sicer nisva hodila, ampak sva srala, slabo leto in ja nikoli ne grem več v to...bilo je prelepo...vedno mi je govoril, naj pazim da se nebom zaljubila vanj, ker za naju ni prihodnosti, sama sem to vedela in se smejala, češ, da rabim dalj časa da se zaljubim...še vedno trdim da nisem zaljubljena vanj, ampak navezana pa fuuul...to je ena prav posebna ljubezen...lahko bi celo rekla da ga ljubim-čeprav ne v pravem pomenu besede...spomnim se vsakega njegovega dotika, vsakega poljuba, poznam vsak delček njegove kože, vem kaj ima rad, česa ne mara.počasi sva se odaljila drug od drugega, na začetku sem se še trudila da bi ga obdržala, ampak ni šlo, vse manj sva si pisala, klicala, videvala sva se le še ob sobotah, saj sem hodila v diskoteko kjer on dela.včasih sva se slišala redno vsaki dan, potem se enkrat ni oglasil 5 dni, vedela sem kaj je, počasi sem se prepričala da ga morem pozabiti, potem se je spet oglasil, spet vzpodbudil v meni tisti ogenj, ki je počasi že ugašal, nato sva se videla, povabil me je na samo, na cigaret...kako trplenje je bilo to zame, ko sem sedela poleg njega a se ga nisem smela oz.hotela dotakniti...nekaj me je zadrževalo, vedela sem da bom še bolj trpela
vedno sem zatrjevala, da se fante naveličam, da nisem za resno zvezo, ampak po 1 letu z njim sem ob vsakem njegovem dotiku trepetala...ne morem ga pozabiti, zdaj ga nisem videla že 3 tedne in en dan mi je tako da se skoraj ne spomnim nanj(valda se, ampak manj kot druge dni), ko pa pride takšen dan oz trenutek kot je zdaj, se jočem, ves čas se spominjam najinih trenutkov, ne upam si več v tisti klub, ker se bojim, da ga bom zagledala objetega z drugo...tako rada bi ga poklicala, samo da bi se pogovarjala z njim, pa čeprav samo tolko da mi pove da je vrei, da je srečen.
ko ga že končno začnem pozabljati se zopet oglasi, čeprav si prej zatrjujem da nebom odpisovala in da se ne bom oglašala na telefon če bo klical on, ampak želja po tem da to naredim, v tistem trenutku vedno prevladuje...
strah me je, ker ne vem več kaj se dogaja z mano...rada bi ga pozabila,ampak ne vem na kak način...