Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Veš kaj...ta moja tehnika pa vseeno ni slaba :D Kriva vera?! :D Pa samo pomagat sm hotla.. :(
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

tehnika je dobra...sicer si pozabila reči, da je potrebno začeti zavijati ko skozi zadnje malo stransko okence vidiš prednji kot avtomobila, ampak to ti nič ne pomeni, če razdalja od začetkov boksa ni prava... :D
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bubble* »

MilkyWay napisal/-a:
bubble* napisal/-a:kakšna tehnika to? :wink:

Parkiranje v rikverc: zberi si prosti box, kam boš parkirala... Zapelješ naravnost naprej po parkirišču, dokler kljukica ne bo na isti liniji, kot 3 črta od tvojega boxa (glej sliko, mojo umetnino :D ). Potem pa začneš takoj zavijat volan, ko greš v rikverc, in prideš točno v box...
Slika

to za rikverc je mene tudi inšturktor tako naučil, ostalega pa nisem vedela. hvala :cool:

P.S.: ful dobro narisano :D
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Pretty_pistol napisal/-a:Kaj ma še kakšna probleme s parkiranjem, al sem sam jst tolk trda in brez občutka za razdaljo?

Ooo jz sm ista. Pr drugem avtu k sm ga mela ni blo res nobenga problema in sm ga vedno čist z lahkoto parkirala. Na tega k ga mam zdej pa že skor eno leto se pa nikakor ne morm navadt, vedno mislm, da bom že butnla s sprednjim koncem in k grem pol pogledat je pa še več k en metr :D . Zarad tega pol vedno, če je le možno parkiram vzvratno in mi usaj to hvala bogu ne dela problemov. Sploh ne vem kako bom kdaj dobila občutek za to kok je dolg sprednji konc, ker po enem letu bi se pa že mogla navadt :) .
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz sem naredila pribl. 2 meseca nazaj v drugo. 45 ur :oops:
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

jst sm nardila v tretje, pa sm mela 36 ur.
takat sm bla na cesti pravi štor...zdej po skor 5-ih letih kar mam izpit sm pa kr fajn voznica, pa ne da bi se ful hvalila...zdi se mi tko
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

jaz sem imela 12. uro... vedno boljse mi gre in komaj cakam, da to naredim...
bouhca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bouhca »

a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem naredila pribl. 2 meseca nazaj v drugo. 45 ur :oops:

soo what??sj 45 ni velik...(mislm... finančno je itak že 10 ur polom sam to je druga zgodba :D ) js mam tut 2mesca izpit, sm nardila pr 60 urah v prvo (v ljubljani). in mi prov dol visi kok se to velik sliši ker mam vsaj mal več zaupanja vase na cesti-no ja, ful ur sm si nabrala ker sm velikokrat vozila blok (2) ure, pa bolna sm bla ene 2x vmes pa itd.

pa dejstvo je da če bi sama plačevala bi se definitivno pomujala da bi prej nardila :D sicer pa: ljubljansko povprečje je okrog 65 ur, pa v 2. oz. 3.

me pa živcira k mi kšn stric: "jooooj, jest sm pa pr 17 urah naredu, pa v prvo pa bla bla bla..." itak...me zanima kolk od teh atkov nardi izpit če ga gre zdele še enkrat delat :evil:
Uporabniški avatar
Pretty_pistol
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pretty_pistol »

Jst bom mela hmal 20 ur, ampak se mi zdi, da gre čedalje na slabše.Oziroma, če že popravim napake od prejšnjič, mi pa drugje uspe zajebat.
Prav z odporom hodim na vožnjo, ker že v naprej vem, da mi ne bo ratalo odpeljat v nulo.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ma sej po 20 urah ne moreš zahtevat, da pelješ brezhibno...Nekateri se pač prej navaijo na avto in vožnje, drugi kasneje...Ne moreš zdej volje zgubit zaradi tega. Preprosto imaš slab dan, ki gre mimo in naslednji dan je že vse lepše...

Je pa res, da med vožnjami pride tudi ure, ko se ti zdi, da si vse pozabu, kar pa je večinoma posledica slabe koncentracije, utrujenosti, vročine...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

~NIA~ napisal/-a:jst sm mela 32 ur (od tega 2 glavni in 1 šolska).
prvič sm padla ker sm v centru mesta čez polno črto prehitela avtobus :roll:

zdej si me spomnla, kako sm jst prvič ruknla.
na obvoznci pr golovcu me je na voznem pasu presenetu kamion, ki je stal zaradi okvare. trikotnik je mel prelam vidno postavljen in zato sm ga jst skor nagačla v rit. res ni dost manjkal, da bi se zaletela. pol sm pa mal izsilla promet na levem pasu, tko, da je bla kr dvojna napaka. in peljala sm direkt nazaj na roško.
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

js sm šele u tretje nardila :oops: naprej zarad premau ur kao, pol sm mnde enga izsilla, testi so bli itak izi. ur sm mela pa pol ke okol 38
Love yourself. Be fatal.
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bubble* »

še ve mogoče katera kakšno posebno tehniko, da mi ne bo vedno avta tak grdo cuknilo, ko ga hočem ustaviti? :wink:
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

bubble* napisal/-a:še ve mogoče katera kakšno posebno tehniko, da mi ne bo vedno avta tak grdo cuknilo, ko ga hočem ustaviti? :wink:

posebno tehniko? hmmm... moras pravocasno pristinit sklopko in zavoro... pa ne bo cuknilo... :)
jaz sem bila pa danes prvic na avtocesti... tak super se pocutim... :)
Zaklenjeno