Ločeno na počitnice
Normalno je, da človeka, ki ga imaš rad, pogrešaš, ko ga ni ob tebi. Ampak ene pa dramatizirate čez vsako mejo.
Dejte se postavit v obratno situacijo. A bi vam bilo kul imet tipa, ki bi jokal takoj, ko bi ga za 3 ure samega pustile?
Đizs krajst, to je huje kot majhnega otroka imet. Ne moreš na izlet s prijateljicami, ne moreš na izobraževalni seminar, si povabljen na osnovnošolsko obletnico in s seboj privlečeš nekoga, ki tja sploh ne paše zgolj zato, da si ne bi doma začel žil rezat, ker te že od jutra ni videl.
Sploh se mi ne zdi več čudno, da zveze razpadajo kot po tekočem traku, ker mora bit zavest, da do konca življenja ne boš mogel nikamor več it sam, res obupna (sploh za nas klavstrofobike
)
Dejte se postavit v obratno situacijo. A bi vam bilo kul imet tipa, ki bi jokal takoj, ko bi ga za 3 ure samega pustile?
Đizs krajst, to je huje kot majhnega otroka imet. Ne moreš na izlet s prijateljicami, ne moreš na izobraževalni seminar, si povabljen na osnovnošolsko obletnico in s seboj privlečeš nekoga, ki tja sploh ne paše zgolj zato, da si ne bi doma začel žil rezat, ker te že od jutra ni videl.
Sploh se mi ne zdi več čudno, da zveze razpadajo kot po tekočem traku, ker mora bit zavest, da do konca življenja ne boš mogel nikamor več it sam, res obupna (sploh za nas klavstrofobike

jullia_ napisal/-a:
Hahahahaha. Tole me je pa tk nasmejal

Svaka čast

Ženska, ki želi biti enakovredna moškemu je premalo ambiciozna.
BaBeBi napisal/-a:In se počutim osamljeno. pa ne mislim, da ne počnem nič, razen jočem doma...samo enostavno s epočutim, kot bi manjkal del mene in nevem kako bi pregnala ta občutek, ker me ubija.
Ti boš resno neki mogla narest glede tega, ker to ni normalno in na na tak način ne boš nikoli v življenju srečna.
Za začetek se zaljubi vase, ker sama sebi si očitno ne pomeniš nič. Ne moreš no jokat, če ljubljene osebe ni ob tebi in če veš, da bo kmal prišla.
No, sicer je pa že Julija mal bolj na hard povedala

