pa tko no use kar ga prosm nardi..še pohištvo v svoji sobi je čis prestavu, ker sem js sam omenla d mi postavitev ni ušeč
pa ni copata, zna tut ne rečt pa se skregat z mano 
pa tko no use kar ga prosm nardi..še pohištvo v svoji sobi je čis prestavu, ker sem js sam omenla d mi postavitev ni ušeč
pa ni copata, zna tut ne rečt pa se skregat z mano 

BlackMagicWoman napisal/-a:Veliko je posebnih stvari, ki jih je naredil zame. Npr. včasih mi je velikokrat zapel kakšno pesem, mi tudi napisal kakšno, kaj narisal, zaplesal, me zabaval, šel je z mano na nočno kopanje (čeprav njemu ni ravno bilo do tega), bil zame nudist, vedno kadar greva po nakupih mi nosi vrečke in torbico, mi dovolil, da spim v njegovi postelji z muckom, podaril mi je zbirko CD-jev od mojih najljubših skladateljev, ... in še marsikaj bi se našlo. Od vsega pa je najbolj posebna stvar ta, da me je spoznal z zelo čudovito in meni drago osebo... svojo mamo.

Miss September napisal/-a:Najlepše mi je ko mi reče, da me hoče samo zase, da se hoče poročit z mano, da hoče z mano živet, imet z mano otroka![]()
Upam na uresničitev.. Dejanja imajo večjo vrednost od besed..

cukr8 napisal/-a:Miss September napisal/-a:Najlepše mi je ko mi reče, da me hoče samo zase, da se hoče poročit z mano, da hoče z mano živet, imet z mano otroka![]()
Upam na uresničitev.. Dejanja imajo večjo vrednost od besed..
Men bi blo pa to grozno![]()
... Še posebej drugi del, no :wink:
Foxy-lady napisal/-a:- najlepse, kar je storil zame, pa je to, da je vztrajal, da hoce biti z mano, ceprav sem mu tupila, da mi ni do zveze z nikomer... in tako sva srecno zaljubljena ze od maja leta 2005