Najbolj nora stvar, ki ste jo kadarkoli storili?

Pomoč iz čustvenih stisk.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

Ko mi ni blo za it na teniški turnir sem vzel v roko čebelo pa se z njo pikno v drugo roko,počakal da fajn zateče in odpovedal turnir zaradi poškodbe :D
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

stevens napisal/-a:Ko mi ni blo za it na teniški turnir sem vzel v roko čebelo pa se z njo pikno v drugo roko,počakal da fajn zateče in odpovedal turnir zaradi poškodbe :D

:lol: Škoda, ker nisem sama dobila take ideje pred leti. Uporabno.
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Uf, norih stvari je bilo veliko. Ampak bom izpostavila tisto najbolj noro. To je da sem se pred leti poleg že ene končane srednje šole in že vpisanem faxu vpisala na še eno srednjo šolo. Ena izmed bolj norih stvari je bila tudi ta, da sem se uprla mami in obdržala svojega fanta ter ostala v Sloveniji.
Pain is temporary, glory is forever!
keberincica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor-Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keberincica »

hihi, fajna tema... ma sem naredla že kar neki norih stvari... Sama odšla v Ameriko, kjer smo se potem s kolegi v Portlandu hladili v enem izmed tamkajšnjih vodnjakov... Bili smo mokri čist... :)

naslednja nora stvar je definitvno ta, da sem hodila s pet let mlajšim fantom :) se splača probat punce ;)

petje sredi krožnega na gosposvetki v Mariboru (tam pri Štuku) ob 4 zjutraj (to se je ponovilo večkrat)

hmmm, drgač sem pa kar pridna :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

keberincica napisal/-a:petje sredi krožnega na gosposvetki v Mariboru (tam pri Štuku) ob 4 zjutraj (to se je ponovilo večkrat)

hmm ... me smo se en večer postavle ob dunajsko cesto v lj in plesale (8 nas je blo) .. pol smo pa še počepnile in hodle ob robu pločnika v vrsti kot goskoce :P folk je pa bulu iz avtov .. :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

mi smo mazal kljuke z zobno pasto, barval očala z alkoholnimi, mazali stole z medom... in večino zadev seveda še posneli. :roll:

pa v srednji šoli (2. letnik) smo skakali skozi okno (smo zaprt tip šole in smo zaklenjeni notr cel dan) pa hodli na pijače, potem smo pa skozi moški wc nazaj notr lezli.

pa v OŠ smo skozi okno na pločnik metal jogurte od malice (in potem smo bli vsi lačni), seveda ko je šel kdo mimo, ampak nismo njega ciljali, samo toliko, da ga je panika zagrabila (prileto je s tretjega nadstropja).

pa ko so nam šolo obnavljal smo v delavce metal vodne balončke.

pa enkrat smo se ga z eno napile (tako da smo komi hodile) in smo pele oz. se drle, koliko je šlo (medtem ko smo hodle po glavni cesti)

pa še bi se kej našlo, včasih smo šli res čez vse meje :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ Hehe, NIA, in potem se čudimo, od kod stereotipi, da smo ženske slabe voznice! :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

j :oops:
Odgovori