jokaj, čustva daj iz sebe....pomaga... ne držat v sebi.
traja nekaj časa, da se navadiš da si sam, da ga ne pokličeš...čeprav še nekaj časa ostaja nonstop v tvojim mislih.
a sčasoma se navadiš, da gre življenje naprej, da imaš prijatelje ki te majo radi, da se je to končalo, ker te čaka nekaj novega....in prav gotovo lepšega.
linkica napisal/-a:to mi tudi ne bo nikoli jasno, kako si nekateri hitro najdejo partnerja po koncani zvezi?? ze naslednji dan, teden... obupno. pa kje najdejo te partnerje tako hitro?
to je samo uteha! verjemi. eni jo pač vlečejo potem še nevem kak dolgo,ker nočejo biti sami,eni pa kaj hitro ugotovijo da v laži ne morejo živeti! čist simpl!
jaz sem po 3h mesecih začela z sedajšnim fantom. in takoj, ko sem spoznala kaj imam zdaj in kaj sem imela prej sem nehala misliti na bivšega. če imaš z bivšim slabe izkušnje, dobiš novega 1A fanta, mi lahko verjamete da ti dol pade tisti bivši idiot. in s tem fantom sem zdaj že 8 mesecev in se nikoli ne kregava (izjemoma kakšni manjši spori glede tega, kam greva zvečer). tko da... se niti najmanj ne strinjam z vami!!
in kje dobiti hitro partnerja? midva sva bila prej prijatelja in se je iz tega razvilo.
Punchee, če se mu nisi oglašala in ga nisi poklicala nazaj... men bi se zmešal, če se mi fant nebi oglasu 1 dan. po 4-5h urah kličem osebe za katere vem da so z njim ker dojamem da nima telefona ob sebi. tko da si tudi ti naredila napako. če je le to razlog, se mu opraviči, reč da tega neboš več počela in ga prosi za še eno šanso.
Nu$k@ napisal/-a: jaz sem po 3h mesecih začela z sedajšnim fantom. in takoj, ko sem spoznala kaj imam zdaj in kaj sem imela prej sem nehala misliti na bivšega. če imaš z bivšim slabe izkušnje, dobiš novega 1A fanta, mi lahko verjamete da ti dol pade tisti bivši idiot. in s tem fantom sem zdaj že 8 mesecev in se nikoli ne kregava (izjemoma kakšni manjši spori glede tega, kam greva zvečer). tko da... se niti najmanj ne strinjam z vami!! in kje dobiti hitro partnerja? midva sva bila prej prijatelja in se je iz tega razvilo.
catch je v tistih,ki tudi po treh mesecih ne prebolijo zveze,in se vseeno zapletejo z novim - tako je bilo pri meni. potem pa čez čas ugotovijo da je le uteha in laž...če ne preboliš in predelaš,to vedno pride naprej.
zdaj če si ti po treh mesecih predelala vse z bivšim,te tak super. ampak večina si zatiska oči,in samo sebe preprečuje da so preboleli.
življenje je igra,igraj jo, življenje je izziv,sprejmi ga, življenje je iskanje,razišči ga, življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
verjetno da ne ne... sej vem da sm žleht in vse... n bom rekla da sedanjega nimam rada.. ga mam... sam mi je še vedno malo hudo zarad unga... pač... neki bo treba nrdit. vem to