Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

Ne spadam ravno med samske, lahk pa rečem da si zdej kdaj želim da bi bla več časa sama... Jst sm mela "skoz" koga za se z njim ukvarjat in obremenjevat in kdaj bi mi pasalo malo "samskega življenja" :roll:
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

***str@wberry*** napisal/-a:Ne spadam ravno med samske, lahk pa rečem da si zdej kdaj želim da bi bla več časa sama... Jst sm mela "skoz" koga za se z njim ukvarjat in obremenjevat in kdaj bi mi pasalo malo "samskega življenja" :roll:

enako! sploh pa trenutno...
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dp22 »

Nismo samo tipi slepi, ste tud punce !
A lubezen sploh obstaja :P
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

dp22 napisal/-a:Nismo samo tipi slepi, ste tud punce !
A lubezen sploh obstaja :P

Oo še en za v nš klub :D Ej ne vem, nism je še najdla..
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
.sashii.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .sashii. »

js se vam tut u klubi prdružujem ;)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

bambina x napisal/-a:^^ midve mava pa podoben problem ....

največkrat se to vprašam (odbijaje negativne energije), ko ma kakšna znaka fanta in je res ... nima ne osebnosti ok, ne videza, ne oddaja pozitivne energije, kaj šele samozavesti ... in potem sem tak :cry: kaj ej narobe z mano?! :x
pa se neham obremenjevat s tem, potem pa ko greš nekam in res sami parčki okol tebe ... pa dobro je no ... potem pa že včasih postanem rahlo ljubosumna na vso njihovo srečno zaljubljenost :(

hh ... enako .... :?
Let's swim to the moon .....
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Ne bom odpirala nove teme, če pa se komu zdi potrebno nej.

Zanima me, če imate kakšno mejo v zvezi, ko se gre za sanje. Recimo, da bi se vaš dragi odloču, da gre za 2 leti nekam v tujino in vas niti ne upraša za mnenje. Za bilo kašne sanje mislim.

Kaj najprej postavite na prvo mesto svoje sanje pa čeprav se te ne ujemajo z vajinimi sanjami/vajino zvezo ?

Kako sprejemate to, da partner dela samo oz. največ na svojih sanjah ?

Kaj pa vaše skupne sanje ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

kk to misliš zdj, da greš ti z njim v tujino, al gre on sam?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Oboje. Sam v smislu, da vam to ne odgovarja, ker to so njegove sanje.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

joj to je težko vprašanje..
a bi tvoj to rad al kaj?
ko bi vsaj vedla zarad česa hoče it.. bolša služba al pač neke sanje še iz otroštva?
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Slatkica »

Libido. napisal/-a:
bambina x napisal/-a:^^ midve mava pa podoben problem ....

največkrat se to vprašam (odbijaje negativne energije), ko ma kakšna znaka fanta in je res ... nima ne osebnosti ok, ne videza, ne oddaja pozitivne energije, kaj šele samozavesti ... in potem sem tak :cry: kaj ej narobe z mano?! :x
pa se neham obremenjevat s tem, potem pa ko greš nekam in res sami parčki okol tebe ... pa dobro je no ... potem pa že včasih postanem rahlo ljubosumna na vso njihovo srečno zaljubljenost :(

hh ... enako .... :?

Jah ... moram rečt, da spadam kar med tiste srečne zaljubljene. Imam pa prijateljico, ki misli čisto isto kot vidve.

Včasih, ko sem še sama bila samska, sva veliko govorili o tem, zdaj ko pa sem vezana pa se je čisto zaprla. Vsaj do mene. In ne vem zakaj ne more bit enako kot prej. Priznam, da meni tud ni bilo lahko, ko so bili vsi okrog mene zaljubljeni, jaz pa sama, ampak odnosa do svoje dobre prijateljice zaradi fanta ne bi spreminjala. Verjetno bi se sama še toliko bolj potrudila, da bi dobila fanta (prijateljici smo velikokrat hoteli koga najti, ampak je vse zavračala in se počutila prizadeto, čeprav smo ji želeli samo dobro ... no, zdaj smo jo pa pustili pri miru).

Zdaj nočem zveneti nesramna, ampak opažam, da so včasih ovira previsoki cilji ... če že ne to ... pa nekakšna navajenost na to, da se smiliš samemu sebi zaradi tega in se sploh ne znajdeš, ko pride do kakšne priložnosti. Podzavestno zavrneš.

Najbolje je, da se nehaš ubadati s tem in uživaš. Ker lepo se zgodi, ko najmanj pričakuješ (iz lastnih izkušenj)! :)
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

p!ka napisal/-a:Ne bom odpirala nove teme, če pa se komu zdi potrebno nej.

Zanima me, če imate kakšno mejo v zvezi, ko se gre za sanje. Recimo, da bi se vaš dragi odloču, da gre za 2 leti nekam v tujino in vas niti ne upraša za mnenje. Za bilo kašne sanje mislim.

Kaj najprej postavite na prvo mesto svoje sanje pa čeprav se te ne ujemajo z vajinimi sanjami/vajino zvezo ?

Kako sprejemate to, da partner dela samo oz. največ na svojih sanjah ?

Kaj pa vaše skupne sanje ?

hmmm...mam podobn primer. Moja prjatlca ma tipa, ki gre avgusta na misijo na kosovo (za 6 mescov). Sam ona je vedla, da bo šov, že ko sta začela. Pa ko se vrne misli it še na eno...zarad dnarja. Ne vem no, to onadva ne smatrata lih kot problem, pač neko neizogibno dejstvo...tut ona nikol ne tečnari, le malo je žalosna ko pomisli kaj vse jo čaka. Pa skoz načrtujeta celo poletje, zato da bosta čim več časa skupi. Smo ji pa frendice že vnaprej zagotovile družbo in tolažbo, da ne bo preveč hudo :D
In love with live!!!
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

p!ka napisal/-a:Oboje. Sam v smislu, da vam to ne odgovarja, ker to so njegove sanje.

Pa sej, če sta vsaj nekej časa rada, pa če so to njegovo sanje, si itak mogla vedet zanje. Torej, pol to niti ne bi smel biti tak šok, ko bi se končno odločil, da bi šel.
Je pa res šok, če bi se odloču, da gre sam, brez tebe in to za kar dve leti. Men bi se zmešal, sploh če bi mi bil vse. Tega pa res ne bi sprejela.

Drugače pa, če ti pomen tok, kokr men pomen moj, prav velik ne bi blo za razmišljat, edino kar je res, je to da bi mi mogel dati nekaj časa, da zrihtam stvari doma (da se npr. na faxu zmenim za študij na daljavo ipd.)
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Melani napisal/-a:joj to je težko vprašanje..
a bi tvoj to rad al kaj?
ko bi vsaj vedla zarad česa hoče it.. bolša služba al pač neke sanje še iz otroštva?

Ne, ni to moj problem.
Lih tko sm razmišljala pa me zanima.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

pomoje če bi si kr tk želel it v tujino živet, bi vrjetno že prej kdaj omenu, tk da bi se lahk na to pripravla.. če pa zarad službe, bi se pa tut t že vrjetno vedlo kot recimo če bi bil vojak.
js sicer neke silne želje nimam it iz slovenije živet, sam če bi ga mela ful rada, pol bi itak šla z njim..al pa bi ga probala prepričat v nasprotno :)
Odgovori