoriva, jst sm bla pa tko ubita da nism niti pomisnla da mu bi rekla da ne. Tko je.. zarečenega kruha se največ poje.
Zdej pravim pa da tretje ne bo, čeprou upam da mi še dougoo al pa celo sploh nikoli ne bo treba mislt na to opcijo :)
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Punchee napisal/-a:Mi dva sva pa nazaj skupi tud če sm jst vedno govorila da ne bo druge šanse.
Mi je že po eni uri pisu če se lahk pogovoriva, jst sm bla pa tko ubita da nism niti pomisnla da mu bi rekla da ne. Tko je.. zarečenega kruha se največ poje.
Zdej pravim pa da tretje ne bo, čeprou upam da mi še dougoo al pa celo sploh nikoli ne bo treba mislt na to opcijo :)

a "narazen" sta bla samo eno uro?
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Mislim da res velja tisti rek: daleč od oči daleč od srce.. vsaj pr meni deluje. Zdej lahko samo molim, da ga ne kje srečam k je velika verjetnost da bo tkoj blizu oči, v srcu :roll:
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka

samska napisal/-a:
Punchee napisal/-a:Mi dva sva pa nazaj skupi tud če sm jst vedno govorila da ne bo druge šanse.

a "narazen" sta bla samo eno uro?

Ja končala sva in pol mi je za eno uro že pisu.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

^^ Temu jz ne bi rekla končala ;)
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja jst bi pa rekla da takrat je biu za mene in za njega konec kr sva se že use zmenla, da bova ostala prjatla in tko. Sam očitno mu je blo hmal žou. :)
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

^^Tko sem jz z bivšim večkrat "končala", ampak itak veš, da to ni nič, ker v eni uri se lahko zmeniš karkoli, brez da bi trezno premislil.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

Punchee napisal/-a:Ja jst bi pa rekla da takrat je biu za mene in za njega konec kr sva se že use zmenla, da bova ostala prjatla in tko. Sam očitno mu je blo hmal žou. :)

ne govori bedarij,to ni niti F od konca(si se vprašala zakaj F)?po mojem si se,glede na to kake cvetke strelaš.. Konec za 1 uro,nasmejat pa znaš;)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

kako preboleti?moj recept: vse,kar ti je dala oz. te spominja na določeno osebo fuknit v 3pm,zbrisat iz msnja,iz telefona itd.. si najt simpatično osebo s katero si skupaj na easy,brez obveznosti(fajn je če je ta oseba dosti bolj privlačna,ko bivša-kar pri meni sigurno je :D ,pa čeprav to pomeni boljša rit,večji joški,lepša lulika itd.zakaj pa ne? :o ) kar pa je meni najbolj pomagalo pa je to,ko sem zvedo da je takoj ko sma končala začela z enim bivšim dobrim kolegom(ki ga je konstantno šimfala in dobro ve,da je zajebal par njenih kolegic in da je psihično nestabiln(grob itd.)) in v trenutku sem vedel,da je celo leto kaj sma bla skup blo brez smisla in da me je sram da jo poznam,kaj šele to,da mi je bla punca..in kaj bo blo?veter se bo obrno in se bo spomnila,da niti nisem bil tak napačn,takrat pa se bom jaz zbujal ob pravi osebi,ne pa ob punci,ki se vsede na prvega tiča,ki pride mimo..bivša,če bereš to te lepo pozdravljam in se ti zahvaljujem,da si me pustla
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

stevens ti me pa vedno nasmeješ ne. :D Misliš, da ji je srček zaigral, ko te je vidla z drugo? :razz: Uporabljam samo tvoje besede. :P
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

glede na to,kak je bla pijana ji je mogoče zaigral trebuh in se je pokozlala..drugač pa primer zaključen..tebi pa vidim,da glih ne uspeva..haha lassie se vrača v staro pasjo uto,to ni najboljše..
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Res lepo napisano! In men se je isto zgodil, da je takoj našel "boljšo". Tko, da so bila tri leta pa pol čist stran vržena :x
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

samska napisal/-a:Res lepo napisano! In men se je isto zgodil, da je takoj našel "boljšo". Tko, da so bila tri leta pa pol čist stran vržena :x

ma niso bla verjetno stran vržena,verjetno ti bo koristlo v prihodnje,kako prepoznati bedaka itd. :lol: .. vse je v glavi pa reče kdo kaj hoče
Zaklenjeno