jah saj smo že navajeni tu gor...da ene pišejo gor take izjave ki sploh niso razumljive in niti malo smešne(razumem, da je v tistem trenutko, ko je blo še zraven nekaj alkohola, bla neka izvaja smešna-takrat ko si pijan je itaq vse smešno , da pa me nebo kera takoj napadla, da ni blo alkohola pa je blo vseno smešno...to verjamem da je res, ampak verjetno tudi način kako je ta oseba to izjavo povedal
kolegica je spoznala enga v diskoti pa se predstavijo pa to. pol ji pa reče : veš anja, sej ti si luštna. Sej jaz bom mogoče kdaj s tabo. in on je to mislo smrtno resno. btw. kolegica pa v resni zvezi.
Danes, ko sem se nekam odpravljala pride brat v sobo in začne nekai težit...pa bolj mu pravim, da naj da mir bolj teži mali. Pa mu pravim daj pust ta pas, ne vidiš da gor piše da je made in china...on pa ves "jezen" ma ka me briga zarad mene če je z kitajske ...jaz sem mislila, da me pobere od smeha
Prej tko rečem tipu:"Zdj sm pa že dolg cosmopsiho (pač zarad števila objav), ne morm sploh več napredovat!", on mi pa čist resn prbije:"Lahko...enkrat bo sam pisal spodi je v Begunjah!"
V Begunjah je psihiatrična bolnišnca, za une k niste z Gorenjske...
Yazmeen napisal/-a:Prej tko rečem tipu:"Zdj sm pa že dolg cosmopsiho (pač zarad števila objav), ne morm sploh več napredovat!", on mi pa čist resn prbije:"Lahko...enkrat bo sam pisal spodi je v Begunjah!"
Yazmeen napisal/-a:Prej tko rečem tipu:"Zdj sm pa že dolg cosmopsiho (pač zarad števila objav), ne morm sploh več napredovat!", on mi pa čist resn prbije:"Lahko...enkrat bo sam pisal spodi je v Begunjah!"
ahahaha.. lool
ena neumesna.. tko gledam ud strica telefon pa ga tk prašam.. kesi to kupu, res je hud... pa on tko men resno: "ja v unmu bing bingu" (mislu je big bangu) ni tok smešn, sam način kako je povedu
Sj določene izjave so lahk za znoret smešne,sam ko jo napišeš al pa drugič poveš,pa niso več.Kr je zlo odvisn kak kdo to izjavi pa tud odvisn od mimike obraza.
Moj mali bratranec je ravno včeraj videl mojo denarnico in rekel : Kaj to je ovčka?
Pa jaz rečem : Ja. Ti je všeč ?
In on reče : Jaz bi rajši mel supermen.a
sodelavka: mmm nekaj diši ... to ma sigurno en uni nov moški ajax od čokolade ...
jst: ... .. ajax je čistilo ...
ona: aja ... no, uni sm mislila ... saxo ...
(jst še bolj u smeh )