Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

stevens napisal/-a:nasplošno me zanima kolk ste stari vi ja..tud jaz sem napisal eni sms,da je konec,ampak bil sem star 16 :D ,zdaj mi kaj takega res ne bi padlo na pamet..po treh letih pustit punco prek maila,wow..

če si star 16 al pa 24 (tolko je bil moj) pa je velika razlika! totalna nezrelost!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Mhm, moj bivši je biu tud 24. Jst pa 18. Pa sj ne vem, a je to obratno sorazmerno - čim starejšiga maš, tem bl glupe fore ma?
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

men se tud zdi da starejši ko so, bolj so glupi :roll: al jih pa že druga puberteta daje :roll:
malena men se tud zdi da se kr dobr držiš :bussi:
tele krize se mi pa zdijo čist normalne...mislm jst sm jih tud mela. Sm se isto zutri zbudla čist objokana pa čez dan prve dneve sploh nism mogla normalno funkcionirat. Sej pol se navadš počas...

Drgač mi pa sploh ne gre v glavo tkole po treh letih mail pa to...kaj majo tipi sploh v glavi???
K midva recimo sva bla skp pol leta sam me je že tok čist zjebal. Ubistvu zato ker je prvi k sm ga po letu in pol spustila blizu in se seveda preveč navezala. In pa itq sm mu vse vrjela oz je prišel konec kar naenkrat :roll: ša zdej ne vem pravega razloga. Al sm pa sam jst preveč naivna :( :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

Saj meni se tudi zdi da se ful dobro držim. Ampak glede na to da nisem nek čustven človek in to, in da res reeeedko jokam, se mi to zdaj zdi ful. Čeprav ko sem brala poste od drugih punc pa to, se mi zdi kot da sem jaz čist okej.

Razlog zakaj sva šla narazn... Ma v bistvu je napisal da zato, ker ko sma začela še ni čisto razčisto sam s sabo glede svoje bivše. Pol pa sma se še midva dostkrat o njej pogovarjala, in mu nisem dala možnosti da jo pozabi. In da bi rad da bi v njegovem srcu bla 100% samo jaz, to pa trenutno nisem, in s tem on več ne more živeti naprej. Zato grema narazen, da on razčisti sam s sabo.

Se pa meni tudi zdi tak kot ste že ve ugotovile, starejši kot so, bolj glupe fore majo :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Sugar_baby napisal/-a:
Drgač mi pa sploh ne gre v glavo tkole po treh letih mail pa to...kaj majo tipi sploh v glavi???
K midva recimo sva bla skp pol leta sam me je že tok čist zjebal. Ubistvu zato ker je prvi k sm ga po letu in pol spustila blizu in se seveda preveč navezala. In pa itq sm mu vse vrjela oz je prišel konec kar naenkrat :roll: ša zdej ne vem pravega razloga. Al sm pa sam jst preveč naivna :( :roll:

Ej čist enak... Tud mene so vsi spraševal zakaj sm tko potrta, če sva bla pa tko mal skup... sestrična je pustila fanta, s kerim je bla 8 let, pa ni pol tok žalovala kot jaz. Ampak ja, isto k pr teb, je bil on prvi po dolgem času, da sm se zares zaljubila. In se tut jst preveč navezala ja. Naslednič bom bl pazila, prov oblubla sm si :?

Malena tut s tabo se lahko poistovetim k mava podobn primer, sam fak, da po 3 letih ugotoviš da še neki čutiš do bivše... svašta no :? _malena_, res se dobr držiš, upam d bo tko tud vnaprej =) Jst sm tud zlooo redko jokala, skor nikol, ob kšnih filmih pa to, tega pr men nisi vidu. Ampak odkar sm mela njega je blo to redno na sporedu, ma o vsem v zvezi z njim lahko jokam, bl iz jeze kot iz žalosti.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Uau, dva moja zaporedna posta... i guess i must be desperate :roll: Vidla sm ga u mestu. Juhu. Sm misla d bo vsaj kšn let preteku predn ga bom srečala, ampak neee, še 1 mesc ne more. Pofukano skejtanje, zdj bom vedno prečekirala teren, predn bom šla mem bavarca. :roll:

