Na gradbeni je 68.. sej ni ful, samo tolko še ni blo niikoli ŽuŽa držim pesti da ti bojo dobili točke! Kaj pa naj js zdej nrdim, k mam za it na vpogled (čeprou nism še dobila pisma) samo ne rabim? Morem sporočit?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Torej si sprejeta Sej piše na uni strani od univerze za vse šole.. Prvi faks k sm pogledla ni bla ekonomska, ma gradbena Sm pa pričakovala ful manj točk glede na to da letos ni blo takega navala na gradbeno. Očitno so se sami pametni upisovali tja..
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jaz tudi sem srejeta....waaaaw....mam 80 pik,če sem prav zračunala....omejitev je pa 76..tak da waaaaaw...
pošta bo pa verjetno v ponedelek
ja, pa še kar ne morem verjeti, da je tako nizka omejitev. posebej so me presenetile medicina in psihologija, ki imajo ponavadi zelo visoke omejitve.
jaz pa se grem vpisat na kemijo. upam, da mi bo šlo.
buubbika napisal/-a:Js sm mela 3 sošolce, ki so se vpisali na gradbeno, 2 bla odlična, 1 pravdober. Ful so se piflali letos
Js nism vedla kolko bo približno omejiteu k poznam samo 3 k grejo tja - ena je bla zlata maturantka, en je pomoje nrdu z 2 al 3 maturo, ena pa je s 4.. samo sm vseeno misnla da bo manj ku lani omejiteu in da mogoče pridem celo notr.. večni optimist