Me ima samo za sex ?
Me ima samo za sex ?
Kr tudi sama ne vem več kaj naredit sm se odločla da tuki mal vas vprašam za mnenje.
Stvar je taka, da mam fanta s katerim sva skupi 10mescu in z njim ne počnem skori nč. Vidiva se večinoma zvečer in še tisto se sam sprehajava. Jst pa bi ful kam šla sam njemu to ne pade niti na pamet. Ko mu pa dam jz kšno idejo pa sam reče neki v stilu "ja kaj bova pa tam delala?" (sej greva tud s frendi vn sam to ni to kar mam jst u mislih) No pol se pa ponavad vedno skregava kr sva oba dost trmasta da ne popustiva. Pol se on začne trmat pa mi sploh ne pove zakaj točno se trma in meni je takrat grozno kr se počutim kot da bi se pogovarjala z mojim 3letnim bratrancem. Pol ponavad greva usak po svoje in se zmenva da se slišva ko se ohladiva pol k se menva po nekem času pa takoj začne "ja a greva jutri h meni?" Pol ko mu povem da mi ne paša da kar takoj vrže temo na to medtem ko se pogovarjava zakaj sva se skregala mi sam reče da itak ve da ne bova pršla nikol do konca. (??!!!) In ob tem mislim zadnje čase da me počasi začenja met samo zaradi sexa. Use je popounoma drugače kot je blo na začetku. Vem da ga ljubim in bla sm prepričana, da tudi on mene sam zadnje čase se mi zdi da se vse spreminja tud če bi skor vas dan pove da me ljubi. Res ne vem kaj nrdit kr ne mislim bit njegova sex igračka dokler se me ne naveliča. Upam da res samo delam dramo sam me skrbi..
LP
Stvar je taka, da mam fanta s katerim sva skupi 10mescu in z njim ne počnem skori nč. Vidiva se večinoma zvečer in še tisto se sam sprehajava. Jst pa bi ful kam šla sam njemu to ne pade niti na pamet. Ko mu pa dam jz kšno idejo pa sam reče neki v stilu "ja kaj bova pa tam delala?" (sej greva tud s frendi vn sam to ni to kar mam jst u mislih) No pol se pa ponavad vedno skregava kr sva oba dost trmasta da ne popustiva. Pol se on začne trmat pa mi sploh ne pove zakaj točno se trma in meni je takrat grozno kr se počutim kot da bi se pogovarjala z mojim 3letnim bratrancem. Pol ponavad greva usak po svoje in se zmenva da se slišva ko se ohladiva pol k se menva po nekem času pa takoj začne "ja a greva jutri h meni?" Pol ko mu povem da mi ne paša da kar takoj vrže temo na to medtem ko se pogovarjava zakaj sva se skregala mi sam reče da itak ve da ne bova pršla nikol do konca. (??!!!) In ob tem mislim zadnje čase da me počasi začenja met samo zaradi sexa. Use je popounoma drugače kot je blo na začetku. Vem da ga ljubim in bla sm prepričana, da tudi on mene sam zadnje čase se mi zdi da se vse spreminja tud če bi skor vas dan pove da me ljubi. Res ne vem kaj nrdit kr ne mislim bit njegova sex igračka dokler se me ne naveliča. Upam da res samo delam dramo sam me skrbi..
LP
- ((LoL!TA))
- Sramežljivka
- Kraj: new york
-
- Sramežljivka
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
- Kontakt:
Pogovor. In sklenita kakšen kompromis seveda če bo on pripravljen da skleneta kompromis.. Drugače. pa neboš nikamor prišla. Povej mu da bi bilo fer da bi enkrat šla nekam ki tebi odgovarja drugič pa kam njemu paše za it.. Če pa mu nebo prau.. pa veš kaj bi naj sledilo ne.? 

* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
-
- Komunikatorka
Ja to je res zoprna situacija... Verjetno je res pogovor najboljša rešitev, ampak če je tak kot si ga tle opisala, se itak ne bo dalo nč pametnega zment. Poskusit pa je treba ne.
To pa tud mene zanima zakaj se sam zvečir vidta??? A pa tko za več dni ne gresta nikamor, npr. za vikend nekam al tako..???
To pa tud mene zanima zakaj se sam zvečir vidta??? A pa tko za več dni ne gresta nikamor, npr. za vikend nekam al tako..???
V enem stavku pravis, da ga ljubis in on tebe, v naslednjem pa da mislis, da te ima samo za seks. To ne gre skupaj.
Ce te ljubi, te nima samo za seks. Mogoce pac ne izraza rad svoja custva. In se mu nikamor ne ljubi iti. In ce ne gresta nikamor pac vec seksata. Kaj pa vem.
Ce te ljubi, te nima samo za seks. Mogoce pac ne izraza rad svoja custva. In se mu nikamor ne ljubi iti. In ce ne gresta nikamor pac vec seksata. Kaj pa vem.
You want me to be something I can never ever be.
- manculina*
- Komunikatorka
Ti ga najbolš poznaš in veš kakšn tip človeka je in kako kaže svoja čustva. Jst sm tudi mela eno tako zvezo pa potem ko sem mu povedala da me moti, da nobene stvari ne delava skupi ampak se sam nekak 'dobivava' se je recimor mal izbolšal za neki časa.. Tko da ti priporočam da mu poveš da te tak odnos mot.. Good luck!*
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
MA če te noče nič "razvajat" ga pošlji nekam pa si najdi druzga. Prej mu lepo povej da si ti veze tko ne predstavljaš, da si želiš več druženja, da bi kam skupi šla ipd. tko se pa počutiš kot da te ima samo za sex. Potem pa glej kaj bo rekel oz. kakšna bo njegova reakcija.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Punchee napisal/-a:Stara sva oba 18.
Jst bi tud bla vesela če bi vedla zakaj se vidiva samo zvečer. Sam preprosto nimava kam it če greva popoldan vn. Ubistvu mava kam it sam se njemu noče.
ja sej greva za kšn vikend kam sam se mi zdi da čaka samo na posteljo.
Sj ti ni treba nikamor it da se vidta. A vidva se vidta samo takrat kamor km gresta? Joj sm tole čudn napisala.

Lej najbolš da mu poveš da maš občutek da te ma sam za seks in bo še najbolš. Pol boš pa vidla njegovo reakcijo. Povej mu kaj si želiš v zvezi.
Aia a pa drgač sta že seksala al še ne? k si prej napisala da je reku da itak ve da nikol ne bosta pršla do konca. Če še nista ga mogoče to muč in bi on hotu čimprej hehe...moj je mogu čakat 1 let hehe ampak čist nenamerno, tko je pač pršlo in je reku da več skor ne bi mogu počakat ker mu je blo že mal čudn.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska