Danes bi uzela samo eno možnost, da bi lahko zavrtela čas nazaj. Čist na začetek, ko sm bla še v maminem trebuhu. Da ne bi bla jz tista, ki ji je ratalo. Mogoče bi blo boljše.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Mogoče bi zavrtela malo nazaj in popravila kakšno stvar, za katero mi je res žal, ampak mogoče niti ne vseh, ker sem se iz nekaterih napak in neumnosti res veliko naučila.
Zavrtela bi ga naprej. V čas, ko bom končala s študijem in bova imela svoje stanovanje.
[She.] napisal/-a:jst če dobro pomislim, ga nebi zavrtela nazaj. zakaj ? zto kr iz napake se učimo..
se popolnoma strinjam. Res, da do zdaj ni bilo vse rožnato...sem pa morda, prav zato postala takšen človek kot sem in na to sem ponosna.
Iz napak se učimo in jaz sem se naučila iz njih ooooogromno, danes mi ni žal, da se je zgodilo vse to kar se je...iz vsega sem potegnila le najboljše in nebi spremenila nič
Med temi tremi možnostmi bi ustavila čas.
Zagotovo bi pa nekatere stvari v svojem življenju spremenila oziroma se v preteklosti drugače odločila, ampak je vsak del življenja lep, tako da bi najraje izbrala 4. možnost.. da se nikoli ne konča
jst ga pa niti slučajno ne bi zavrtela nazaj. če pomislim, kako bi se morala spet sekirat zaradi nekaterih stvari (izpiti, kriza na šihtu, bolezni ...), bi raje izbrala skok v prihodnost.
Zavrtela bi ga za kakšnih 10 let naprej, da bi videla, če sem izbrala pravo pot in če bi bili moji načrti že izpolnjeni tako, kot si jih jaz zdaj predstavljam.