js se pa najraj zkričim, tko da stresem vso navlako vn...pa ponavadi to storim tko s pomočjo povštra, kr drgač bi po moje sosedi msli da sm nora pol pa prižgem en cigaret, ga v miro skadim in ponavadi me pol mine...
da najprej u mislih naderem in po možnosti še nabutam use k vem da mi želijo slabo al pa so mi to slabo že kdaj naredl...
pol se pa začnem smilt sama seb, mal se zjokam potem pa kakšn čvek
ŽuŽa napisal/-a:Da grem v svojo sobo, žaluzije zaprem, grem pod kouter in se smilm sama seb .
To pride tudi pr meni dosti krat u poštev Pomiri pa me še glasba al pa vožnja z avtom, pogovr s kšno osebo,.. Če sm pa žalostna al kej takega me itak najbolj razvedri shopping (še dobro da se to bolj malo krat zgodi kr čene bi že zdaunej bankrotirala)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Hm, ja odvisno kakšna je situacija. Če sm jezna potem mi paše da sm sama doma, da se lahko naglas pogovorim s sabo in tako...
Če sm pa žalostna, mi pa spet paše bit sama doma, da dam musko naglas pa se cmeram
no če po pravic povem.. mene najbolj pomiri joint recimo če se s tipom ful skregava.. pol lahko normalno razmišljam in nimam kkšnih napadov joka/histerije itd. itd.
ce je kaj hujsega, se ne morem zadrzati in zacnem jokat... dostikrat glasna glasba, da se v bistvu preselim v tisti komad... najveckrat cigareta, dve, tri... odvisno kako sem se vznemirila ...
ponvadi si dam gor musko in pol,če sem žalostna joka, če sem pa jezna se pa začnem dret,pizdit, udarjat po blazini... včasih me pomiri tek, al pa da vse zaupam frendici. najbolše je pa ko me moj darling objame...ampak se redko zgodi,da bi bila v njegovi družbi jezna ali pa žalostna.
Definitivno njegov objem, ker se tam počutim najbolj varno in ljubljeno.
Pa pogovor s prijateljico, ko se zjočem, povem kar me muči ... In ko sem že "pri sebi" vožnja z avtom in zraven velikoooo glasbe.