Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

izzie napisal/-a:Ja, če je na faksu omejitev, potem je tak..

Se mi ne zdi fer.. :nein:
Ko sm js to vprašala psihologinjo mi je rekla da prvo upoštevajo une k so dali pod prvo željo, kr nism vedla al dat na 1. mesto en faks al drugi in sm dala pol unga k zahteva manj točk..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

[vanessa] napisal/-a:Se mi ne zdi fer.. :nein:
Ko sm js to vprašala psihologinjo mi je rekla da prvo upoštevajo une k so dali pod prvo željo, kr nism vedla al dat na 1. mesto en faks al drugi in sm dala pol unga k zahteva manj točk..

To ti je rekla una ta mlada, al kristinca? Ker tista ta mlada je nam lepo razložla:
Če na faksu ni omejitev, imajo prednost tisti, ki so faks napisali pod 1. željo, šele potem zapolnijo z ostalimi...
Če je na faksu omejitev, smo vsi (1., 2., 3. želja) enakovredni...

Ma kaj si ti napisala?
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Se že ve, če je omejitev na dvopredmetno slovenščino na FF u Lj?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

tiste, ki greste na vpogled maste ful velik možnosti, da so se zmotli, ker te se motijo kot po tekočem traku. Je pa fajn imet nekoga ob sebi, ki zadeve obvlada. se spomnem svoje mature, ko mi je tud malo manjkalo povsod do višje ocene in, če bi pri slovi napisala tiste fakin vejce bi bila pred dvma letoma sprejta redno na psiho tko pa naj bi šla zk izredno na psiho, če bo drugi krog :?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

MilkyWay napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Se mi ne zdi fer.. :nein:

To ti je rekla una ta mlada, al kristinca? Ker tista ta mlada je nam lepo razložla:
Če na faksu ni omejitev, imajo prednost tisti, ki so faks napisali pod 1. željo, šele potem zapolnijo z ostalimi...
Če je na faksu omejitev, smo vsi (1., 2., 3. želja) enakovredni...

Ma kaj si ti napisala?

Ne ne, una druga mi je rekla.. Sm jo prašala to zto kr se nism upala odločit al it tja kamr si želim al it tja kjer je manj točk, in pol sm dala ekonomijo k ma manj točk. :roll: In mi je še rekla da naj dobro razmislim k se lahko fajn zajebem glede teh mest. Ful doro, da nam dajo napačne informacije :roll:

Slovenščina ima ponavadi vedno oemjiteu.. Čene pejdi pogledat na dijaški.net kolko jih je upisanih in če jih je preveč pol že veš pr čem si
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

jemina napisal/-a:tiste, ki greste na vpogled maste ful velik možnosti, da so se zmotli, ker te se motijo kot po tekočem traku. Je pa fajn imet nekoga ob sebi, ki zadeve obvlada. se spomnem svoje mature, ko mi je tud malo manjkalo povsod do višje ocene in, če bi pri slovi napisala tiste fakin vejce bi bila pred dvma letoma sprejta redno na psiho tko pa naj bi šla zk izredno na psiho, če bo drugi krog :?

Jaz sem dobila danes pošto z rica in v petek grem že v lj :) s sabo imam dve diplomirani sorodnici, ki se res razumeta v to..tako da ne grem nekaj na blef gledat.. koliko sem se še pozanimala..lani je bilo odobrenih 80%..vse, ki vam kaj manjka, je res dobro iti zato pogledat! :)
Za tisto, koliko sem prebrala na ricu pa ko tretji ocenjevalec pogleda polo, če daš ugovor..če oceni za nižje..potem je pač ugovor zavrnjen in se ohranijo točke, ki so bile na začetku..mislim, da je to letos na novo in je res super..tako lahko gre vse le na boljše. :wink:
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

love18 napisal/-a:
Josephina napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:[
ampak se potem vseeno upošteva boljša ocena! torej, če je prvič ocenjeno s pet, po pritožbi pa s 4, je ocena vseeno pet. vsaj tako so nam na šoli povedali.

To pa ni res.

ja jst tut dvomim da se ti boljša ocena ohran :D možn da si zamenjala z izbolševanjem mature...? :wink:

nam so tako na šoli povedali. in ne, nisem zamešala z izboljševanjem mature. mogoče so nam pa dali napačne informacije. jaz sama ne vem, in se tudi ne zanimam za to, ker ne mislim na vpogled, čeprav mi manjka ena pri slo in dve pri kem.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

V tem postopku izvedenec pregleda dokumentacijo kandidata, ki je vložil ugovor (vse naloge oz. vse
izpitne pole kandidata), preveri pravilnost ocenjevanja in poda izvedensko mnenje. DK SM pregleda
dokumentacijo kandidata in potrdi izvedensko mnenje. Na podlagi potrjenega mnenja Državni izpitni
center pripravi ponovni izračun izpitne ocene. Če je ponovno izračunana ocena višja od prvotno dodeljene,
sprejme DK SM sklep o utemeljenosti ugovora in določi novo oceno, kandidatu pa se vrne plačani pavšalni
znesek za stroške ugovora. Če je ponovno izračunana ocena enaka ali nižja od prvotno dodeljene, se ugovor
zavrne

To jst tko razumem, da se ocena pač ohrani in se ne zniža. Kopirano iz RIC-a drgač.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

A je dons al jutr zadnji dan za poslat prošnjo za vpogled?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Mene nek zanima.. Recimo, da mi najdejo se eno piko, kar pomeni, da imam eno oceno visje in imam potem vec moznosti za na faks. Sam ce js ze prej dobim domov posto, da nisem sprejeta na faks, ker mam premal pik, pol padem v drugi krog z novim stevilom pik?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ V primeru da maš pol dost točk si sprejeta naknadno v prvem krogu. To sem zanč enkrat na RIC.u prebrala.

Josephina kaj maš pa ti na drugem pa tretjem mestu?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

2. socialno delo (kar ce ne pridem na pedagosko tud sem ne pridem)
3. kulturologija (brez omejitve)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

A je katera že dobila obvestilo o vpisu na izbrano fakulteto? Če so te sprejeli?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ne, upam pa da dobimo jutri ali pa najkasneje v soboto, ker grem drug teden na morje in res nočem da kdo od domačih odpira mojo poštico. :P
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Opa, kr že pošto iz RICA sm dobla, da mam v tork ob 8.00 vpogled v svoje izpitne pole. So pa hitri :)
Zaklenjeno