bubble* napisal/-a:kakšna tehnika to?

Gledaš tiste kljukice, kjer se zalepa avto...Upam, da veš, kaj mislim. Tisto kljukico, ki se dvigne, ko je avto odklenjen in spusti, ko je avto zaklenjen...Če pa nimaš kljukic (jaz sem jih imela v avtošoli, na domačem pa ne) pa si pomagam s "približno" pozicijo teh kljukic. Bom probala malo razložit, če bo komu kaj jasno...

(če bo znala razložit)
Parkiranje v rikverc: zberi si prosti box, kam boš parkirala... Zapelješ naravnost naprej po parkirišču, dokler kljukica ne bo na isti liniji, kot 3 črta od tvojega boxa (glej sliko, mojo umetnino

). Potem pa začneš takoj zavijat volan, ko greš v rikverc, in prideš točno v box...
Parkiranje naprej: Ko si na parkirišču, si poiščeš tvoj box. Poglej na sliki, kje je kljukica...Tako ko se zašartaš, začni zavijat in prideš direktno v box...
Parkiranje bočno: Se postaviš vzporedno z avtom na parkirišču in takoj ko greš v rikverc, začni zavijat. Ko je kljukica na isti liniji, kot kot od drugega avta, začni zavijat v drugo smer...
Js sm se tko hitro naučila, ker vidiš, da sploh ni tko težko...Pa upam, da vam je kej jasno, ker sm res bolj bogo narisala in razložla...