Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

jz sm že učer dobila... pedagoška- razredni pouk mam pa 11ga avgusta ob 8ih zjutrej... sm me pa zanima če je tut od faksa do faksa različn al dobiš index al ne? k jz ga nism dobila, sošolka k gre pa na farmacijo ga pa je... no sj vrjetn je različn,ne?!
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

~NIA~ napisal/-a:em.. sno vprašanje: jst pač se letos vrjetno ne bo nkamr upisala ker pač nism bla sprejeta na 1. željo (2. in 3. sm itak kr neki upisala) in me zanima kam se morm upisat da mi ne gre v k*** eno leto faxa in da mam status, a je to nek maturitetni(poklicni?) tečaj?
pa do kdaj se je treba upisat, oz. oddat prošnjo za 2. rok?

Nia ti pomojem mislš poklicni tečaj ker maturitetenga itak ne morš it delat ker maš gimnazijo že narjeno :) .

Poklicnih je kr dost, mal utipki na internet. Zihr ga kakšna šola tud v tvoji okolici izvaja.

Jst se bom v najslabšem primeru upisala na poklicni tečaj za predšolsko vzgojo. Je pa tud odvisn, eni so za plačat, eni pa niso.

Na internetu boš zihr kej najdla.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Aia še tole (sem napisala u drug post ker je list druga tema).

Dons mi je profa za gefo napisala mail da jutr ne utegne zdej in naj ji pošljem mail jutr ko pridem z vpogleda in mi bo napisala ugovor (če bo sploh kej hah).

In zdej nimam nobenga da gre z mano :cry: :cry: :cry: A ma kakšna dobra duša jutri čas? Sj bi rekla kakšni kolegici, pa so use na morju :cry: .
Uporabniški avatar
٭tinna&#164
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ٭tinna&#164 »

za geo komot sama pogledaš :) , jaz sem tiste odgovore primerjala s svojimi, in sem enih 10 našla, pri katerih sem imela malo drugačen vrstni red besed in mi niso dali točke :(

drugače pa če dobim 1% pri geo sem sprejeta na farmacijo
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Kam morš it to? Ne razumm :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
٭tinna&#164
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ٭tinna&#164 »

na RIC pogledat pole
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

٭tinna&#164 napisal/-a:za geo komot sama pogledaš :) , jaz sem tiste odgovore primerjala s svojimi, in sem enih 10 našla, pri katerih sem imela malo drugačen vrstni red besed in mi niso dali točke :(

drugače pa če dobim 1% pri geo sem sprejeta na farmacijo

Enako, sam da jst na razredni pouk.

Aia jst morm še slovo pogledat pa tud prfoksa nima časa :( :( .

Če ma katera jutr ob 8h, 9h čas plisplisplis ZS :) .

Tok mi je bedno it sama.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

ŽuŽa sm slišala da je šla ena na vpogled za geo, sama in je nesla s sabo zvezke in to, in je dobila 2%.. tko da bo tudi tebi uspelo!
:wink:
Če bi se spoznala na geo, bi šla js s tabo (k mam ju3 ob 10h vpogled) samo kej k je tma pr meni :roll: Sama bi pa vzela frendico (al pa sošolko) k je nrdila s 5 geo.
Držim pesti!
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

No, jaz sem mela danes vpogled.. Pri seštevanju se na žalost niso nič motili, sem pa našla pri MAT nekaj, ko bi mi lahko dali.. Pa pri BIO tut.. Ko mam malo drugačen odgovor, ampak pravilen, pa bistvo sem napisala, tak da bi mi morali dat.. Ma mogoče katera primer napisanega ugovora? Bi lepo lepo lepo prosila.. Da vidim, kak zgleda..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
pika20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bled, Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pika20 »

jst pa še vedno nisem dobila pošte s točnim datumom vpisa :?
a se bo še katera vpisala na Fakulteto za varnostne vede?a je mogoče že dobila podrobne podatke?

to me zdej ful mori, pa skrbi me, če ni kje pošta "zalutala" :(
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Jst tud še nisem dubla kdaj se morm it upisat. To je pomoje čist odvisn od fakultete.

Drgač sem bla pa dons na vpogledu. Profesorca za gefo mi je svetovala naj si pogledam predvsem tista uprašanja kjer se točke ocenjevalcev razlikujejo. In teh vprašanj je blo kr 12. Zdej ne vem al je to čist povprečna cifra, al je mjhna, al velika.

Pr slovi nisem najdla čist nč, razen ocenjevanje eseja mi je grozn čudno. En ocenjevalc mi je dau 31, ta drugi pa 40 pik. Možnih je pa 50. In če tko pogledaš je uno zelo slaba 3 oz. mislm da 62% sploh ni 3, medtem ko je pa 40 točk 80% in je dobra 4. Krneki tole.

Kaj mi svetujete? Nej se prtožn na gefo? Ka pa slovo? Se sploh kej splača od tega? :(
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Glede na to, da ti manjka samo 1% za faks, se po mojem pritoži.. Jaz tudi nisem ziher, da mi bodo kaj od tistega upoštevali, ampak sem vseeno dala..

Od teh 12, ko si jih našla, ti valda kako priznajo.. Pa če je taka razlika pri SLO med obema ocenjevalcema, bi tudi blo fajn, če ti še kdo tretji pregleda..

No, premisli.. Jaz sem ful razmišljala, ker se mi 50€ ne zdi malo, če mi ne bodo upoštevali.. Ampak če mi bodo vsaj za eno, če tudi gre 25€ v nič, pa bom sprejeta na faks, potem se definitivno splača..

No, odvisno, kolko si želiš razrednega.. :)

Aja, glede pošte, jaz je tudi še nisem dobila..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ja ful si želim na razrednega. Ubistvu me noben drug faks ne zanima sploh.

A ma kera kakšen nasvet kaj nj napišem za ugovor pr eseju?

A pa ko daš ti pritožbo pa oni potem še enkrat pregledajo polo. A se osredotočajo na tisto o čemer si dau ti pritožbo..al ocenjevalec samo popravlja in ne ve na kaj točno si se ti pritožu? Če kera ve mogoče?
Pa se opravičujem ker še vztrajno tečnarim v tej temi...sj bom kmal nehala. :oops:
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Vse pregledajo..
Zaklenjeno