Smreka napisal/-a:BaBeBi napisal/-a:In se počutim osamljeno. pa ne mislim, da ne počnem nič, razen jočem doma...samo enostavno s epočutim, kot bi manjkal del mene in nevem kako bi pregnala ta občutek, ker me ubija.
Ti boš resno neki mogla narest glede tega, ker to ni normalno in na na tak način ne boš nikoli v življenju srečna.
Za začetek se zaljubi vase, ker sama sebi si očitno ne pomeniš nič. Ne moreš no jokat, če ljubljene osebe ni ob tebi in če veš, da bo kmal prišla.
No, sicer je pa že Julija mal bolj na hard povedala
Lih to sm hotla jz napisat ! BaBeBi Preživela boš v vsakem primeru in na nsak način. Sama pa se odloči al boš jokala cele dneve al boš " bla močna " in si uzela čas zase.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Miss September
- Debatorica
jullia_ napisal/-a:Bom za začetek malo nesramna. Če človek ne more preživet 14 dni brez nekoga, to ni ljubezen ampak obsesija. A je on celo tvoje življenje, da ne veš, kaj bi brez njega? Kaj si pa počela pred zvezo z njim?
Lahko ti dam pa samo ta konstruktiven nasvet, da nehaj jokat, ker boš prej uničila zvezo ti z zganjanjem cirkusa kot pa ta dva tedna narazen. Nihče ne mara ob sebi pijavke, ki se ga oklepa in ga ne pusti stran. Če boš dajala fantu občutek, da ne moreš živet brez njega, bo to zanj čisto preveliko breme in prej ali slej se te bo naveličal.
Kolesarjanje, gledanje filmov, branje, razna lakiranja nohtov ipd,. peka peciva,.... to so vse dejavnosti, ki jih lahko človek počne sam. Poleg tega pa močno dvomim, da so vsi tvoji prijatelji tako zaposleni, da v dveh tednih ne bodo našli niti urice časa za pijačo s tabo.
Tako je. Tud moj bo zdej že več kot 14 dni na pripravah v Avstriji, pa vseeno uživam doma in počnem, kar me veseli. Seveda mi je dolgčas brez njega, a nimam druge izbire, kot da preživim. In ker sama odločam o svojem življenju, sem se odločila, da bom dneve preživela kar se da zanimivo- nočem trpeti, jokati, se sama sebi smiliti. Tega ne potrebujem. Raje sem srečna, ker bi to tudi on želel. In verjetno grem tudi sama na počitnice brez njega. Ne moreš biti 24 ur na dan z njim. To res ni normalno. Moraš živeti življenje. Življenje je tvoje, ne moreš ga predati njemu.
Worship me or walk away.
- Barbie_girl*
- Sramežljivka
BaBeBi napisal/-a:Tako...danes je šel. In sem že bila na sprehodu, na klepetu s kolegom, delala zunaj, bila na bazenu...pa ga še vseeno pogrešam. Kar tako hodim po hiši pa vidim kaj kar me spominja na njega...in se spomnim, da ga ne bo še cela dva tedna. pa že mogoče, da nekaterim to nevem kako smešno zveni, samo nikoli nisem našla nekoga, ki bi bil tako zelo tares vse v eni osebi za mene. tako sem zdaj hkrati brez najboljšega prijatelja in fanta. In se počutim osamljeno. pa ne mislim, da ne počnem nič, razen jočem doma...samo enostavno s epočutim, kot bi manjkal del mene in nevem kako bi pregnala ta občutek, ker me ubija.
anja ... verjem, da se dogajajo še hujše stvari ... in ni te zapustiu za vedno ... lej 14 dni pa pride nazaj. in si mogoče pomisla kdaj v tem času, ko sta skup, kdaj na kolege? tut ko ti je blo lepo? mislim da ne in to je najbol žalostn od vsega veš:(
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Ljubiti nekoga po 3.5 mesecih? Ok, možno, ampak moja teorija je prej da si mlada. Po izkušnjah katere imaš za sabo izjava drži, ampak sčasoma se bo postavila na glavo. Mal stisn zobe in ne bit tolk čustvena, med tem ko ga ni.
Verjetno lahko še vedno nekako komunicirata v tem času (smsi, maili,...), tko da nebi smel bit tolk hudo, kot si ilustrirala. Preberi kakšno knjigo, dob mal barve na sončku, uživej v počitnicah, kot si že vsa leta prej. Pomisli, da je nekje ta fant, ki te ima rad, in ga boš vidla čez 14 dni, pa potem 13 dni, pa vsak dan en dan manj. Bližje kot boš prišla ničli, boljše volje boš. Po tem bo pa teh 14 dni za tabo zanemarljivih.
Srečno
Verjetno lahko še vedno nekako komunicirata v tem času (smsi, maili,...), tko da nebi smel bit tolk hudo, kot si ilustrirala. Preberi kakšno knjigo, dob mal barve na sončku, uživej v počitnicah, kot si že vsa leta prej. Pomisli, da je nekje ta fant, ki te ima rad, in ga boš vidla čez 14 dni, pa potem 13 dni, pa vsak dan en dan manj. Bližje kot boš prišla ničli, boljše volje boš. Po tem bo pa teh 14 dni za tabo zanemarljivih.
Srečno

Tko dramatiziraš kot da je odšel za eno leto. Kmalu ga boš spet videla. Pa dej no, vzemi se v roke prosim. Sej bo fant kmalu nazaj.
Kaj si bo pa dec mislil, ko se vrne, ti pa mu boš šla razlagat, kako si dva tedna jokala in hodila okoli kot mrlič.
Raje se zaposli, počni kaj zabavnega, poglej kak dober film, poslušaj glasbo, beri trač revije. Ne moreš biti tako odvisna od fanta. Kaj si pa počela pred njim?
Mlada si še, moraš se znajti tut brez njega. Ne sme biti tvoja sreča odvisna od njega.
Sej bo šlo, verjemi!
Kaj si bo pa dec mislil, ko se vrne, ti pa mu boš šla razlagat, kako si dva tedna jokala in hodila okoli kot mrlič.
Raje se zaposli, počni kaj zabavnega, poglej kak dober film, poslušaj glasbo, beri trač revije. Ne moreš biti tako odvisna od fanta. Kaj si pa počela pred njim?
Mlada si še, moraš se znajti tut brez njega. Ne sme biti tvoja sreča odvisna od njega.
Sej bo šlo, verjemi!

- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Čez en teden odhajam za 11 dni v Savudrijo v eno kolonijo kot animatorka. In to bo prvič, ko bova tako narazen. Sploh me ni strah, vem, da ne bo delal kakšnih problemov (druge punce itd...), ker sem v tem času, ko sva skupi čist zadostkrat ugotovila kolk mu pomenim jst in najina zveza. Poleg tega je pa tud reku:"Pikica, kaj, a je Savudrija tok posebno daleč, da ne bi mogu pridt enga lupčka ti dt?" Kar se mi je zdel lepo, sej me je pomiril. Zase vem, da se mi bo dogajal 24 ur na dan, bedela bom nad 12-imi otroki, poleg tega bom mela popoldne aktivnosti in zvečer večerne prireditve, pa bo dneva konc... Njemu bo šlo najbrž mal bl počas, ampak sej itak je v službi, s frendi bo odbojko igral (jih je zadne čase mal zanemarjal, pa še vreme jim ni blo naklonjeno) itd.
Eh, bomo že prežvel. Sej ga mam zlo rada, ampak 100% odvisna od njega pa nism
Eh, bomo že prežvel. Sej ga mam zlo rada, ampak 100% odvisna od njega pa nism

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Joj kire scene..moj bivši je šel na maturanca prvo leto ko sva bila skupaj, pa mu ni delal gsm (ker si ni nastavil na gostovanje) in ga najprej 4 dni nisem nič slišala, potem pa si je sposodil od kolega samo da je javil da so ok. Saj je normalno da ga pogrešaš, ampak saj pride nazaj, nista se razšla oziroma ni odšel za vedno.
Houd de wereld tegen
14 dni se ne bosta vidla? Sori, ampak kako ti to opisuješ lahko sam
.Jaz mojega vidim sam za vikend.Ko pride kaj vmes,pa še za dlje časa ne. Sej ga pogrešam, sam nena pa delam iz tega cele tragedije.In to kar čemu ti praviš ljubezen, je zame obsedenost! Sej pa obstaja telefon/mobitel, maili, msn .. vedno sta lahko na vezi.Sej te pa ne zapušča no. Zaposli sebe in svoje misli. Teh 14 dni bo hitro minilo. 

Hmm...nevem kaj je v tem, da pogrešaš nekoga, ki ga imaš tako zelo ard čudnega, nenormalnega...nekatere tu zvenite, kot da nikoli niste kogarkoli imele rade. Sej hodim ven, se družim s kolegi, vsak dan, ko ga ni imam polno zaseden. ne sedim doma v sobi in jočem. samo tisti občutek, da ga ni je meni grozen...kakšna je pa to ljubezen, če ti je vseeno če je ljubljena oseba s tabo ali ne?
Evo, v tem je razlika. Jst fanta nisem videla že več kot dva tedna, pa še do ponedeljka ga ne bom. Seveda ga pogrešam, ampak na splošno se pa ne počutim prav nič grozno.
Drugače bi bilo, če bi končala zvezo in bi vedela, da ga sploh ne bom več videla. To bi bilo trpljenje. Tako pa vem, da bova kmalu spet skupaj, vmes pa čisto dobro shajam sama s seboj.
Pa btw, to, da ljubljeno osebo držiš ob sebi in ji ne privoščiš lepih doživetij brez tebe ni nobena ljubezen ampak posesivnost.
Meni je všeč, da se ima fant fino na potovanju. In s svojim obupovanjem nad usodo bi mu to doživetje pokvarila, temu pa res ne moreš reči ljubezen.
Drugače bi bilo, če bi končala zvezo in bi vedela, da ga sploh ne bom več videla. To bi bilo trpljenje. Tako pa vem, da bova kmalu spet skupaj, vmes pa čisto dobro shajam sama s seboj.
Pa btw, to, da ljubljeno osebo držiš ob sebi in ji ne privoščiš lepih doživetij brez tebe ni nobena ljubezen ampak posesivnost.
Meni je všeč, da se ima fant fino na potovanju. In s svojim obupovanjem nad usodo bi mu to doživetje pokvarila, temu pa res ne moreš reči ljubezen.