Bageera napisal/-a:Jzt sm pač bl staromodna, če lahko temu tko pravim in so mi všeč imena: Kaja, Polona, Maša, Tjaša, Brina, Tilen, Matic, Jan ...
No no prosim lepo tole pa že niso staromodna imena ...
Drugač pa če smo že pr tej temi tut men niso všeč ta razna imena kot so Luna, Val, Rosa Angela (tko je miljonarček dau ime svoji hčerkici) , ampak ok vsak se pač odloči in da svojmu otroku tako ime k je njemu všeč ... Men so najbol všeč kratka imena, ne vem zakaj, samo se mi zdijo pač luškana ... in tko k sm že miljonkrat povedala ... moj fantek bo TIL punčka pa TIA ... ja ja dvojčka bom mela ...
Luna je ime moji muci tjaša ful lepa imena maš zbrana, res so mi všeč...meni je pa za pupo ful všeč LIA
Hmm ja sej vidiš to so bol imena za ljubljenčke ... vsaj po moje ... Hvala hvala ... Til je pač ime mojmu lubiju, ampak vem da bo mojmu sinčku če ga bom mela tut ... pa pika ... Tia mi je pa za punčko sploh wau ... drugač mi je tut LIA všeč al pa Mia ... ma velik jih je ...
Jst res komi čakam, da bom mela otročke ... zdej ma bratranc sinčka starga 3 mesce in ko ga vidim mi grejo res kr kocine pokonc tok je sladek ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Nobenega, ker jih niti ne maram pretirano in nisem družinski človek. Sem bolj individualist in ne maram se žrtvovati za druge. Imam druge načrte v življenju in vmes ni prostora za otroka. Resnično mislim, da bi bila grozen starš, ker se v življenju najraje posvečam sebi in ne maram, da je kdo okoli mene glasen, hrupen, tečen, zahteven ... Niti ne bi dopustila, da bi mi nosečnost pokvarila telo in nakopala krčne žile, saj bi jih 100 % dobila, ker jih imamo v družini. Sicer pa glede na to, koliko glivičnih vnetij sem dala skoz, je čisto verjetno, da sem neplodna. Torej ne bom imela otrok in pripravlena sem tudi na samoto in dolgčas na stara leta. Meni pač moj mir in osama tudi nekaj pomeni.
jz si pa čimprej ko bom finančno dovolj stabilna želim imeti otroka. če pa bo potem še edn bom pa vidla pol na podlagi izkušenj in želja k jih bom mela. jah drgač pa pravjo da 1 ni nobena.
Jaz sem glasovala za 3 ali več So se mi mali slinkoti zelo prikupili, ko sem delala v vrtcu. So se mi kar malo zarosile oči ob tej temi. Meni moja pikica ni bila usojena in sem jo zgubila. Po drugi strani se pa tolažim, da je bilo morda bolje tako, če je bilo slučajno kaj narobe. Vsi hočemo, da so naši otroci zdravi. Jaz pa še toliko bolj, ker imam veliko problemov z zdravjem.
Laney napisal/-a:Jaz sem glasovala za 3 ali več So se mi mali slinkoti zelo prikupili, ko sem delala v vrtcu. So se mi kar malo zarosile oči ob tej temi. Meni moja pikica ni bila usojena in sem jo zgubila. Po drugi strani se pa tolažim, da je bilo morda bolje tako, če je bilo slučajno kaj narobe. Vsi hočemo, da so naši otroci zdravi. Jaz pa še toliko bolj, ker imam veliko problemov z zdravjem.
o boga sam toj res treba ful merkat če maš probleme z zdravjm,moja mami jih je tud mela ful paj pol lih tk mene dobla tk da optimizm držim pesti!
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
zmerom sem si želela imeti dva otroka enega za drugim da jima ne bo dolgčas, zdej ko pa že imam enega sem si pa premislala, vsaj ne enega za drugim. uh fuul dela in energije gre , si ne predstavljam da imam ob triletnici še enega dojenčka. mogoče čez par let
mily napisal/-a:zmerom sem si želela imeti dva otroka enega za drugim da jima ne bo dolgčas, zdej ko pa že imam enega sem si pa premislala, vsaj ne enega za drugim. uh fuul dela in energije gre , si ne predstavljam da imam ob triletnici še enega dojenčka. mogoče čez par let
Kaj pa starostna razlika med otrokoma? Jaz in moja sestra sva pet let razlike, pa se mi je vedno zdelo preveč - šele po puberteti sva se začeli razumeti. Danes z razumevanjem sicer ni problemov, prej, ko sva bili še mlajši pa je bila starostna razlika med nama vse prej kot prednost...Jaz upam, da med mojimi otroci ne bo prevelike starostne razlike...
Jaz in moj brat sva tudi pet let razlike. Mislim, da je to preveč. Saj ne da sva imela kakšne probleme, ampak jaz bi raje imela manjšo raliko pri mojih otrocih.
mily napisal/-a:ja sej vem, sej vem sam smo glih urnk začel spat pa planic smo se znebil. uh človk včas ne ve kaj je najboljš
Ne, saj imaš prav...Jaz nimam pojma kako je imet otroka in koliko dela in neprespanih noči je z njim. Bom potem videla kako bo, ko bomo pri nas naročili kakšnega dojenčka...