Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

^^ vau, a da bi res tko blo? men se zdi grozno :eek: da ti lahk to nardijo...sam bi blo pa še čist možno, saj v bistvu dobiš pošto, da si sprejet, torej te majo tam vpisanega...samo po drugi strani pa ja ne morejo kaj, če se ne ti res vpišeš na samem faksu... :?
ssaaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a ssaaby »

jst sm tud sprejeta...z lahkoto...na ekonomijo. sm mela čez 80 točk, omejitev je pa 60. Je še katera tja sprejeta? da se mau slišmo prej:)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

prinzessin napisal/-a:^^ vau, a da bi res tko blo? men se zdi grozno :eek: da ti lahk to nardijo...sam bi blo pa še čist možno, saj v bistvu dobiš pošto, da si sprejet, torej te majo tam vpisanega...samo po drugi strani pa ja ne morejo kaj, če se ne ti res vpišeš na samem faksu... :?

Ma nam je naša psihologinja tko razložla. Če se ne prideš vpisat, se ti to šteje kot en izgubljen vpis in se potem moraš ponovno vpisat v drugem roku. Nekaj takega...Nas je posebej opozorila na to... Ma sej pravim, če sem se slučajno zmotla, naj me kdo popravi...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

MilkyWay napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:

Če se ti ne greš vpisat na upravo, se ti to šteje kot 1 vpis, a veš to? (vsaj nam je naša tko rekla). Sprejeta si in si izkoristla prvo možnost. (a sm js prav razumela našo psihologinjo?) :?

:eek: :eek: Aia? Čak kaj pol to pomen? da ne morm več ponavlat letnika al da mam sam še eno šanso da se kam prepišem? sam to mi jemal čudno, ker dejansko vpisan še nisi a ne.

Aia ne..to ubistvu pomen da če slučajno pol najdem na vpogledu 1% in mam dost točk za prvo željo, se ne morm več naknadno upisat ker se nisem šla na upravo prek. Joj tole ja pa res krneki..ful se lahko zajebem in sploh ne vem kaj nej.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Katera je sprejeta na Upravno?

Kdaj lahko pogledamo ali so omejitve in koliko je še prostih mest?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ŽuŽa a obstaja kšn internet naslov za takšna vprašanja, ker js te res ne bi rada zmedla s tem. Js sm samo tko razumela našo psihologinjo, mogoče se je ona narobe izrazla, ali sem jst narobe zaštekala. S temi vpogledi in 1. vpisom mi ni čisto nič jasno...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

MilkyWay napisal/-a:
prinzessin napisal/-a:^^ vau, a da bi res tko blo? men se zdi grozno :eek: da ti lahk to nardijo...sam bi blo pa še čist možno, saj v bistvu dobiš pošto, da si sprejet, torej te majo tam vpisanega...samo po drugi strani pa ja ne morejo kaj, če se ne ti res vpišeš na samem faksu... :?

Ma nam je naša psihologinja tko razložla. Če se ne prideš vpisat, se ti to šteje kot en izgubljen vpis in se potem moraš ponovno vpisat v drugem roku. Nekaj takega...Nas je posebej opozorila na to... Ma sej pravim, če sem se slučajno zmotla, naj me kdo popravi...

Imaš prav
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Tigi napisal/-a:Katera je sprejeta na Upravno?

Kdaj lahko pogledamo ali so omejitve in koliko je še prostih mest?

Jst sm ker sem dala to pod drugo :? . Tigi tebe zanima drug rok a ne? Tist bo menda znan okol 20.avgusta če sem jst prov seznanjena.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jaz imam pa minimum 63 točk :?
Nevem al je to velik al ne...lahko katera tko na uč zračuna kako morm pisat maturo?

No zdej sm našla da je min. 63točk za leto 2008. No sej bom po avgusta vidla...

Sam kdaj se mormo pa zopet vpisat na fax?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

63 točk niti ni tako veliko...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Sam...sej ne velja enaka omejitev za drugi rok? Takrat bo drugačna omejitev, kolkr so men jasne te zadeve. :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Tiavanna napisal/-a:Sam...sej ne velja enaka omejitev za drugi rok? Takrat bo drugačna omejitev, kolkr so men jasne te zadeve. :D

Ja ponavad je v 2.roku vedno višja omejitev.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja imaš prav ja...bom počakala lepo do 20 avgusta...upam, da bom sprejeta :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tigi kam se boš pa zdej na novo vpisala? Če je 20. avgust rok za prijavo, boš potem zvedela šele septembra al si sprejeta al ne...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

A ko se greš vpisat morš it ti osebno al lahko tud koga pooblastiš? Ker jst sm od 4-11.8 na morju in se bojim da bo glih takrat treba se it vpisat :? :? .
Zaklenjeno