Začelo se je s tem, da sva imela večkrat spolne odnose samo zato, ker je on tako hotel mene pa ni upošteval in me počasi ni več privlačil, seks z njim mi je bil odveč, začela sem se ga nekako izogibati rečti pa mu tudi nisem hotela, ker sem vedela, da mu to ne bo všeč in bi naredila samo prepir.
To se je vleklo iz dneva v dan dokler ni opazil, da nekaj ni v redu in, da se niti v postelji ne ujemava več in ni kazalo drugega kot, da mu vse lepo povem..Vsega je bilo konec, ni se mi več javljal na telefon, ko pa sem ga po mesecu dni le priklicala pa je vso krivdo zvalil name, da sem seveda jaz vsega kriva, kot da z mano ni bilo nič več v postelji in da je njemu sedaj prov fajn, ko se nič ne vidiva. Mene je totalno vrglo, nisem pričakovala take reakcije od njega, prizadel me je!
Danes po 3 mesecih premora-sicer sva še v stiku si ga spet neskončno želim, že samo to, da bi ga videla bi bil dan lepši. Ne vem kaj me vleče nazaj k njemu?!Pred nekaj dnevi sva se ponovno videla in pravi, da si me ne želi več...čez pol ure pa sva se dala dol.