Marihuana
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
sej vemp!ka napisal/-a:To se tko reče. Če pohaš zrezke ( upam, da dobro ) si mi ušeč.Snow flake napisal/-a:A pol tud o meni ne, ker poham zrezke?p!ka napisal/-a:Tega ne podpiram in nit o tistih, ki pohajo nimam dobrega mnenja pa nima veze zrd kašnega razloga.![]()
![]()

sej jaz tud podpiramdve olivi napisal/-a:podpiram uporabo konoplje v zdravstvene namene
prav tako pa podpiram tudi sirso uporabo industrijske konoplje

Re: konoplja
rose8 napisal/-a:izvedela sem da lahko kajenje konoplje (da se razumemo, ne da se zadaneš) dobro vpliva na živčni sistem.
če je oseba nonstop v stresu (kronični stres), depresiji, lahko kajenje konoplje (samo občasno) vpliva zelo dobro.
zanima me če ima kdo kakšne izkušnje (sama tega še nisem poskusila)
Mislim, da ta "občasno" pomeni nekaj v smislu 2 jointa na leto, vse ostalo je overdose, vsaj tko se spomnim

densy napisal/-a:ja pol ti nas sprašuješ če ti priporočamo da se ga parkrat mesečno zadaneš?
joj kok ste nekatere otročje... če nimaš nič pametnega in koristnega povedat ne to temo raje ne piši. sprašujem pač tiste ki imajo izkušnje oz. nasvete.
razumem da vsak gleda na to drugače.
nekateri nočejo niti slišati zanjo, drugi so kr naprej zadeti. ampak mane zgolj zanima zdravstveni učinki konoplje s kajenjem. kar pomeni pokadiš en joint na tolk pa tolk časa. ampak če kadiš si pač zadet, če gledaš iz zdravstvenega vidika ali pa kr tako. tako ali tako si pa tudi od zdravil.
pa še to, konoplja je najboljše zdravilo za astmo (čista konoplja, brez tobaka itd.)