Sm pa pol na cesti srečala simpatijo, oz. je biu on v avtu, jst pa hodila, pa sm izgledala obupno in nism hotla, da me pobere, pa sm se delala, da neki berem na oglasni deski :oops:
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Očitno bom morala na tem področju kar nekaj še predelati.....saj v sedanjosti pri tipih vidim njegove lastnosti, kar je vse prej kot zdravo in postala sem čisto nezaupljiva....sploh nikomur več ničesar ne verjamem. In povsod vidim neke stvari, ki jih sploh ni.Verjetno zato, ker se sploh nisva pogovorila, ampak sem jaz kot vsakič ko je začel mutit, kar presekala komunikacijo. Dej bodi raje tiho, če se ne misliš izjasnit in če mi ne znaš direktno povedat kako stoji situacija!! In res ni nikoli direktno povedal, vedno je bilo vse v oblakih, nekje v prihodnosti...in to me je jezilo. Jezi me, da nisva dostojno zaključila najinega friendshipa...kot vedno je vse ostalo v oblakih. Kako naj to dam iz glave, mi ni jasno....Jezi me, da ni imel časa zame, sploh si ga ni vzel, tudi ko je šel....ker me je vzel za samoumevno! Verjetno ta odnos res nikoli ni bil vzajemen....
Full stvari me jezi....po vsem tem času sem še vedno jezna, ne morem verjet. In žalostna, ker ga pogrešam. Ker pogrešam najine zafrkantske pogovore. Res me je razumel.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

sicer nisva hodila, ampak sva srala, slabo leto in ja nikoli ne grem več v to...bilo je prelepo...vedno mi je govoril, naj pazim da se nebom zaljubila vanj, ker za naju ni prihodnosti, sama sem to vedela in se smejala, češ, da rabim dalj časa da se zaljubim...še vedno trdim da nisem zaljubljena vanj, ampak navezana pa fuuul...to je ena prav posebna ljubezen...lahko bi celo rekla da ga ljubim-čeprav ne v pravem pomenu besede...spomnim se vsakega njegovega dotika, vsakega poljuba, poznam vsak delček njegove kože, vem kaj ima rad, česa ne mara.počasi sva se odaljila drug od drugega, na začetku sem se še trudila da bi ga obdržala, ampak ni šlo, vse manj sva si pisala, klicala, videvala sva se le še ob sobotah, saj sem hodila v diskoteko kjer on dela.včasih sva se slišala redno vsaki dan, potem se enkrat ni oglasil 5 dni, vedela sem kaj je, počasi sem se prepričala da ga morem pozabiti, potem se je spet oglasil, spet vzpodbudil v meni tisti ogenj, ki je počasi že ugašal, nato sva se videla, povabil me je na samo, na cigaret...kako trplenje je bilo to zame, ko sem sedela poleg njega a se ga nisem smela oz.hotela dotakniti...nekaj me je zadrževalo, vedela sem da bom še bolj trpela
vedno sem zatrjevala, da se fante naveličam, da nisem za resno zvezo, ampak po 1 letu z njim sem ob vsakem njegovem dotiku trepetala...ne morem ga pozabiti, zdaj ga nisem videla že 3 tedne in en dan mi je tako da se skoraj ne spomnim nanj(valda se, ampak manj kot druge dni), ko pa pride takšen dan oz trenutek kot je zdaj, se jočem, ves čas se spominjam najinih trenutkov, ne upam si več v tisti klub, ker se bojim, da ga bom zagledala objetega z drugo...tako rada bi ga poklicala, samo da bi se pogovarjala z njim, pa čeprav samo tolko da mi pove da je vrei, da je srečen.
ko ga že končno začnem pozabljati se zopet oglasi, čeprav si prej zatrjujem da nebom odpisovala in da se ne bom oglašala na telefon če bo klical on, ampak želja po tem da to naredim, v tistem trenutku vedno prevladuje...
strah me je, ker ne vem več kaj se dogaja z mano...rada bi ga pozabila,ampak ne vem na kak način... :cry: :cry:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Sugar_baby napisal/-a:men se tud zdi da starejši ko so, bolj so glupi :roll: al jih pa že druga puberteta daje :roll:

Verjemi, obstajajo določeni primerki, ki še iz obdobja otroštva niso pršli. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

eni se pomojem sploh nočejo zresnit...in se tud nebojo...taki pač so.:)

mene je pa spet včeraj malo primlo...in sem ga začela tak močno pogrešat...po enem tednu brez jokanja, sem spet zaspala v solzah...

