pecanje po netu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

Punce, zaslužte si velik več! Največji pomen v zvezi ma zaupanje...in če tega ni je brez veze, neki na silo naprej gnat! Je težko nehat, ampak, kot pravjo, morš sebe met rad, zato posluši nasvete, premisl o vsem, pol pa ukrepi. Tut jst sm mela prej zvezo, ki pelala nikamor, pa sm si zatiskala oči, sam na koncu sm ugotovila, da se ne splača. Več je blo trplenja pa sekerancije, kot pa užitkov in sreče. Pa je blo res težko končat...sam ko pa enkrat preboliš, pa vidiš da se je prav razpletlo.

Tko, da velik sreče pa sledi sama sebi :wink:
In love with live!!!
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

Moj (sedaj na žalost že bivši) fant si je preden sma se midva spoznala pisal z neko ženskico par mescev in sta si pisala "ljubim te" in vse te fore. Torej bla sta KAO par. Potem sma se midva spoznala in začela bluzit in potem je on na msnju in na netu zbrisal vse to kar bi kazalo na to da "ljubi" njo in sma postala midva par. Naj omenim da te omenjene ženske nikoli ni videl, saj ona KAO ni nikoli imela časa da bi se dobila. No vse je bilo ql in je vse lepo štimalo med nama. Parkrat je bil tudi pri meni. (tudi nedolžnost je zgubil z mano) in mi vedno govoril kak sem jas njemu vse in da on mene ljubi in da ne more brez mene (jas njemu nikoli nisem rekla da ga ljubim, ker nisem mogla..prehitro). No potem pa je odšel na morje in slišala sva se na dan preko dveh smsov običajno.. Še vedno vse lepo in prav. Komaj sem čakala, da pride domov, da se bova spet več slišala in se tudi vidla spet. Potem pa pride tipček domov in si vse skup v celemm dnevu vzame pol ure za mene, ostalo pa hodi okoli in ga bk. Pa sem mu povedla da opažam da nima časa za mene, pa je rekel da me ima on rad, ampak da bi rad da sva samo kolega ker imama razdaljo 50km in on ni finančno zmožen, da bi prišel 3× tedensko k meni.
Pa sem si mislila ok. Celo večer jokala in sklenla, da bom jas njemu povedala, da se ne rabima tak pogosto videvat, ampak da bi rada da ostaneva skup, ker meni ni vseeno. Seveda pridem drugi dan na msn... grem pogledat na net in si tipček spet vse uštimal kot je imel prej. (sliko prej omenjene ženskice v profilu in njej spet pisal komentarje "ljubim te, samo moja si" itd.)

In on od mene pričakuje da bova dobra prijatelja :roll:
Meni je hudo... ker imam občutek, da me je tip ves čas imel za norca in da mu več pomeni neka fuc*in internetna prijateljica za katero niti neve če obstaja kot pa jas.... :cry:
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

DiamondLollipop to je pa res zoprno...
Jst mam tud eno tako izkušnjo... Bla sm s fantom in večkrat opazla da mu piše ena punca, nism mu gledla po njegovem rač. ampak ko vsakič k si skupi se pojavi oknce na msnju pa neke fore da ga pogreša in n vem kaj. No in jst sm pač mislna da ji on ne odpisuje v istem stilu k piše ona njemu. Pol sm pa enx bla sama v njegovi sobi in sm pač šla brat zgodovino sporočil na msnju (sej vem da ni prou sam pač k ne zaupam več je tako) in sm vidla da ji piše da jo tudi on pogreša in n vem kaj. Pol se je začelo še z smsi in meni je pač vse skupi zatežilo. Višek pa je bil, ko sm jst bla za njegov roj. dan v tujini, je njo povabu vn :eek: sej so bli zravn še drugi sam vseeno :stupid: in pol sva pač končala.. neki časa smo se še slišali, da kao hoče bt spet z mano in take fore, pol pa čez en mesc zvem da sta onadva skupi... :? sej lpo da sta se najdla sam vseeno bi mi pač lahko direkt povedu, oz. me ne mel zto k ni bil sigurn da hoče bit z uno drugo. the end :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

h?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Eli** »

Ma razdalja ne more bit razlog...midva živiva v različnih državah, sva narazn 130km, pa veza super funkcionira ... Vse se da, če se hoče..
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:DiamondLollipop: kokr sm prebrala se mi zdi tvoj bivši ful otročji. Glede na to da je tebe, ki te je videval v živo in imel s tabo zvezo, zamenjal za eno z neta, ki je nikol ni vidu ampak z njo vsaj ni imel stroškov.
in da se sploh tako otročje obnaša (dal njeno sliko v avatar, msg napisal - da bi ti ja vidla..).. kok sta bla pa to stara sploh?

