Po moje tud bomo prej dobl pošto, predn bodo pogledal vse pritožbe. Jst mam šele v tork in če slučajno pol še pritožbo pišem se bo itak zavlekl mim 23.julija... Mah, sam da je čimprej poštar kle
ŽuŽa napisal/-a:Ah pritožbe se razrešujejo še 60 dni po vpogledih. Tko da to kdaj mi dobimo pošto nima veze z pritožbami pomoje.
Ne, to je nelogično.. ker lahko npr. nekoga z najmanj točkami sprejmejo.. potem pa lahko un, ki ni bil takoj sprejet, na vpogledu dobi kakšen procent več-> ima več točk in bi ti lahko naknadno izvedel, da sploh nisi sprejet Pomoje se bo letos res še bolj zavleklo...
ŽuŽa napisal/-a:Ah pritožbe se razrešujejo še 60 dni po vpogledih. Tko da to kdaj mi dobimo pošto nima veze z pritožbami pomoje.
Ne, to je nelogično.. ker lahko npr. nekoga z najmanj točkami sprejmejo.. potem pa lahko un, ki ni bil takoj sprejet, na vpogledu dobi kakšen procent več-> ima več točk in bi ti lahko naknadno izvedel, da sploh nisi sprejet Pomoje se bo letos res še bolj zavleklo...
ž
Piše na RIC-u da si v tem primeru da ti pritožbo odobrijo in da maš potem dost točk sprejet naknadno. Da bi pa kenslal pol ene ki so že sprejeti pa ne vrjamem..pač neki več jih je vpisanih potem.
ŽuŽa napisal/-a:Piše na RIC-u da si v tem primeru da ti pritožbo odobrijo in da maš potem dost točk sprejet naknadno. Da bi pa kenslal pol ene ki so že sprejeti pa ne vrjamem..pač neki več jih je vpisanih potem.
Aja, fajn sm to je pomoje full redko.. ker sm gledala.. toliko kolikor je razpisanih mest, je ponavadi zasedenih..
*hox* napisal/-a:^^ Meni pa ni jasno zakaj mi, ki smo imeli poklicno maturo in smo se vpisali na VSŠ ne dobimo prej. Zdej bojo res verjetno čakal do zadnjega, ker morajo prej vsi dobiti na vpogled.
zato ker se je lahko tudi kdo ki je delal splošno maturo vpisal na visoko šolo in po tem takem nebi blo fer da bi mi prej zvedli kot oni.
pač tak je...hehe....sem bla pa prepričana da bi danes lahko že dobili pošto...vendar mi je skoraj jasno da bomo čakali do konca. ni mi jasno kaj mučkajo letos...