Me ima samo za sex ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

povej mu, da tebi ni do tega in poglej njegovo reakcijo, zdaj če te ima kaj rad al pa mu ni vseeno zate, potem ti bo ziher znal odgovorit, drgač pa mal premisli, če je sploh vredno...
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Me ima samo za sex ?

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Punchee napisal/-a:Kr tudi sama ne vem več kaj naredit sm se odločla da tuki mal vas vprašam za mnenje.
Stvar je taka, da mam fanta s katerim sva skupi 10mescu in z njim ne počnem skori nč. Vidiva se večinoma zvečer in še tisto se sam sprehajava. Jst pa bi ful kam šla sam njemu to ne pade niti na pamet. Ko mu pa dam jz kšno idejo pa sam reče neki v stilu "ja kaj bova pa tam delala?" (sej greva tud s frendi vn sam to ni to kar mam jst u mislih) No pol se pa ponavad vedno skregava kr sva oba dost trmasta da ne popustiva. Pol se on začne trmat pa mi sploh ne pove zakaj točno se trma in meni je takrat grozno kr se počutim kot da bi se pogovarjala z mojim 3letnim bratrancem. Pol ponavad greva usak po svoje in se zmenva da se slišva ko se ohladiva pol k se menva po nekem času pa takoj začne "ja a greva jutri h meni?" Pol ko mu povem da mi ne paša da kar takoj vrže temo na to medtem ko se pogovarjava zakaj sva se skregala mi sam reče da itak ve da ne bova pršla nikol do konca. (??!!!) In ob tem mislim zadnje čase da me počasi začenja met samo zaradi sexa. Use je popounoma drugače kot je blo na začetku. Vem da ga ljubim in bla sm prepričana, da tudi on mene sam zadnje čase se mi zdi da se vse spreminja tud če bi skor vas dan pove da me ljubi. Res ne vem kaj nrdit kr ne mislim bit njegova sex igračka dokler se me ne naveliča. Upam da res samo delam dramo sam me skrbi..

LP

Ja js že nebi bil tak če bi mel nekoga res rad pa tko...nočm bit kaj nesramn pa to,sam js mislim da se te je že naveliču mal...sorry!
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Me ima samo za sex ?

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Murphy the housedog napisal/-a:
Punchee napisal/-a:Kr tudi sama ne vem več kaj naredit sm se odločla da tuki mal vas vprašam za mnenje.
Stvar je taka, da mam fanta s katerim sva skupi 10mescu in z njim ne počnem skori nč. Vidiva se večinoma zvečer in še tisto se sam sprehajava. Jst pa bi ful kam šla sam njemu to ne pade niti na pamet. Ko mu pa dam jz kšno idejo pa sam reče neki v stilu "ja kaj bova pa tam delala?" (sej greva tud s frendi vn sam to ni to kar mam jst u mislih) No pol se pa ponavad vedno skregava kr sva oba dost trmasta da ne popustiva. Pol se on začne trmat pa mi sploh ne pove zakaj točno se trma in meni je takrat grozno kr se počutim kot da bi se pogovarjala z mojim 3letnim bratrancem. Pol ponavad greva usak po svoje in se zmenva da se slišva ko se ohladiva pol k se menva po nekem času pa takoj začne "ja a greva jutri h meni?" Pol ko mu povem da mi ne paša da kar takoj vrže temo na to medtem ko se pogovarjava zakaj sva se skregala mi sam reče da itak ve da ne bova pršla nikol do konca. (??!!!) In ob tem mislim zadnje čase da me počasi začenja met samo zaradi sexa. Use je popounoma drugače kot je blo na začetku. Vem da ga ljubim in bla sm prepričana, da tudi on mene sam zadnje čase se mi zdi da se vse spreminja tud če bi skor vas dan pove da me ljubi. Res ne vem kaj nrdit kr ne mislim bit njegova sex igračka dokler se me ne naveliča. Upam da res samo delam dramo sam me skrbi..

LP

Ja js že nebi bil tak če bi mel nekoga res rad pa tko...nočm bit kaj nesramn pa to,sam js mislim da se te je že naveliču mal...sorry!

Mogoče se te pa ni naveličal, ampak oba potrebujeta neko popestritev. Ne čakat, da bo on rekel,kam gresta. Ti nekej organizirej in mu reč, da takrat in takrat pa gresta tja...ne vem...se nekam razvajat..pa da ga potem povabiš še kaj jest in to je to.
Jest mojega velikokrat vprašam, kam greva, pa vedno reče, da ne ve, pa da je doma čist ok. Pol pa jest povem, da bi šla tja...se vsedeva v avto in odpeljeva...zadnjič sva šla nekam v naravo..namakala noge v vodo, se nekej zafrkavala po igralih in se imela prou fino :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Jaz sem tud mojemu mogla rečt, da pač želim več ven.In me je poslušo, reko ok. Pol pa začel tak presenečat, da sem sam tako bla -> :eek: . Tako da, povej mu, da ti tako ni všeč in ga magari zvleči ven. :D Bo se že ja moral malo potrudit.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst sm tud svojmu povedala kaj si želim ker sem po 3 letih začela pogrešat par stvari k so ble na začetku..in se je strinju z mano..in zdej je spet vse lepo :) Pogovort se je treba, če pa to ne pomaga pa če vidš da se situacija nikamor ne premakne pol pa veš kaj ponavad sledi a ne..

Dej mal poroči mene ferbc matra.
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 17. Jul. 2008 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Včasih pride tisti "ljubim te" v navado in rečeš lahko tudi že podzavestno. Js v taki zvezi ne bi bla v vsakem primeru, kr je videt da ne uživaš. V njegovi družbi bi s emogla met fajn, ne pa da se skozi rkegate, ti hočeš it na en konc, on na drugega itd.. Že to je čudno da se kregaste zaradi takih malenkosti.. Bi se mogli malo prilagajat en drugemu, čeprou vem da je težko.
Najboljše da se res pogovorista ker drugači ne vidim rešitve.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men tole ne zgleda baš neka (resna?) zveza.

Al je tip totalna zdougočasena lenčina, al je zaprisežen ljubitelj rutine od katere ne odstop niti za trenutek, al mu nisi zanimiva kot oseba, s kero bi se dal počet še kej drucga kt zvečer narest en krog okol bajte in bejžmo not se poseksat, mogoče gre pa za skupek usega naštetga ...

Kaj je tisto, kar ljubiš na/pri njem?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

:roll: slaba situacija..
Jaz sem z mojim skupaj že dve leti pa pol pa sem tudi stara 18 in sem dala že marsikaj skozi.
Prilagajati se je treba, to je 1x1. Enkrat sem, kot ti želiš, enkrat tja, kamor on želi.
Če je pa tip asocijalen in noče nikamor hodit in je len, ti odsvetujem nadaljno zvezo z njim. Taki se ne spreminjajo..
Pomisli kako bo v bližnji oz. daljni prihodnosti.. Nikamor ne bosta šla in
bosta sam doma čepela. Glede na tvojo stisko, dvomim, da hočeš to.
Tko da, premisli kaj hočeš in mu jasno povej.
Aja pa glede seksa.. Glede na to da sta skupaj 10 mesecev bi rekla da je še "sveže" in itak da hoče sam seksat. Dvomim pa, da te ima samo za seks. Če pa se tebi ne da vedno seksat, nič zato, lepo mu povej da si utrujena, ali karkoli že, če te ima rad, bo razumel.
Srečno :wink:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

to se mi sliši tak najstniška varianta. sex on mind :D sex na obzorju :D itd. ..
Odgovori