Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Pontifex Maximus napisal/-a:Lilica, a si ti tok zrela al je on tok otročji?

Jest sm zrela on pa otročji :P
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

*lilica* napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:Lilica, a si ti tok zrela al je on tok otročji?

Jest sm zrela on pa otročji :P

Aha, ok. :razz:
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Ene deset do petnajst let, da ve zakaj ga ima in da zna z žensko, je idealno. Vsaj za zdaj...
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterflychek »

Moj je 9 let starejši od mene, ampak me čist nč ne moti, fajn se ujameva. :)
Uporabniški avatar
x-girl-x
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a x-girl-x »

Ma leta res niso važna če se maš rad...res pa je da če je punca starejša od fanta se lahko mal težje ujameta kr saj veste punce prej dozorimo kot fantje..."razen izjem"
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

moj novi je enkrat starejši od mene...se pa super ujameva..me pa zanima, to je naslovljeno na tiste, ki imajo dosti starejše partnerje,kako so npr. domači to sprejeli? mene je strah reakcije, ker je moj dragi z leti blizu mojim staršem
Uporabniški avatar
x-girl-x
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a x-girl-x »

Ma zdej nvem kolko let maš ti pomojm če misljo starši da si zadosti zrela potem pomojm nebo kake panike! Ma odvisno od staršou jst tvojih ne poznam tko d ti nmorm rečt...pogovorse z njimi povej situacijo al pa se malo zlaži in nrdi foru kao kaj bi rekli če bi mela tolk starejšega tipa pa videš ku bojo odreagirali...če ga maš pa ful rada in ti je use na svetu absolutno ustrajaj do konca tudi če bodo težili k enkrt bo konc tega...

Primer...meni tata sploh da mam fanta teži...jebeš tko je ma ustrajamo naprej že 1 leto in pou:D
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

11 let razlike. Z nobenim mi ni blo tok fajn k z njim in nihče me nit ok nosil po rokah kot me on.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

mariah napisal/-a:moj novi je enkrat starejši od mene...se pa super ujameva..me pa zanima, to je naslovljeno na tiste, ki imajo dosti starejše partnerje,kako so npr. domači to sprejeli? mene je strah reakcije, ker je moj dragi z leti blizu mojim staršem

Moji stariši so rabli že neki časa, da so sprejeli, da je Moj 5 let starejši.
Zdej odvisno od tvojih kolko so pred/s/za časom. Kolko se zastopiste. Itd.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

moj je starejši 5 let in pol, pa niso starši nč rekli, se še ful dobr zastopjo.. mam take super starše :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Meni je blo 15, ko sm ga prpelala domou. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

tut js sm pr 16 letih prpelala domov 21 letnega poba, pa ni blo problemou.. vrjetno tut mal zato, k ga je mami že od prej poznala, pa ji je bil ful ušeč.. ušeč seveda na način, da je prijeten fant :D
je pa tut naprimer moja kolegica pri 19h mela 30 letnika. so ji prepovedal se dobivat z njim.. češ jo bo samo izkoristu.. no in se je k njemu preselila po nekej časa, ko sta imela dost sranja.. dons mata pa prou luštkanga otročička, ki bo kmalu star eno leto :)
je itak ful odvisno kakšne starše maš, moji so bli očitno precej tolerantni.. ker sm že nasplošno okol hodila z generacijo od 20 do 30 let, seveda samimi fanti.. pri svojih 16 letih.. pa ni blo nikol problemou nobenih, razn ure seveda ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Eli** »

ja moj je 1 mesec starejši od mene, pa mi je ful fajn :razz:
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Moj je starejši 1,5 leta :P
Drugače pa z mlajšim nebi nikoli bila. Nevem. Mogoče ker do sedaj, vse moške, ki so mlajši in jih poznam so otročji.
Nasploh pa mislim, da leta niso ovira.
chuby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a chuby »

Jaz bom pa kar tuki vprašala za mnenje, nasvet...
Leto in pol nazaj sem se "zapletla" z 11 let starejšim moškim, fizično me ni nikoli privlačil, zato tudi nisva bila intimna. Dobila pa sem občutek, da sem mu res nekaj pomenila.Vedno si je vzel čas zame, me klical, pošiljal smse, bil pobudnik za najino srečanje, me peljal povsod, me vzel povsod s seboj. Dejansko sem se z njim imela zelo lepo, me je pa ovirala starost in to, da me tip spolno ni privlačil, žal...in je šlo po gobe, čeprav sem se zelo navezala nanj in večkrat jokala, ker je po letu in pol rekel, da če ne bom njegova, da bolje, da prekineva...seveda je blo ogromno joka.

Moj problem pa dejansko nastopi sedaj: spoznala sem 9 let starejšega tipa-norija, kje jih pobiram :?
in ta tip mi je res všeč, vizualno, kot osebo ga pa še ne poznam dobro. Me pa skrbi predvsem to, da mu ne bi bila samo ena izmed mnogih...Res, da se hitro navežem in sem tudi kmalu razočarana, vsaka malenkost me skoraj podre. Že na začetku se mi zdi, da sem napravila napačen vtis-na videz se poznava od prej, na zabavi pa sva prišla skupaj, zgolj poljubčki pa vseeno sem ga malo preveč grabila k sebi in drugod po telesu. Nato sem 2x prišla tudi v njegovo stanovaje.
Zdi se mi, da če bi imel poštene namene z menoj, potem mu ne bi smel bit problem se dobit z menoj kje na pijači. Pa me vedno vabi domov. Prvič sem kmalu odšla, ker se mi je zdelo, da je moj prihod razumel kot sexy time:) sicer sem mu rekla ne in nato se je ohladu. Drugič pa je bil bolj potrpežljiv in sva se imela lepo, seveda sva na koncu spet prišla do tega, da me je poljubljal, božal in grabil...ko je videl, da mi res ne paše, je odnehal in me samo objel in tako sva ležala.

Moti me to,ker mi je tip všeč, nočem pa dat nog narazen, naj me skensla brez tega. In zna se obnašat tako da mi ugaja, ampak to počne mogoče le zato, da bi jaz sčasoma popustila?Dejansko ne vem koliko časa se da tipom ukvarjat z žensko, da bi jo dobil na tak način...In vsakič, ko zna bit nežen in prijazen in ko se trudi, se še bolj zacopam vanj...in zato mi prosim malo svetujte, ker sama ne morm objektivno razsodet, sicer si pa mislim, da bolje da odneham s tem...sam kaj ko si pa želim, da bi mi bilo lepo!

hvala vsem
Odgovori