ko te biuša provocira..
eh js sm tut mela eno tako iskušno. ona ga je pustila, in ga začela obtožvt da je u resnici on njo pustu
in ga hotla na usak način prepričat da jo je on pustu ne ona njega, in da jo more nazaj uzet
in sm bla za nou let pr njemu k ga je klicala da se bo ubila in neki
skos mu je smse pisala in valda sm js popizdila , tko da sva se nakonc skor steple
ampak ona kr ni nehala težit kr vn ga je vabla in men neposredno prek msn nicka sporočala d sm kurba in da sm ji spelala tipa
mislm to so bli dnevi ja
pol se je pa skor že pod vlak vrgla al neki tko da smo jo začel čis ignorerat, ampak se še zdej gdaj pa gdaj oglas prek kkšnga zabitga samomorilskega sms-a
ta je res EXTREM 

Ah bivše, ene niso vredne omembe, ker znajo bit tolk bedne, da glava peče
. Njegova bivša ima IQ toasterja v naši trgovin, lepo zgleda to je pa vse
. Je mislila, da lahko med nama pride na katerkol njen bedni način (res me prizadaneš, če imaš tak nizki odnos do mene
); oh se bom začela mazat kot ima on rad, bom dala svoje napol gole slikce na internet, bom rekla sodelavkam naj mu povejo kolk mam hude slikce in kolk sem se spremenila, bom šla tja delat kot on dela, da bova skupaj 10h/dan kot takrat k sva začela,..
Patetično

Patetično

-
- Komunikatorka
Hahaha, ne mislim devat svojih takšnih in drugačnih slik na internet, sploh pa ne zarad ene mičkene deklice, ki nima pojma o stvareh. Ona je še sveto prepričana, da če tipu ni všeč, je on gay
Ne mislim se neki smešit, ampak raje pustim da ona na koncu izpade patetično.
Vem da je moj samo moj, da je že zdavnaj preboljena in to je vse kar rabim.
Čeprav v kakšen trenutku bi jo pa najraje spotaknila, da bi padla po vseh stopnicah. Ampak to je tisti trenutek in vem, da ne bi imela nič od tega. Mam pa hudička v seb k jo zagledam. Pride, mine.

Ne mislim se neki smešit, ampak raje pustim da ona na koncu izpade patetično.
Vem da je moj samo moj, da je že zdavnaj preboljena in to je vse kar rabim.
Čeprav v kakšen trenutku bi jo pa najraje spotaknila, da bi padla po vseh stopnicah. Ampak to je tisti trenutek in vem, da ne bi imela nič od tega. Mam pa hudička v seb k jo zagledam. Pride, mine.
~NIA~ napisal/-a:no kako nj pol punce zaupamo fantom če nam neki govorijo, pa da je treba zaupat in da ga niti podrazno ne smemo preverjet
Potem je pa treba najti fanta, ki mu zaupaš. Simple

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Nisem rekla, da si ti takšna.
Verjamem, da te lahko vsak izda, tudi tisti, ki mu 100% zaupaš, ampak to ti še ne daje pravice, da brskaš po njegovih stvareh, mobitelu, raznih spletnih straneh. Sem že nekje napisala, js svojemu fantu 100% zaupam, če se bo pa kdaj izkazalo, da ni bil vreden tega, pa si ne bom govorila, da bi ga mogla čekirat, da bi stvar prej zvedela. Če v zvezi uživaš, ti to niti na misel ne more prit. Če si pa nesrečen in si vsakič v skrbeh, ko gre ven, ja potem pa takšna zveza nima niti smisla.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?

vem, da si bom bolšega našla. to sploh ni vprašanje. samo mela sem ga res rada. poznama se že celo večnost. zaljubljena sem že par let v njega. in grozno mi je, ko samo pomislim na njegov obraz.. pol pa se v meni kupiči sovraštvo, da tolko lepih besed, ki sem jih slišala od njega, kaj vse pravo, da bi zamene naredo.. ja klinc. še reko mi ni, da bivše ni pozabo. kak se lahko o človeko motiš

bil pa le tolko, da reko sam od sebe, kak pa kaj. pusti se ko lutka svoji bivši že par let. ona samo pometa z njim. si je sam kriv

kaj pa najhujše, da bi bil kak "oprost", alpa neem kaj. tega očitno njegov besedni zaklad ne pozna.

zanimiva tema!
ko sva se s fantom spoznala, sva bila še oba v zvezi. Potem pa sva se zaljubila in ja, on je pustil svojo pucno, jaz pa fanta. Čez nekaj časa sva midva postala par. V mojem bivšem sploh ni problema, problem je v njegovi bivši. Na neki spletni strani vedno piše, da ga še ni pozabila, da ga verjetno nebo nikoli, da še vedno misli nanj, vedno mu teži in teži in teži... in v bistvu mene to sploh ne nasmeji, vendar me naredi negotovo. Spravlja me ob živce. ..Vem, boljše bi bilo da bi bila tiho, ker kakorkoli že, sem ji speljala fanta...
...ampak, on je ni več hotel..hotel je biti z mano. Zdaj, po že več mesecih mu še vedno ne da miru...enostavno ne odneha. Še vedno piše kako še misli na njega ... GROZA!!!

ko sva se s fantom spoznala, sva bila še oba v zvezi. Potem pa sva se zaljubila in ja, on je pustil svojo pucno, jaz pa fanta. Čez nekaj časa sva midva postala par. V mojem bivšem sploh ni problema, problem je v njegovi bivši. Na neki spletni strani vedno piše, da ga še ni pozabila, da ga verjetno nebo nikoli, da še vedno misli nanj, vedno mu teži in teži in teži... in v bistvu mene to sploh ne nasmeji, vendar me naredi negotovo. Spravlja me ob živce. ..Vem, boljše bi bilo da bi bila tiho, ker kakorkoli že, sem ji speljala fanta...