Mislim, da sem ena redkih,ki sem bila načrtovana pri 19ih
moja mami je bila 19,foter pa 23... pa mi ni čis nikol nič manjkal,ne njima. onadva sta se sicer morala mal zresnit,ampak še vedno se je zgodilo,da smo šli na parti,ko sem bila pa jaz zaspana sem pa samo uzela ključe od avta in odšla spat ali pa sem zaspala kar pod mizo
mislim da,kolikor si zrel,toliko zmoreš.ne meni, ne staršema ni bilo nikoli žal,da so se stvari odvijale kot so se pa še fajn smo se imeli
danes se mi zdi,da glede na majhno starostno razliko,me dobro razumeta in se lahko poistovetita z mano.ob tem pa sta še toliko bolj pazljiva in včasih (po mojem mnenju) preveč komplicirata okoli določenih stvari (recimo,preveč poznata novodobne scene na Zrću

), a vem da imata prav.
Tako da jaz nisem proti mladim z otroci dokler vejo kaj delajo in vejo kakšno odgovornost predstavlja otrok.jaz hočem imeti otroka do 30 leta,ker potem se mi zdi že prepozno (biološka ura tiktaka+več je možnosti da se otrok rodi prizadet ali kakorkoli poškodovan+mislim,da imamo vsako leto manj živcev in energije se ukvarjat s pamži),nekje okoli 25 leta se mi zdi zadnji čas za prvega otroka.upam da mi bo nekoč to ratalo