[She.] napisal/-a:hmmm. . ti mu povej da si se pohvalla da ga boš navadla odpirat modrček z zobmi in da nas zdej nemoreš razočarat Hec
Sm mu rekla lihkar Pa mi je samo izjavu: "Ta cosmo forum te poneumlja!"
Jz sm to tud že parkrat slišala, ko sm mu povedala kaj se dogaje kle gor. A pogovor z njegovimi otročjimi kolegi pa ne ?
moj tud ni nč kej preveč veseu k prebiram ta furm.. pravi da kašn krat poberem bedarije iz tle . . . sam kšnkrat mu pa paše k dam kšn nou predlog, iz tukej pobran :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
moj je pa že od samga začetka mojstr in ves čas ga že odpenja z eno roko...in res mi je smešno ko s frendico gobcava o tem in reče ona kako s enjen matra mi gre pa kar na smeh drugače pa ja moj je cel mojster tud zapne ga mi kdaj ampak tist pa ni lih tko hitr hehe:)
drugače pa ideja z zobmi ja ja dobra...čeprav prezkušena pa še ne
_lady_bird_ napisal/-a:moj pa ma te ''navadne'' naštudirane. Sem pa si pred kratkim kupla modrc, ki ma od zadaj 3 ''špage'' pa se ob robu modrčka zapnejo. in pol je ves nor iskal, ki se to ofna.
men je pa blo za umret smešn Moški pač
oooo looool...dobra finta...kok si ga zajebala haha
rdeče vrtnice napisal/-a:moj je pa že od samga začetka mojstr in ves čas ga že odpenja z eno roko...in res mi je smešno ko s frendico gobcava o tem in reče ona kako s enjen matra mi gre pa kar na smeh drugače pa ja moj je cel mojster tud zapne ga mi kdaj ampak tist pa ni lih tko hitr hehe:) drugače pa ideja z zobmi ja ja dobra...čeprav prezkušena pa še ne
~Twiggy* napisal/-a:moj zdejšni mi je že dva modrca uniču.. pol pa on meni da si zanič modrce kupujem, jst pa njemu da je šumast itak je blo pa za umret smešn
haha, jaz mam občutek, kot da so sponke zlimane skup, ko mu jih nikakor ne uspe odpet, kr neki muti, ne zna in pol rajš sama odpenjam