Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

no sej po tv-ju je bil meni kar vredu... sem mislila da je dober tip....

samo ko vidiš vse te "zvezde" v živo :buhu:

drugače pa vse tiste, ki branite dejanovo lepoto: TIP MA DNAAAAAAAAR! lahko vam probam dobit telefonsko!!!!

drugače pa ljubica, jst sm lušna in imam popolno postavo. :D vem :D razmišljam da bi se šla slikat za playboy :D bi imeli majhne stroške z retuširanjem. fouš?
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

delusional napisal/-a:drugače pa ljubica, jst sm lušna in imam popolno postavo. :D vem :D razmišljam da bi se šla slikat za playboy :D bi imeli majhne stroške z retuširanjem. fouš?

Zelo!
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Punce se tepejo za Naskeja

Zmagovalec resničnostnega šova Big Brother Naske in njegovo novo dekle Sara sta se že vrnila iz počitnic v Egiptu. A šr preden je sveže zaljubljen parček odpotoval, je Naske v Sevnici priredil obljubljeno zabavo za vse svoje prijatelje in ostale kandidate šova.
Zabave se je udeležilo tudi njegovo nekdanje dekle Emina, s katero je Naske prekinil zvezo le nekaj dni po koncu resničnostne oddaje. Emini verjetno ni bilo nič kaj prijetno, ko je ob prihodu na zabavo zagledala objeti parček.

Po nekaj kozarčkih alkohola sta se obe dekleti malo bolj opogumili in izbruhnil je prepir. Temnolaski naj bi prekipelo in na parkirišču naj bi prišlo celo do ženskega pretepa, v katerem je EMINA SARO UDARILA. Prepir je kar hitro prekinil Naske in Emina je zapustila zabavo.

Verjetno lahko razumemo, iz kje je izvirala Eminina jeza, kajne?

:lol:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst jo čist zastopm.Matr ta Sara gnila..mene bi blo sram na njenem mestu. Pa nekje u sredin BB mi je blaže kul..zdej pa vidm da je ena navadna koristolovka.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Ja, jst tud na njenem mestu ne bi nč nardila... Ker bi mi blo bedno, če ma punco in tko. Ampak razmišlam že v osnovi drgač kokr Sara pomoje :evil:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Sicer vem da ne paše u to temo, ampak morm nardit OT:
drugače pa ljubica, jst sm lušna in imam popolno postavo. biggrin vem biggrin razmišljam da bi se šla slikat za playboy biggrin bi imeli majhne stroške z retuširanjem. fouš?

:rofl: Fouš?? Jap, use punce smo ji toook fouš, da jst grem kr u jok pa na drevo :irre:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

A se sam men zdi, al Sara nima nobenega drugega obuvala kot tiste znucane grde japonke?? Obuje jih za povsod kamor gre, zraven elegantnih hlač al pa zravn trenerke!? Groza. :roll:
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

ŽuŽa napisal/-a:Jst jo čist zastopm.Matr ta Sara gnila..mene bi blo sram na njenem mestu. Pa nekje u sredin BB mi je blaže kul..zdej pa vidm da je ena navadna koristolovka.

ja, ampak on tud ni nedolžen. saj ga ni PRISILILA, da jo je pustil. je isto tak kreten kot ona. vedno sta potrebna dva
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

ninc napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Jst jo čist zastopm.Matr ta Sara gnila..mene bi blo sram na njenem mestu. Pa nekje u sredin BB mi je blaže kul..zdej pa vidm da je ena navadna koristolovka.

ja, ampak on tud ni nedolžen. saj ga ni PRISILILA, da jo je pustil. je isto tak kreten kot ona. vedno sta potrebna dva

Ja sj tud o njem mam bl slabo mnenje po novem..odkar je zmagu.Prej se mi je res zdel tak angelček..zdej ne vem al je igrov al ga je pa denar tok spremenu na hitr.
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veneficus pupa »

pa dej ani blo bouno, k je model skoz govoru, kako se bosta z bejbo poročila, mela svoj flet, družino..a z BB vret sta bla 4 mesce skupi?

po drugi strani pa še vedno pravm, da sta Sara&Naske par za reklamo.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ah dejte dejte, kolko žensk je tuki na kozmotu že govorilo kok se s tipom ljubita in bosta večno skupaj, potem pa povejo da sta skupaj 2 tedna. pač ko si zaljubljen in ko pogrešaš, govoriš marsikaj. nehite se že obešat na tega nasketa pa to žensko, onadva že sama vesta zakaj nista skupi.
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

ma bedna sta sara pa naske.sej tut ko jih gledaš po tvju skupaj, se widi da nista zaljubljena :aerger:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

_Petra_ napisal/-a:Fotografije iz pocitnice Naskeja in Sare

Eltyeb in Mateja se menda oktobra ali novembra porocita (sponzorji jima bodo placali) pa tud za NoRoolse sta menda podpisala pogodbo - to mi je prijateljica pravla, da pise v tej Novi.

kaj za noroolse?? a sta hip hoperja al kaj?? ne stekam! :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Majkemi da ne vem, kdo je tu najbolj glup. BBjevci, ki prodajajo svojo intimo, sponzorji, ki jim to plačujejo ali folk, ki takšno sranje kupuje.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

julija_, to je en tak veeeeeeeeeeeeeelik začaran krog...
Odgovori