LanaMaxim napisal/-a:
Kaj se vam zdi, da je bolje za kurjenje kalorij: isti krog počasneje ali hitreje?
Počasnej. Ampak ne pa prepočas. Tok, da padeš u tisto območje pulza, kjer se porablja predusm maščobna zaloga.
LanaMaxim napisal/-a:
Kaj se vam zdi, da je bolje za kurjenje kalorij: isti krog počasneje ali hitreje?
~NIA~ napisal/-a:tor napisal/-a:Danes združil kolesarjenje, tek in hojo v hrib. Bo treba še kdaj ponovit.
ojoj glih športi s kermi se ukvarja moj fotr in verjeno jih jst glih zarad njega tko sovražmkr se vse vrti okrog teh treh stvari.. mamo doma več kot 15 biciklov
nenanena napisal/-a:Js že zdj tekam skoraj vsaki dan 20 dni, prej sem čist zapustil vsako rekreacijo sedaj pa mi prav paše...Me pa po teku ful bolijo mišice, pa ne tok mišice noge na splošno neznam definirat...vsi pa pravijo raztegnat se ful...pa se vedno...hodimo do jezera potem tam se pretegnemo pa tečemo potem pa na koncu se spet raztegnemo...pa vedno manj mi gre...vedno manj lahko tečem....sem ful napredovala prej zdj pa gre sam navzdol...in potem na koncu ko me tok noge bolijo se sploh ne počutim kul...nevem kaj bi to bilo...drugače se mi pa zdi ful fajn pa ne želim nehat
etny napisal/-a:hja tek ja...peta-prsti obvezno!
za kurjenje kalorij je nujen lahkotnejši tek, z manj utripa.
jst sm šla učer tečt in sm tekla res u izi, utrip sm mela pa tok visok k da bi šprintala, pa sploh ga nism mogla znižat (razn če bi nehala tečt)
a se vam dogaja, da mate v različnih dnevih ob istem tempu in razdaljah totalno različne pulze? noro, men ful niha!
za maximalno kurjenje kalorij je najbolše kombiniranje teka s hitro hojo, al pa če vam sam s tekom uspe držati nizek utrip.
a gre kera avgusta na tek okoli blejskega jezera...super trasa!?