Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

M js sploh nevem zakaj se ubadate s tem. Ene govorite, da se vidi po slikah, da sploh nista zaljubljena, druge, da sta oba nič drugega kot svinje (pri Sari se doda pridevnik pohlepna)... Ja seveda... Mi pa še najbolj vemo, kaj onadva čutita :roll: ... :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Interviju z Emino

linkica - pojma nimam, jaz nisem tega vidla, prijateljica je v Novi prebrala. :)
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Sej ne da zagovarjam kogarkol k res sam ene 2x na mesec pogledam tole temo, tolk mal me znima sam...

Zakaj vsi pljuvate po Sari - a k se pa Emina neki ven meče in lapa, da Naske sam na temnolaske pada. WTF?! :roll:
Foušija?

Pa tud - če sta bla sam 1 mesec skupi sta se potemtakem vidla kaj 10x?
OK, mal posplošujem sam vseen..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

V bistvu je Emina res najebala v tej celi zgodbi. S tipom sta bila par tednov skupaj, pa jo je uvalil v BB kot gostjo v oddaji, jo predstavljal kot bodočo ženo in ne vem kaj še vse, na koncu jo je pa po hitrem postopku z drugo zamenjal.
Jst ga na njenem mestu butnem čez Karavanke. Pa ne zato, ker jo je pustil amapak ker jo je za brezveze izpostavil, da se sedaj vsi z njo ukvarjajo.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Hm, ne bi rekla, sej se je konec koncev tud sama prjavla v BB, tko da če bi bla izbrana, bi bla izpostavljena lih tko k Naske. Na svojo željo. Pa tud če na razne intervjuje ne bi hotla hodit z njim, pač ne bi. In ne bi bla tok pod pritiskom.

Se mi zdi, da je sama to hotla. Že k sm jo vidla, kako grebatorsko je nastopla v obrambi za Nasketa v zadnji oddaji..
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Kaychee napisal/-a:Hm, ne bi rekla, sej se je konec koncev tud sama prjavla v BB, tko da če bi bla izbrana, bi bla izpostavljena lih tko k Naske. Na svojo željo. Pa tud če na razne intervjuje ne bi hotla hodit z njim, pač ne bi. In ne bi bla tok pod pritiskom.

Se mi zdi, da je sama to hotla. Že k sm jo vidla, kako grebatorsko je nastopla v obrambi za Nasketa v zadnji oddaji..

Tud jst bi nastopla grebatorsko če bi se šlo za mojga fanta.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sej to je konc koncev bil point tega "dvoboja" ... pač ona za njega, tjaša pa za sandija ... ne vem, kaj je blo tle grebatorsko.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

jagodka85 napisal/-a:Sej to je konc koncev bil point tega "dvoboja" ... pač ona za njega, tjaša pa za sandija ... ne vem, kaj je blo tle grebatorsko.

Ja no neki tazga sm hotla napisat pa nism najdla pravih besed:D.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Sej drugač mi je butast sploh kej povedat v tej temi ampak ok - kar se tiče Emine - kot smo že lahko videli pri marsikateri "slavni" osebi je vedno njena izbira, ali bo medijem izpostavljena al ne. Če Emina ne bi želela, da se o njej govori, bi Naske verjetno to upošteval.Sej kolkr vem je mel tud Seba eno, za katero nikol nismo zvedli ne imena, kaj šele kaj drugega, ker očitno noben od njiju ni želel, da bi se izpostavljala.
VSI, ki so šli v BB in sorodniki, ki so bili z njimi, so se SAMI odločili, da bodo nastopali pred javnostjo - noben jim ni s pištolo na čelu grozil.
In to, da se zdaj na dolgo in široko razpravlja o njih, ni krivda punc na cosmotu in drugod, ampak njihova - ko se izpostaviš, pričakuj najboljše in najslabše - in čisto vsak komentar tukaj je ne mestu, in čisto vsak osebek na tem forumu lahko brez slabe vesti pove kaj si misli o teh ljudeh. Ko bom jaz srala pred celo Slovenijo, nimam pravice pisnit, ko bo kdo kaj rekel o meni.
Tko nekak kot je rekla Kayache...
Najprej nekaj glumijo in se ven mečejo, ko se pa stvari začnejo odvijat po drugačnem načrtu, je pa jok in stok... Eh... ne vem kdaj bo koga izučilo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Smreka napisal/-a:Sej drugač mi je butast sploh kej povedat v tej temi ampak ok - kar se tiče Emine - kot smo že lahko videli pri marsikateri "slavni" osebi je vedno njena izbira, ali bo medijem izpostavljena al ne. Če Emina ne bi želela, da se o njej govori, bi Naske verjetno to upošteval.Sej kolkr vem je mel tud Seba eno, za katero nikol nismo zvedli ne imena, kaj šele kaj drugega, ker očitno noben od njiju ni želel, da bi se izpostavljala.

To imaš pa prav ja. Si me kar zatrla :)
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

jagodka85 napisal/-a:Sej to je konc koncev bil point tega "dvoboja" ... pač ona za njega, tjaša pa za sandija ... ne vem, kaj je blo tle grebatorsko.

OK, pol se pa nism dost natančn izrazla. Valda je bil to point dvoboja, sam dobila sm filing, da se je Emina obnašala k da je neka carica in da so vsi ostali okol nje eni loleki.. Ne vem, nism pa začutla take arogance pr Tjaši. Sam to me je zmotil. Kot sm pa že rekla, pa tko al tko nism velik spremljala..
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_back »

_Petra_ napisal/-a:
Eltyeb in Mateja se menda oktobra ali novembra porocita (sponzorji jima bodo placali) pa tud za NoRoolse sta menda podpisala pogodbo - to mi je prijateljica pravla, da pise v tej Novi.

Poročita se 11. oktobra :D
Blondes have more fun
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N{n}ka »

Jeanine in Marcelo na prvem skupnem dopustu

Jeanine in Marcelo sta parček,
ki mu za razliko od Naskeja in Sare
ne gre za medijsko pozornost in se
zdita resnično zaljubljena. Golobčka sta
se ravnokar vrnila s prvega skupnega
dopusta - bila sta v Egiptu.

http://kokodak.com/index.php/tag/marcelo
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Sara je ena navcadna keš pi***!!!!
Tm v BB se ni kej prov dost pogovarjala z Naskejm, zdj je pa kao neki ful zalublena. Šla se je slikat za Play boy ker je keš zavohala! Sam na denar gleda, ubogi Naske pa to pač ne dojame. Škoda da jo je Emina sam mal udarla. Js bi jo tko da ji tisoč kirurgov neb popravl face.
Uporabniški avatar
Barbi78
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbi78 »

Kdaj je Emina udarla Saro?
Odgovori