ma ona pojma nimam kolko je stara, on je pa star 19 let :roll:
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

ker to kaj se je zgodilo na koncu še ni vse... Tipica sedaj meni grozi, da naj jas pustim njenega srčka pri miru. :roll: (slučajno sta se včeraj potem nekak videla). no in tipica si med drugim tudi misli da je naredla nevem kaj če je meni tipa speljala...

ampak jas pravim... Ne bo ostalo pri tem. Če kaj res dobro znam, znam pa tipa zbuzerirat psihično in to bom tudi naredla (on nekak še vedno trdi da mu ni vseeno za mene in da je najvč kriva razdalja in da njo kao dlje pozna, da pa drugače sem mu jas čisto vredu punca in blablabla.)

Torej... (saj vem da bom sedaj spet naletela na neodobravajoče komentarje), ampak jas bom tipa dobila nazaj, pa čeprav samo toliko da tipici pokažem da ni vsemogočna in da jas tipa če ga čem še vedno lahko dobim... :roll:

Je pa že dosti naredlo pr tipu tole, da sem mu povedla, da ga imam še vedno rada... torej, ostajamo pr mnenju, da je tip totaln čudak ki so mu očitno besede ljubim te od neke popolne neznanke već pomenle ko pa vsa moja dejanja in vse drugo.

In občutek imam da ima njo "rajši" samo zato, ker mu govori ljubim te, jas pa tega nisem bila zmožma :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Go DiamondLollipop ! :) :top:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

DiamondLollipop napisal/-a:Torej... (saj vem da bom sedaj spet naletela na neodobravajoče komentarje), ampak jas bom tipa dobila nazaj, pa čeprav samo toliko da tipici pokažem da ni vsemogočna in da jas tipa če ga čem še vedno lahko dobim... :roll:

A ne bi raj energije uložila u kej (ali koga) drucga?

Taka in podobna dokazovanja nekim xy tretjim osebam so samo zguba časa. S tem ne boš dosegla nč, ženske ne poznaš, lih tko kt ona tebe ne, dec je itak en velik otrok, s kerim nimaš kej delat (razn špilat "msn igrc"), ti se pa ob tem ne boš počutla čist nč bolš, biušemu boš pumpala ego, on se bo sladko smeju, ti pa (u primeru, da ti rata) ne boš mela tacga zadoščenja, o kermu sanjaš, verjem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Aloha, kaj pa če ti povem, da ga jas morda tudi resnično hočem nazaj in mi je resnično nekaj do njega in je to mogoče samo krinka, ker nočem pokazat kako čustvena sem v resnici?
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shmeky »

jst bom sam reku isce is novo zensko da k najde da tebe pusti in da ima takoj novo punco:D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jaz bom pa samo rekla, da po napisanem sodeč tip ni vreden, da se poteguješ zanj.
Očitno te nima dovolj rad, če te je lahko zamenjal za skoraj neznanko, in zakaj bi želela biti z nekom, ki te tako z lahkoto zamenja?

Samo ego mu boš napumpala. :wink:
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

Če si ga želiš nazaj, res želiš, pol se potrudi. Če pa bi rada to nrdila iz enga maščevanja pol pa je res bolš da to energijo vložiš drugam...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

DiamondLollipop Fant ni nova majčka, ki si jo obupno želiš, ko jo vidiš v trgovini. Je oseba, ki ima svoje želje, potrebe in pričakovanja. Ne bit tako prepričana, da ga boš dobila nazaj, ker če si on tega ne bo želel, boš lahko naredila vse, pa še vseeno ne bo "prilezel" k tebi nazaj. Sprejmi dejstvo, da te je tip odjebal, in živi naprej svoje življenje. S tem boš še največ dokazala. Predvsem to, da si zrela in sposobna srejeti "poraz". In ne mislim nč slabega, da ne bo pomote. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Kaj lahko sploh čutiš do take vrste moškega?

Rada imaš človeka, ki je iskren, zrel, čustveno stabilen...

Kaj pa imaš rada pri "fantku", ki izpoveduje svoja čustva do ženske, s katero ni imel nekega globljega odnosa, preko MSNja, hkrati pa tebi govori, da te "ljubi"? Že prvo omenjeno dejstvo bi moralo zadostovati, da bi vedela, da imaš opravka z nerealnim, otročjim in neprizemljanim tipom in da s takim človekom ni možno graditi in zgraditi neke uspešne ter trdne zveze.

Opažam, da veliko punc tule na forumu prav zavestno in trmasto vztraja pri takih moških z izgovorom "da se srcu tako ali tako ne da ukazovati".

Seveda ne, če se pa pri tem marsikdo niti ne potrudi uporabljati glave.
Odgovori