Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

estrella'
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a estrella' »

srčica* napisal/-a:jaz sem pa prišla z morja in mam kožo na ustih tak zategnjeno, da se ne morem niti nasmejat, danes ko sem malo razpotegnila usta, se mi je na zgornji ustnici naredila razpoka in zdaj peče kot hudič... pposkusila sem si pomagat z domačimi izdelki kot so margarina in med, ampak to čet minuto ali dve nič več ne pomaga... imam tudi labelo sos lip balzam... pa tud ne pomaga... kaj narediti?

Meni pomaga če si dam med čez noč gor, ne glih 1. dan, drugi dan pa je že fajn
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

srčica* js imam dostikrat take probleme. Moje ustnice so že cele popokane zarad tega... In to vedno na enem in istem mestu. Pa si ob "hudih" trenutkih mažem z Vitaskinovo labelo za poškodovane ustnice. To mazilo mi vedno pomaga, ker je ful vlažno, pa še rane se hitro zacelijo.
Meda raje ne dajam, ker mi zelo izsuši ustnice. Dala sem si ga tudi takrat, ko sem imela gnojno angino in vsa usta gnojna in razpokana, pa ni pomagal za en k***...
Če pa je že sila, si ustnice namaži z aloa vero... Sigurno imate doma kakšno tako kremo...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

zaenkrat sem si namazala s čisto navadno soleo, je že malo boljše... celilo pa se bo tak verjento še nekaj dni, ker mi je sonce ožgalo usta in se zdaj stara koža dol lušči, nova pa je tak občutliva, da malo raztegnem usta, pa že razpoka in peče ko hudič... bemtiš pa solena voda :?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Sky*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sky* »

Jaz sem v času terapije z Roaccutane tabletami (ko sem imela res grozno izsušene in razpokane ustnice) uporabljala Eucerinovo mazilo za ustnice (Eucerin: Acute Lip Balm) in mi je zelo pomagalo. Res priporočam. Dobi pa se v lekarnah za približno 5 eur.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst pa u lekarni kupuje labelo Eucerin in mi ful pomaga, posebej če mam razpokane ustnice. Jo pa porabim u 3 tednih kr si stalno mažem - pred spanjem obvezno!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

js mam suhe ustnce non stop. in mi najbl pomaga da si jih čim večkrat k se spomnm namažem s putrom al margarino pa medom. pač zmešaš skupi, najbolš da si nardiš to zmes u en lunčk d ne boš mela zmer pacanja dost pa si mažeš. men je to ful pomagal no...probi
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

jz bi priporočala labello hidrocare..ful navlaži ustnice.
Areta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Areta »

Osebno priporočam zagrebački melem. Jaz si ustnice namažem z njim pred spanjem, pa je zjutraj vse tipi topi. :)

Dobi pa se v trgovinah Sanolabor, če pa se še kje drugje pa ne vem.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

GloR-Red napisal/-a:js mam suhe ustnce non stop. in mi najbl pomaga da si jih čim večkrat k se spomnm namažem s putrom al margarino pa medom. pač zmešaš skupi, najbolš da si nardiš to zmes u en lunčk d ne boš mela zmer pacanja dost pa si mažeš. men je to ful pomagal no...probi

jaz sicer tega ne zmešam, ampak vsako posamezno kdaj pa kdaj namažem na usta, ko se spomnim... sem pa lani na morju namazala usta s čisto zmrznjenim maslom in se mi je v trenutku stopil an ustih... torej sem morala met res ožgana usta :?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

meni pomaga da si namažem najprej malo olivnega olja..potem pa med... ali pa vitaminsko masko za obraz , pa nič ne spereš
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Eli** »

Melem je zakon ja :D
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

mene pa zanima če se je kateri že kdaj rana nardila na spolovilu (ustnice spolovila), pa d je zlo boleče in pekoče:/
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Rana glih ne, se mi pa pogosto naredijo ranice. Zgleda pa tko, kot da bi mi kdo mal z britvico not zarezu. In ja, peče, boli, skeli. :?

A mogoče kera ve zakaj se to naredi?
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

*hox* napisal/-a:^^ Rana glih ne, se mi pa pogosto naredijo ranice. Zgleda pa tko, kot da bi mi kdo mal z britvico not zarezu. In ja, peče, boli, skeli. :?

A mogoče kera ve zakaj se to naredi?

najbrš zarad tega, k nožnica še ni navajena, da te en ''poriva'' in rabi čas da se raztegne..no, vsaj pri meni je blo tako
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Ne, pomoje ne bo to. :D Na začetku nisem imela nobenih težav, začelo se je pojavljat nekje po letu pa pou (rednega) sexa.
Zaklenjeno