Se strinjam z vami, saj tudi jaz med seksom ne voham partneričinih stopal, ker se vse dogaja po ustaljenem redu, če ta sploh obstaja. Švicna stopala na ženskah pa so res moj fetiš in tega se ne morem odvadit in tudi ne želim, ker me to ne ovira pri normalnem seksu, me pa k njemu zelo vspodbudi. Če imam srečo, ter kje na kašnem gostinskem vrtu opazim, da si ženska sezuva čevlje pod stolom, jaz pa sedim za njo in lahko mirno na skrivaj opazujem njene onogavičene podplate, postanem blažen. Smo pač različni in vse je dovoljeno, kar ni prepovedano in kar ne škoduje in moti drugih.
freaky napisal/-a:Sicer pa, med seksom smo (predvidevam) vsi prepoteni pa se vseeno lupčkamo po vratu, telesu.
samo meni se pa zdi, da smo pri seksu čisto drugače prepoteni, kot pa npr. ko prideš iz celodnevnega pohajkovanja po trgovinah, vožnje v nagužvani troli ali v vročem avtu ... ne vem, samo pot med seksom me dejansko ne odbija, medtem ko tisti v drugem primeru me.
To je res, ni hujšega od tega, ko v gužvi zavohaš prepotenega človeka, ampak to je zopet nekaj druga od potnih in urejenih ženskih podplatov, a na drugih delih telesa pa vohaš parfum.
Men je pa to ful čudno sej kul če me mal požgečka pa to, ampak da bi se pa več kot zmano oz. muco ukvarjal z stopali to pa ne
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "