Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Ja, meglena ljubljana ne bi smela bit ovira. Tudi js sm navajena na sonce, da je zmeri toplo in da je (vsaj pozimi) fuul razlike v stopinjah med lj in primorsko samo bom že preživela :D
Sm si pa zračunala kolko točk bi mela če bi mi dobili vse kar rabim na vpogledu in bi pršla na 69 točk.. torej bi bla sprejeta na vse moje želje (pedagoška, gradbena, scoialna) in mi je zdej ful žou da sm se neki zajebavala s to ekonomijo :roll:
Josephina: ti si sigurno sprejeta. Mogoče si opazla da na nekaterih faksih jih sprejmejo več kot je razpisanih mest. To je zto ker jih ma verjetno več tolko točk kot je točna omejitev. Reicmo za ekonomijo so sprejeli malo več ljudi, kr jih je blo verjetno dosti takih k so meli točno 60 točk.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

[vanessa] napisal/-a:Lih zto ker se tolko motijo, bi mogli poslat kopije pol na šole in vsim razdelit, k mamo pravico videt maturo.

:gut: se popolnoma strinjam!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Še dobro da na strojni ni nobeno leto omejitve v prvem roku, pa tudi če bi bila, mislim da neb mel težav s tem....
Drugač mi pa ta ljubljana vedno bolj mori...ubistvu se bojim 1. oktobra...pa ne da bi imel domotožje al pa kej tazga sam...nevem...tak čuden filing mam... :oops:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
džasna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Murska Sobota

Neprebrana objava Napisal/-a džasna »

hja...mislim da nas vse to malce mori...isto je bilo s srednjo šolo... ampak to je sam tisti neroden začetek... potem bo pa že kul verjemi :wink:
mene bolj skrbi, da bom čez čas ugotovila, da faks sploh ni zame... :?

btw... je vpisu kdo dentalno? :D
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Uf enih 48758742 ljudi k jih poznam, sprejeti pa sta bli samo 2 sošolki (oz. sm samo za eno 100% k je mela 30 točk) :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

McLarnovc napisal/-a:Še dobro da na strojni ni nobeno leto omejitve v prvem roku, pa tudi če bi bila, mislim da neb mel težav s tem....
Drugač mi pa ta ljubljana vedno bolj mori...ubistvu se bojim 1. oktobra...pa ne da bi imel domotožje al pa kej tazga sam...nevem...tak čuden filing mam... :oops:

Pol bosta pa z mojmu najbrž sošolca :wink: . K je padu maturo in se bo mogu u 2.roku vpisvat..pa najbrž da bo na strojni še največ prostih mest.

Jst upam da jutr dobim pošto kdaj mam vpogled..joj jst bi tok rada un %.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

ŽuŽa napisal/-a:Jst upam da jutr dobim pošto kdaj mam vpogled..joj jst bi tok rada un %.

Jaz bi tudi ful rada tisti en %. :( Upam, da bova našli. Si do konca življenja zamerim, če ne bom delala tistega, kar sem hotela, ker sem (npr.) napisala, da ma tangens 2 rešitvi! :evil:
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

tinca malinca napisal/-a:
Pink Panterka napisal/-a:Dej boš povedala kako zgleda, kako sploh prideš do tja in kolk časa je vse skupi trajal.

Jaz sem našla polnooo točk..pa tisti, ki so bli okoli mene tudi..redno se motijo.. :evil: :D
Prideš vglavnem tja, pokažeš osebno in že ti razdelijo kopirane pole..pa pol so pač sobe, kjer se vsedeš in gledaš. :D nihče ne komplicira kako dolgo si not in nič.. jaz sem bila več kot 3h (imela pa sem 3 predmete-za vsakega bi naj bila samo 1h).. res res se splača pogledat :wink:

Za katere predmete si pa bla?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

ŽuŽa napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Še dobro da na strojni ni nobeno leto omejitve v prvem roku, pa tudi če bi bila, mislim da neb mel težav s tem....

Pol bosta pa z mojmu najbrž sošolca :wink: . K je padu maturo in se bo mogu u 2.roku vpisvat..pa najbrž da bo na strojni še največ prostih mest.

Na katero pa se misli vpisat? Univerzitetno al visoko? Drgač pa je na uni še 60mest, na visoki pa enih 120... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Uh, na prvem mestu mam FDV in sm za pol pike zgrešla. Hvala bogu, ker sm si tko želela na pedagoško, kamor pa sm sprejeta. Ampak bom vseen šla na vpogled, ker me zanima. Ne bom se pa nč prtožvala, ker bom drgač FDV-jevka :lol:
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

izzie napisal/-a:
tinca malinca napisal/-a:
Pink Panterka napisal/-a:Dej boš povedala kako zgleda, kako sploh prideš do tja in kolk časa je vse skupi trajal.

Jaz sem našla polnooo točk..pa tisti, ki so bli okoli mene tudi..redno se motijo.. :evil: :D
Prideš vglavnem tja, pokažeš osebno in že ti razdelijo kopirane pole..pa pol so pač sobe, kjer se vsedeš in gledaš. :D nihče ne komplicira kako dolgo si not in nič.. jaz sem bila več kot 3h (imela pa sem 3 predmete-za vsakega bi naj bila samo 1h).. res res se splača pogledat :wink:

Za katere predmete si pa bla?

ang,mat, geo..največ se motijo pri geo/zgo recimo :eek: ..pri mat pa ta naloga s tangesom recimo, mam dobre vse 4 postopke in so mi dali 5 točk od vseh 6...in ta točka mi je najbolj pomembna :evil: fora je v tem, da na poli ne popravljajo nič ampak vpiše ocenjevalec točke samo na ocenjevalni list..in to se hitro lahko zmoti :roll:
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Za nazaj nisem še nič brala...Ampak, a je še kdo, ki ni dobil pisma, ali je sprejet al ne?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja....jaz naprimer... :?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

McLarnovc napisal/-a:Ja....jaz naprimer... :?

Jaz tudi.

Čeprav vem da sem sprejeta. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

McLarnovc napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:

Na katero pa se misli vpisat? Univerzitetno al visoko? Drgač pa je na uni še 60mest, na visoki pa enih 120... :wink:

Ka pa vem. Tm kjer bo pomoje..itak ne bo meu preveč izbire. Čeprov predvidevam da na uni.
Zaklenjeno