Čevlji
Eli** napisal/-a:hruška:), zdej obstajajo obliži za čevle s peto, k so iz silikona..in jih odlimaš iz unga papirja in nalimaš na čevel... js sm to kupila, k sm mela maturanca in ti noga nč ne drsi po čevlu, pa ful bolj je udobno..ne vem, pomoje bi jih mogl met v vseh trgovinah s čevlji...
Jz mam tudi to in ni lih slabo. Da pa se kupit skor kjer koli- v vseh trgovinah s čevlji, DM-ju, Muller-ju . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
- Cosmopsiho
a-a, pri men nč ne škripa
sm jih že ene 3x obula za ven, preplesala celo noč in jih obožujem
mal me sam tiščijo robovi ker so dost grobi, ampak si že preden grem ven oblepim potencialne boleče točke in to je to...
edin včeraj sem se znašala v neprijetni situaciji ker je tud moj (nepričakovano) pršu v isti lokal in je blo blazno smešno naju vidt skupi ker je v realnosti EN cm večji od mene, moje petke so ble pa ene 9cm

edin včeraj sem se znašala v neprijetni situaciji ker je tud moj (nepričakovano) pršu v isti lokal in je blo blazno smešno naju vidt skupi ker je v realnosti EN cm večji od mene, moje petke so ble pa ene 9cm

bouhca napisal/-a:a-a, pri men nč ne škripasm jih že ene 3x obula za ven, preplesala celo noč in jih obožujem
mal me sam tiščijo robovi ker so dost grobi, ampak si že preden grem ven oblepim potencialne boleče točke in to je to...
Moji so nehali škripati, verjetno jih je bilo treba samo malo razhoditi. Jaz sem jih že tudi imela za ven in so res

Kaj se sploh sekiraš, če si bila večja od njega