brunett napisal/-a:The act of cheating is defined by the act of getting caught. One doesn't exisit without the other.
Not my business to da ma on punco. Sej je njegova, ne moja. Js ne varam, ampak kadar sem samska mi je pa vseen če je nekdo zaseden. Ok, poročen pa da ma družino, to je drugo, sam pač veza kot taka, I just don't care. Pa tisti izgovori ala "kako se bi ti počutla če bi se teb zgodil" pa "sej se ti bo vrnilo" me sploh ne ganejo. Do varanja povečini pride ker v vezi neki ne štima, ne pa zato ker bi se ti bog maščeval. Js sm že bla z zasedenim tipom pa mene ni nihče od mojih fantov prevaral(no, al pa ne vem). Tisti ki je zaseden ma nekoga doma na katerega mora mislit...
Pa tisto "once a cheater always a cheater" je tut mal bullshit. A pol je tist ki je 1x kadil travo narkoman?
Hehe tut jst sm v to temo pogledovala takrat, ko se je med mano in zdej bivšim vse začelo. Je meu punco. Pa je škripalo med njima pa to. In jo je pustil, da bi lahko začel z mano... Pa sva bla skupaj, ampak nama ni šlo, okej. Ko sva se razšla, se je vrnil k tisti bivši.
Tko da JA, vrnl se ti bo, na en ali drug način. Vrjem

In povsem naivno je pričakovat normalno vezo, jaz sem jo, pa je nism dobila. Njegova bivša nama je po glavi skakala, psihično in fizično in pač, to ni normalna ljubezn. Tut jst sm upala da je, pa ni. Če se že začne z ljubezenskim trikotnikom,se bo verjetn tut končal.