sem tip človeka, ki (določene) stvari (pre)dolgo drži v sebi, ko pa izbruhne nastane katastrofa. čeprav se recimo z bivšim nisva (s)kregala, ker se enostavno ne znam. in ja, eden izmed (njegovih) razlogov za konec je bil tudi ta, da od mene ni bilo odzivnosti, nekega feedbacka. ne gre se zato, da o določeni stvari ne bi imela svojega mnenja, sej ga povem, ampak vseeno ga ne mislim zagovarjati do te mere, da bi se zato bilo potrebno (s)kregat. pač povem 1x in je to to. če ga nasprotna stran sprejme, okej, če ga pa ne ... sej ima svojo glavo, svoj način razmišljanja. kdo sem jaz, da bi mu lahko vcepila nekaj svojega? in sploh, zakaj?
MsN, tudi sama ne poznam para, ki bi mi lahko bil
vzor. na žalost se zadnje čase okrog mene vrtijo ljudje, ki se konstantno kregajo, za moje pojme zaradi čisto brezveznih stvari. okej, to je res subjektivno mnenje oz. moj pogled na celotno situacijo, ampak verjamem, da nas čakajo še "hujše" stvari v partnerstvu kot se nam dogajajo recimo sedaj.
in ja, po eni strani razumem tvojega fanta, ker sem tudi sama nekaj časa nazaj (pravzaprav v otroštvu/najstniških letih) imela takšno mišljenje, da se ljudje, ki se kregajo, nimajo radi. enostavno nisem razumela ljudi, ki se kregajo. ja pa zakaj, če se imate radi? sej lahko stvar razložiš na miren način, problem nastane, ko druga stran tega ne zna mirno sprejet in razume mišljenje, ki je drugačno od njenega, kot napad

ampak sčasoma ugotoviš, da prepir tu in tam ni nič napačnega, še dobro, da ima vsak svoje mnenje in drugačne poglede. problem je le, da vsi te "drugačnosti" ne sprejmejo.
kafrca, mislim da si ti napisala, da je seks po prepiru najboljši. ne vem, če se splača tvegat in se kregat samo zaradi tega, da se lahko potem pošteno naseksam. raje izpustim kreganje in že tisti čas namenim lepšim trenutkom