Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Je sploh kšna možnost, da dobiš sam te točke, brez kakega profesorja?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Ja ona je šla s kolegico. Vzameš s sabo učbenike, prazne liste da kej napišeš gor, zvezke, zapiske..in pol si s tem pomagaš.

Men prfoksa za gefo kr ne odpiše :( .
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

jest pa nism sprejeta na ekonomsko..pod 2. sm pa napisala šolo za dizajn sam sm se premislna ker me ne veseli več..prov vedla sm da bo tko :( tok se neumno počutm :cry:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Spela_ kolko točk si mela sploh?

Uff še dorod a nism še zažgala zvezkou.. Mogoče mi bo pršlo še prou :D
No, lahko bi uzela s sabo frendico k je bla zlata maturantka in se na vse spozna, samo itak nvem še če bi šla. Spremenit se ne da več neč.. obsojena sm na ekonomijo :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

mah nvem kolk že..vem samo da sta mi sam ene 2-3 točke zmankale
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

[vanessa] napisal/-a:Pr ekonomiji me predvsem moti MATEMATIKA :roll:

Šla bi na gradbeno, pa te mot matematika na ekonomiji, k je za par 100% lažja, na gradbeni maš samo v 1. letniku strogo matematične 3 predmete (mat. analiza I, mat. analiza II, linearna algebra), pol maš statiko (hudo računanje), fiziko, opisna geometrija (geometrija je vseen veja matematike). No, zdi se mi, da je to eden najbolj matematičnih faksov poleg FMFja (bliz pride še FRI). Sori, sam ne razumem čist.
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Za tiste, ki greste na vpogled:
Preden vam sporočijo, če so vam dali tiste točke ali ne, preteče kar nekaj časa. Zato se vpišeš na tisti faks na katerega si sprejet, nato pa v primeru da so vam odobrili, se morate iz prvega faksa izpisati in potem na drugega vpisati. Malo več dela je, vendar nikakor ni tako, da ostanete brez možnosti vpisa, če greste na vpogled (možno, da sem narobe razumela, kar ste se menile nekaj postov nazaj).
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja vse to vem.. Vem tudi da do decembra grejo skozi celo srednješolsko snov pr matematiki, pr fiziki mislim da isto itd..
Samo je razlika al delaš neki kar te veseli in k veš da boš v življenju rabu, ku pa neko brezvezno matematiko k te naučijo na ekonomiji (in veš da tega najbrž ne boš rabu).. mi deluje vse tko srednješolsko k ti usiljujejo neki kar veš da nboš rabu. Sej mam težave z matematiko, samo vem da bi nekako že dala vse to skozi (čeprou jih je dosti obupali lih zaradi tega in so meli v SŠ same dobre ocene)
No, sej na gradbeno hodi tudi dosti ljudi z ekonomske gim. kjer naj ne bi blo fizike, tko da najbrž ne bi mela edine probleme s tehničnimi predmeti.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

sprejetaaaa :lol:
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Js hodim na ekonomsko gimnazijo in smo vprašale,če je kak problem zard fizike.Je pa svetovalka rekla,da ne zahtevajo fizike na maturi kar pomen,da fizike ni velik oz. je en osnovn predmet.Pa da se vse da tm na faksu naulit,se ni treba prej prpravlat.Sam to govorim za smer geodezije pa mislim,da kanalno inžinerstvo al neki tajga.

Pa na ekonomiji je čist drgačna mat.,še mi z ekonomske bi lahk mel probleme.Tak,da res bolš,da se z matematiko zafrkavaš na gradbeni,ki te veseli,pa se boš trudla,kr boš vedla zaka se učiš,kot pa da na ekonomski ku ti bo bv že na predavanju sedet.

Ka pa če se pozanimaš ktere izpite bi ti iz ekonomske na gradbeni upošteval?Pa tiste nrdiš.

Aja,to je na vanesso letel :D ^^
Uporabniški avatar
lalla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska

Neprebrana objava Napisal/-a lalla »

jst sm tud sprejeta na dietetiko :)
~ŁaŁŁa~
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

js pa na arhitekturo :D
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

ŽuŽa napisal/-a:^^ Ok.

Dons je bla moja sošolka in je pr mati najdla 3 pike, pr gefi je popisala 2 strani, pr slovi je pa tud najdla 2 piki.

Joj kaj bi jst u četrtek dala za to.

Joooj, pol se da pri matematiki najt?? Jaz res ful ful ful ful ful ful hočem tisto točko.. :( Kaj veš mogoče kje/kak je našla? Če so se zmotili pri seštevanju, al kak?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

Jaz bom rekla samo da se na ta vpogled definitivno splača it.
Skoraj vsak si nekaj najde, sem že slišala za več primerov, ko so ocenjevalci ven spustil cele strani itd.. Saj logično da pride do napak, ko pa majo toliko pol za popravit tako na hitro.
Jaz lani nisem dala prošnje za vpogled, pa sem se prekleto zaj*****, ker mi je zmanjkalo 0,6 točke za želeni faks, pa sem bla ziher da sem not.
Tak da jaz svetujem vsem še za v bodoče, če ti kje zmanjka malo do višje ocene takoj napisati prošnjo za vpogled, pa če si sprejet na željeno fakulteto pol ti itak ni treba it. Drugače pa je ogromno možnost, da najdeš dodatne točke, pa da pol prideš tja, kamor si hotel.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

jaz sem sicer že sprejeta na prvo željo, pa točk sem mela več kot dovolj, ampak vseeno me matra tisti en faking procent ki mi je sfalil, da bi maturo naredla s prav dobrim :evil: :evil: :evil:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Zaklenjeno