Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

***str@wberry*** napisal/-a:jst sm spoznala že ene 3 leta nazaj enga fanta s katerim nisva bla nikol skupi, pač dobivala sva se in je blo kar je blo. In kljub temu da mam zdej nekoga drugega, je on še vedno nekje v moji glavi in ga sploh ne morem pozabit. Ne vem kaj bi nrdila če bi me en dan poklicu in reku da greva vn al karkoli... :oops: :(

midve mava ful podobne "probleme" :)
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

No, pa še ena nova med samskimi... Še par dni nazaj sem brala to temo, in bla vesela da mam fanta s katerim se imava rada. Danes pa dobim njegov mail, da ne more biti več z mano, da si more vzet čas zase in vse razčistit sam pri sebi itd... V soboto bi mogla it na morje skupaj, vse sva imela plačano, pa mi je napisal da ne more it z mano...
Skupaj sva bila malo manj kot 3 leta.

V bistvu sploh ne vem kaj naj si mislim, ker je to zdaj bilo naenkrat. Nič ni povedal, nič ni omenil... Je pa v mailu napisal da se je v njem nabiralo že dalj časa. Škoda da mi ni prej česa povedal, mogoče bi se dalo kaj rešit :(

V petek se še vidima, da se še na 4 oči pogovorima, potem pa je to to. Sploh ne vem kaj naj. Saj vem da bo boljše, pa da ni edini fant na svetu in vse to, ampak... Že zdaj imam občutek da bo to še hudo. Se mi zdi kot da danes še sploh nisem prav dojela, kaj mi je napisal :(
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

_malena_ drži se, s tabo smo! :bussi:

Pa kr tak ti je napisal mail? Joj, moški... Kdo bi jih razumel? :? :x
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Po 3 letih ti je napisal mejl? Jao ... ej sj sm čist brez besed, ga lahko postaviš ob bok mojemu bivšemu za nivo kretenizma. :roll: kdo bi jih razumel...

_malena_, glavo gor, zmenita se še kar se mata zmenit,pa če ti bo kadarkoli hudo, kar pridi v to temo... smo vedno tukaj. Vem, da ti bo hudo, tudi meni se zdi, da nisi še najbol dojela, ampak držimo s tabo :bussi: ti bomo olajšale stvar, verjemi!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Hja, res ne preveč lep način ... men je bivši, s kterim sma bla tud dolg skup (več kot 2 leti) po telefonu reku čist tist na izi: "ej veš kaj, js sm se odloču da nočem več resne punce". Kriza. In pol js njemu če se lahk vsaj dobima in pogovorima tak kot se spodobi, pa on nazaj, da se nimama kej več pogovarjat. Ne bi rekla, da bi mi to nardil en po parih mescih, ne pa po tolkem času ... Eni so res budale.

Drugač pa, js se že celo večnost trudim prebolet, pa ne gre. Mogoč ga pa nikol ne bom? Ne morm si predstavljat, da bi se recimo 1x vpisu na msn al pa me kliknu kdaj in bi mi ob tem blo vseeno. Pomoje me bo tud čez nevemkolk časa še zmeri skor kap zadela.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jooj kok so eni kreteni. K sva midva nehala neuradno, sva se spičila po telefonu najprej in je reku da se noče pogovarjat in da mi bo po smsu napisu :roll: ker debil. In pol sm dubla sms da je konc. In sm čist popizdila in mu rekla, da če me mal spoštuje se bo dubu z mano pa mi u faco povedu. :roll:

_malena_ me smo s tabo
:wink: :bussi:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Spet sanje o njemu.Kako me carta, kako me objema. Ampak zdaj že v sanjah noče več biti moj fant. Moram, enostavno moram zbrati moči, ga preboleti.
Malena, drži se. Če je tak, da mislil, da nista več za skupaj, pa naj. Saj bo čez čas videl, da se je zmotil. Da pa bi bilo dobro vsaj kaj prej povedat, da ga kaj mori, ne pa kot strela iz jasnega. S teboj smo.
:bussi:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ojoj _malena_. ne se sekirat. meni je po treh letih napiso sms! z krajšo razlogo kot tebi. pa sma se tudi mela "rada"dva dni prej. tako da ja...ni prišlo iz neneda,res se je nabilralo v njem,samo pač nisi opazla. tako kot tudi jaz nisem. :( žal je tako. ne skrbi,vse se bo uredilo,tako kot se more. pa v petek ko se dobita,bodi iskrena pa prosi ga naj,bo tudi on iskren.

upanje umre zadnje,samo mislim da ga v tem primeru nimaš več! ampak samo pogumno naprej! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

joj _malena_ to je pa grozno!!
veš kaj me zanima.. kolko sta pa stara vidva?
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

nasplošno me zanima kolk ste stari vi ja..tud jaz sem napisal eni sms,da je konec,ampak bil sem star 16 :D ,zdaj mi kaj takega res ne bi padlo na pamet..po treh letih pustit punco prek maila,wow..
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

moj je star 22 :roll: debil en res. In on kao odrasla oseba in bi meu froce in vem kaj še :roll: nej najprej odraste!! :evil:
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Sugar_baby kk dolgo sta pa bla skupi?
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mal več k pol leta.
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

Najprej hvala vsem za vzpodbudne besede.
Ja, preko maila po 3 letih... je kr šok. Čeprav bi lahko bil en izgovor da je on v lj, jaz pa v mb. Ampak če pogledam iz druge strani, sma pa bila v ponedeljek skupaj, in SPLOH ni nič nakazal, nič omenil... Pogovarjala sma se kaj vse boma zraven na morje nesla, kdaj boma šla, računala si kolko denarja morema imet s sabo in vse to. Pol pa ta mail :?

Bomo vidli kaj bo ju3 povedal, ko se vidima - še zadnjič. Ampak kolko ga poznam, bo stal za tem kar je napisal v mailu in je to to. Ker ko je on enkrat tak daleč da to napiše, pol 100% resno misli :(

Nekdo je vprašal koliko sma stara - jaz sem 20, on pa 27. Toliko o odraslosti...

Me je pa malo kriza zgrabla včeraj zvečer. Zjutraj sem se zbudila s tako zabuhlimi očmi da niti gledat nisem mogla... Da ne omenjam da jest sploh ne morem odkar sem prebrala mail. Ne vem no, upam da bo hitro minila začetna kriza, ker to je... :cry:
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

ampak malena men se zdi da se ti ful vredu držiš.. nevem no.. glede na to da sta bla tk dolgo skup, pa morje in to.. in še zdj nevem kaj je sploh bil razlog??
kolkrat sta se pa videvala?
Zaklenjeno