glava ga hoče pozabit, srce pa nekak ne pusti...

upam, da nam uspe...
da bomo enkrat tud me srečno zaljubljene:)
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

onegirl111 napisal/-a:upam, da nam uspe...

naj se tvoje besede uresničijo:)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Čutim, da se bom usak trenutek se lotla pisat kako hudo mi je brez njega. :grosseaugen: Upam, da mi ne bo treba. :tear:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

etny napisal/-a:
onegirl111 napisal/-a:upam, da nam uspe...

naj se tvoje besede uresničijo:)

^^ s temi besedami se čiz strinjam. :)

sam tipi so čiz glupi... moj je biu str 19 ( pr teh letih bi se vsaj malo že lahko zresnu...) ampk tipčk me nabije prek msnja.
pa skoz guvoru kok se bova pogovorila... ja ku*** sva se. tokrat sva bla na pjači in vse pa nikol v živo ni o tem hotu govort... samo prek msnja mi je puvedou kar ga je mutil.
ma dej... sploh se mi neda ubadat z njemu čeprou tko kt je onegirl111 rekla... glava ga hoče pozabt srce pa nemore.
točn tko je pr men. tokrat sm si že rekla d nebom več jokala zarad njega in se sekirala za to kar je blo... ampak zmeraj se najde en dogodek al pa nekej k me spravi iz tira...

upam da bo teg apekla čimprej konec... :(
...sam k ga tuko pogrešam pa rada bi ga ob sebi... :cry:
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

No pa pišem še jst v temo temo kamor sm misnla da še dougo ne bom napisala nč.
Danes - natančneje 1h nazaj sva končala kr iznenada. Res da je biu že par dnevu neki čudn kr se mu kao nism jauljala na tel. Sam edina resnica je ta da tel. skor nikol nism mela pr sebi. Vem, da sm mu kdaj dajala občutek da mi je useeno za use a sm ga useeno mela tko rada kot nobenga nikoli ne bom več mela. Skupi sva bla 9mescu. Sva se res dosti prekregala, ampak ko ni blo kreganja sm bla vedno v nebesih. Ko sm ga uprašala kaj ga moti pr meni mi je reku da ga moti to kr se mu ne javim na tel. Sama pa dvomim da je to edini razlog.
Zanimivo je pa to, da se je ta fant trudu prej k sva bla skupi celih 8 mescu okrog mene, potem mi pa nrdi to kar mi je obljubu da mi nikol ne bo naredu. In vsi kolegi in kolegice so mi govorile da nej bom z njim češ da me ljubi in da nej pogledam kolk časa že vztraja in jst slepa kot sm bla sm po dougih mescih njegovega truda res rekla ja kr sm bla na konu že sama prepričana da on ni tak kot ostali in me res ljubi. Zato punce, je res ko pravijo nobenmu tipu ne verjemi. Jst vem da sm dobila svojo porcijo in da še dougo ne bom lačna.
najbolj zanimivo pa mi je blo to, da sm mu 14 dni nazaj dala use kar sm mu lahko in še 14 dni nazaj mi je govoru kako brez mene ne more živet.
Zdej je pa tko da jst brez njega ne vem več kako naprej. vem, da ni usega samo on kriu.

Prosim povejte mi kako nej grem skozi to kr mislim samo na to da sm jst usega kriva in zakaj nism delala drugače kot sm. Na usakem pločniku ko sm šla domou sm pomisnla sam da bi se vrgla pod auto a vem da tega ni vredn,,res ne vidim več prihodnosti.
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Punchee žal mi je, da se ti je to zgodilo. :bussi:

Ne razmišljaj o tem kaj si slabega naredila, pomisli na to kakšen slabič je on, da te je pustil iz tako banalnega razloga.
Vem, da ti je hudo, zato jokaj, kriči, počni vse, kar želiš, da daš to bolečino iz sebe. Nihče ti ne bo mogel pomagat, lahko ti le svetujemo kaj je najboljše naredit. Pomagal ti bo čas in pomagala si boš lahko sama, ker le sama veš kako najlažje preboliš nekoga!
Zaklenjeno