Jaz bom pa kar tuki vprašala za mnenje, nasvet...
Leto in pol nazaj sem se "zapletla" z 11 let starejšim moškim, fizično me ni nikoli privlačil, zato tudi nisva bila intimna. Dobila pa sem občutek, da sem mu res nekaj pomenila.Vedno si je vzel čas zame, me klical, pošiljal smse, bil pobudnik za najino srečanje, me peljal povsod, me vzel povsod s seboj. Dejansko sem se z njim imela zelo lepo, me je pa ovirala starost in to, da me tip spolno ni privlačil, žal...in je šlo po gobe, čeprav sem se zelo navezala nanj in večkrat jokala, ker je po letu in pol rekel, da če ne bom njegova, da bolje, da prekineva...seveda je blo ogromno joka.
Moj problem pa dejansko nastopi sedaj: spoznala sem 9 let starejšega tipa-norija, kje jih pobiram
in ta tip mi je res všeč, vizualno, kot osebo ga pa še ne poznam dobro. Me pa skrbi predvsem to, da mu ne bi bila samo ena izmed mnogih...Res, da se hitro navežem in sem tudi kmalu razočarana, vsaka malenkost me skoraj podre. Že na začetku se mi zdi, da sem napravila napačen vtis-na videz se poznava od prej, na zabavi pa sva prišla skupaj, zgolj poljubčki pa vseeno sem ga malo preveč grabila k sebi in drugod po telesu. Nato sem 2x prišla tudi v njegovo stanovaje.
Zdi se mi, da če bi imel poštene namene z menoj, potem mu ne bi smel bit problem se dobit z menoj kje na pijači. Pa me vedno vabi domov. Prvič sem kmalu odšla, ker se mi je zdelo, da je moj prihod razumel kot sexy time:) sicer sem mu rekla ne in nato se je ohladu. Drugič pa je bil bolj potrpežljiv in sva se imela lepo, seveda sva na koncu spet prišla do tega, da me je poljubljal, božal in grabil...ko je videl, da mi res ne paše, je odnehal in me samo objel in tako sva ležala.
Moti me to,ker mi je tip všeč, nočem pa dat nog narazen, naj me skensla brez tega. In zna se obnašat tako da mi ugaja, ampak to počne mogoče le zato, da bi jaz sčasoma popustila?Dejansko ne vem koliko časa se da tipom ukvarjat z žensko, da bi jo dobil na tak način...In vsakič, ko zna bit nežen in prijazen in ko se trudi, se še bolj zacopam vanj...in zato mi prosim malo svetujte, ker sama ne morm objektivno razsodet, sicer si pa mislim, da bolje da odneham s tem...sam kaj ko si pa želim, da bi mi bilo lepo!
hvala vsem