Enkrat sem hotla poslat fajl velik 23MB, pa mi je napisalo, da vec kot 20MB ne morem poslat. Nad 10MB pa res se nisem nikol posiljala. Bom zdle probala da vidm kak pa kaj...
EDIT: poslala sem 16MB z gmail-a na gmail in je uspesno poslano
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
jaz bi rada nekaj vprašala glede gmaila.....
saj mi fajn dela sam ko se prijavim na gmail mi tik preden se mi mejli odprejo ikona od gmaila utripa pa me zanima če kdo ve zakaj.....
Neka španka ima naštimano, da se ji VSI MAILI forwardirajo name. Sem ji že pisala, da je očitno nekaj narobe naštimala, pa po enem tednu še ni odgovora.
Na gmailu pa nikjer ne najdem kak splošen mail naslov, da jim javim, da je ona kaj zašuštrala (ne izključujem pa možnosti, da lahko program sam kaj zafrkava).
the Queen napisal/-a:jaz bi rada nekaj vprašala glede gmaila..... saj mi fajn dela sam ko se prijavim na gmail mi tik preden se mi mejli odprejo ikona od gmaila utripa pa me zanima če kdo ve zakaj.....
Kera ikona? Jst mam neki naštiman da mi pokaže vsakič, k dobim nov mejl (eno kuverto amm zravn te ure spodi na računalniku in k dobim nov mejl se mi modr zasvet pa en zvok iz sebe spusti pa napiše kdo mi je pisu ).
Neka španka ima naštimano, da se ji VSI MAILI forwardirajo name. Sem ji že pisala, da je očitno nekaj narobe naštimala, pa po enem tednu še ni odgovora. Na gmailu pa nikjer ne najdem kak splošen mail naslov, da jim javim, da je ona kaj zašuštrala (ne izključujem pa možnosti, da lahko program sam kaj zafrkava).
Lahko nastaviš tako, da mejle z njenega naslova vrže direktno v smeti. To sem jaz naredila za en naslov (je šlo za namerno nadlegovanje), paše!
študentka20 napisal/-a:POMAGAJTE: ne gre mi priponke prilepit in ne vem kaj naj nardim! ko iščem priponko mi jo izpiše nena pa mi je potem pošlje! help
Vem, da je bil problem ze razresen, pa vseeno, samo v vednost:
www.yousendit.com - uporabna stran..uploadas in posiljas lahko fajle velike do 100MB. Vpises svoj email, email naslovnika in potem le-ta prejme link od koder lahko dobi poslani fajl.
A ima kdo idejo kaj storiti, če "pozabiš" geslo za dostop v gmail račun.
Vem uporabniško ime, geslo pa se mi je samo od sebe nekako shranilo in ne vem pravega. Kaj naj storim?